View Full Version : سوال: در مورد Authentication
RoostaYeBekr
یک شنبه 25 مرداد 1388, 15:30 عصر
با سلام
توی این سایت من خیلی سرچ کردم .
هر جا رو که دیدم ، بچه ها برای Authentication نوشته اند که کد زیر رو باید بنویسیم :
<location path="imageforlder">
<system.web>
<authorization>
<allow roles="user" />
<deny users="*" />
</authorization>
</system.web>
</location>
ولی تا حالا کسی نگفته که در Code Behind چی باید بنویسیم .
فقط یکی بگه که با زبان C#.Net ، چه کدی رو توی صفحه ی لاگین باید بنویسیم که سطح دسترسی رو به مثلا به یک پوشه و یا فایل خاص محدود کنه ؟
Ahmadgolagha
دوشنبه 26 مرداد 1388, 20:25 عصر
خوب به چیزه دیگه ای نیاز نیست
این کد معادل ایت دستور هست که خودت هم می تونی در تمام صفحه یا مسترپیج ها بنویسی
if (HttpContext.Current.User.Identity.IsAuthenticated ) FormsAuthentication.SignOut();
وقتی این رو برای یه صفحه یا یه فلدر می نویسی تا وقتی که login نکرده باشی چه با ویزاردش چه به صورت دستی اجازه نمی ده به اون صفحات دسترسی پیدا کنی
FormAutentication.FromLoginPage(YourUsername,false ) ;
یا
FormsAuthentication.SetAuthCookie(TxtUser.Text.ToL ower(), false);
دستور login است
اگه بازم خواستی چک کنی بینی کاربری که login کرده و وارد اون صفحه شده چه کسی است و براساس جدول نقش ها یا یه فیلد تو جدول کاربرا بهش سطح دسترسی بدی که و در صورتی از اون صفحه خارجش کنی کد زیر رو می نویسی
if (HttpContext.Current.User.Identity.Username) ==
if ( HttpContext.Current.User.Identity.Username != "admin" ) FormsAuthentication.SignOut();
RoostaYeBekr
شنبه 31 مرداد 1388, 12:46 عصر
خوب به چیزه دیگه ای نیاز نیست
این کد معادل ایت دستور هست که خودت هم می تونی در تمام صفحه یا مسترپیج ها بنویسی
if (HttpContext.Current.User.Identity.IsAuthenticated ) FormsAuthentication.SignOut();
وقتی این رو برای یه صفحه یا یه فلدر می نویسی تا وقتی که login نکرده باشی چه با ویزاردش چه به صورت دستی اجازه نمی ده به اون صفحات دسترسی پیدا کنی
FormAutentication.FromLoginPage(YourUsername,false ) ;
یا
FormsAuthentication.SetAuthCookie(TxtUser.Text.ToL ower(), false);
دستور login است
اگه بازم خواستی چک کنی بینی کاربری که login کرده و وارد اون صفحه شده چه کسی است و براساس جدول نقش ها یا یه فیلد تو جدول کاربرا بهش سطح دسترسی بدی که و در صورتی از اون صفحه خارجش کنی کد زیر رو می نویسی
if (HttpContext.Current.User.Identity.Username) ==
if ( HttpContext.Current.User.Identity.Username != "admin" ) FormsAuthentication.SignOut();
مرسی . لطف می کنی بگی که تو خود صفحه ی لاگین ، اگر که مثلا یوزرنیم و پسورد کسی درست بود ، چطور اون رو Authentication می کنیم ؟ این رو کدش رو داشتم . ولی متاسفانه نمی دونم چی کارش کردم .
Ahmadgolagha
شنبه 31 مرداد 1388, 13:06 عصر
خواهش می کنم
ولی دقت نکردید
5 خط کد نوشته شده - کد خط 2 یا 3 رو باید استفاده کنید.
اگه برای صفحه login می خواید کد 2
RoostaYeBekr
دوشنبه 02 شهریور 1388, 12:11 عصر
خواهش می کنم
ولی دقت نکردید
5 خط کد نوشته شده - کد خط 2 یا 3 رو باید استفاده کنید.
اگه برای صفحه login می خواید کد 2
ببین یکی اینکه اون خط 2 که اولا در C# هر چی زدم اصلا متدFromLoginPage را نمی شناسه .
در مورد کد 3 هم ، یک چیزی همونطور که گفتید ، درست کردم . ولی ایندفعه حتی اگر که فرض کنیم یوزرنیم و پسورد کاربر درست بوده هم ، اجازه ی دسترسی به اون فایل رو نمی ده . الان همین چیزی که گفتید ، فایلش رو درست کردم . بی زحمت یک نگاه می اندازید .
مرسی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.