View Full Version : گزارشگيري زمان اجرا (Design Time)
yassser
یک شنبه 25 مرداد 1388, 12:53 عصر
سلام
كساني كه در زمينه گزارشگيري زمان اجرا كار كرده اند لطفا در اين تاپيك شركت كنند.
nabeel
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 20:46 عصر
سلام yasser
اگه منظورتون از زمان اجرا ( Design Time ) همون Run Time بوده باشه من یه مقدار خیلی کمی کار کردم
موفق باشید
yassser
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 09:15 صبح
سلام yasser
اگه منظورتون از زمان اجرا ( Design Time ) همون Run Time بوده باشه من یه مقدار خیلی کمی کار کردم
موفق باشید
سلام خدمت استاد عزير nabeel
بله منظورم همين هست
راستش من چند برنامه براي چند جاي مختلف با اكسس طراحي كردم
مشكل اينه كه تقريبا هر هفته از من يه گزارش جديد ميخوان
هر چند من در برنامه هام گزارشات متنوعي رو طراحي كردم ول به هر حال استفاده كنندگان بر حسب نيازشون ممكنه نياز به گزارشي داشته باشن كه در برنامه موجود نيست
هدف من اينه كه كاربر برنامه خودش بتونه گزارش رو طراحي كنه
طراحي شامل قسمت هاي زير باشه :
معرفي فيلدهاي مورد نياز گزارش
شرط گذاري بر روي فيلدهاي گزارش
و مهمتر از همه : طراحي فرم گزارش خروجي
قسمت آخر طراحي اون با اكسس بسيار مشكل به نظر ميرسه
من شنيدم كه كساني كه با دلفي كار ميكنن برنامه آماده (كامپوننت) هايي دارند كه ميتونن با اون هم در زمان طراحي و هم در زمان اجرا گزارش رو طراحي كنند.
نميدونم اين چنين كامپوننت هايي براي اكسس وجود دارد يا خير؟
nabeel
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 17:41 عصر
سلام yasser
قبلاً یکی از دوستان نمونه کاری رو توی اکسس شروع کرده بود که نیمه کاره موند ( اگه جستجو کنید پیداش می کنید , متاسفانه من عنوانش رو به خاطر نسپوردم )
ولی در خصوص مابقی سئوال و درخواست شما .
متاسفانه امکان طراحی گزارش به صورتی که مد نظر شماست به صورت کامل در داخل اکسس امکان پذیر نیست . نمونه مورد بحثی هم که عنوان کردم تا جایی که خاطرم هست فرمت گزارشات خروجیش مبتنی بر تهیه لیست بود و قادر به تهیه گزارشات خاص نبود ( به طور مثال طراحی یک گزارش فاکتور فروش )
به کامپوننتی که انحصاراً برای Access طراحی شده باشه برنخوردم ولی کامپوننت Active Reports هماهنگی خوبی با اکسس داره , این کامپوننت ذاتاً مربوط به VB هستش ولی قابلیت استفاده در داخل Access رو داره .
( توضیح اینکه از این کامپوننت در سیستم فروش مراکز گراد ( Gerad ) هم استفاده شده . ( لااقل در قزوین ! )
به صورت خیلی محدودی میتونه شما رو به این خواسته نزدیک کنه ولی البته در نهایت پس از کلی تلاش به اون چیزی که مد نظرتون هست هم نمیرسید .
اگه بانک اطلاعاتی شما از مدل رابطه ای اطلاعات پیروی کرده باشه , متاسفانه این کامپوننتها قادر به ارائه گزارشات مد نظر شما نیستن . ( با توجه به اینکه امکان دسترسی به بخش طراحی Record Source وجود نداره )
و در آخر حتی با فرض امکان انجام این کار مشکلات زیر در مقابل شماست :
در فایل MDE که قاعدتاً فرمت ارائه شده به کاربر هستش امکان انجام این کار وجود نداره
اینترفیس کامپوننتهای گزارش ساز به صورت انگلیسی هستش که همین امر امکان طراحی گزارش توسط 99 درصد کاربران رو غیر ممکن میکنه ( خیلی از کاربرا در هنگام استفاده از یک برنامه تماماً فارسی هم دچار مشکل میشن چه برسه به ... )
حجم کدنویسیهای مورد نیاز جهت استقرار این سیستم چندان کم نیست
مدیریت گزارشهای طراحی شده نیاز به در نظر گرفتن مکانیزمهای خاصی داره
در مجموع به نظر میرسه همون ارائه فایل در قالب FrontEnd/BackEnd منطقی تر باشه . و آپدیتها از طریق خود شما ارائه بشه
توضیح : قاعدتاً اگه طراحی برنامه در قالب یک قرار داد بوده باشه شما نباید از تغییر و یا درخواست گزارشات جدید چندان نگران باشید , بر اساس اصول باید مبلغی رو بابت این تغییرات اخذ کنید .
موفق باشید
yassser
سه شنبه 03 شهریور 1388, 14:40 عصر
سلام
با تشكر از توضيحات nabeel
در مورد زير كه فرموده بودبد
"در فایل MDE که قاعدتاً فرمت ارائه شده به کاربر هستش امکان انجام این کار وجود نداره"
راه چاره وجود داره
اكر بانك به 2 قسمت تبديل بشه و قسمت فرم ها و ريپورت ها MDE باشه و قسمت table ها MDB باشد مشكل حل مي شود.
هر چند موانع در اين راه هست ولي به هر حال بايستي به فكر حل آنها باشيم زيرا در نهايت نتيجه كار كاربرد زيادي دارد.
yassser
سه شنبه 03 شهریور 1388, 14:44 عصر
با سلام دوباره
در موردي كه nabeel گفته بودند :
"اگه بانک اطلاعاتی شما از مدل رابطه ای اطلاعات پیروی کرده باشه , متاسفانه این کامپوننتها قادر به ارائه گزارشات مد نظر شما نیستن ."
به نظر من راه چاره اين هست كه
تهيه كوئري به عهده خود اكسس باشه و تهيه ريپورت به عهده كامپوننت گزارش ساز باشه چون بيشتر مشكل ما اين هست كه در اكسس در زمان اجرا نميشه فرم گزارش رو دلخواه طراحي كرد.
nabeel
سه شنبه 03 شهریور 1388, 21:08 عصر
سلام
با نگاهی به پست شماره 4 و با عنایت به پاسخهای درج شده در پستهای 5 و 6 فقط یک پاسخ خلاصه و مفید میشه داد :
...؟!!!؟
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.