ورود

View Full Version : سوال: ثبت در گوگل

pedram_ns
یک شنبه 25 مرداد 1388, 15:39 عصر
سلام
1.من سایتم رو در وب مستر گوگل نصب کردم و بعد یک سری اطلاعات رو تغییر دادم اما هنوز هم گوگل همون اطلاعات قبلی رو نمایش می ده مگه نباید همیشه اطلاعات فعلی سایت رو نمایش بده پس چرا وقتی اطلاعات سایتم رو تغییر می دم همون اطلاعات قبل نمایش داده می شه.
حتی وقتی وب سایتم رو از وب مستر حذف کردم بازم ساتم در لیست گوگل بود.باید چکار کنم؟
2. گوگل یک راه دیگه برای ثبت سایت داره لطفا اون رو هم بگین؟

aryaei2000
یک شنبه 25 مرداد 1388, 17:42 عصر
با سلام
1.شما هر تغییری که در وبمستر تولز در گوگل میدی باید صبر کنی تا گوگل تغییرات اعمال شده رو ایندکس کنه.
2.http://blogfa.com/help/Show.aspx?id=searchengines

هواشناس
سه شنبه 27 مرداد 1388, 08:13 صبح
بنام خدا
با سلام بهتره به تاپيك زير يه سري بزني

ثبت حرفه ای سایت در موتور جستجوی گوگل (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=167801)

در ضمن وبمستر مدام فاسل XML مربوط به sitemap رو چك ميكنه پس بهتره اون رو هم مدام آپديت كني تا سريعتر گوگل آپديت بشه

هزینه پست فوق یه صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقا صاحب الزمان می باشد. لطفا کپی رایت فراموش نشه.

pedram_ns
سه شنبه 27 مرداد 1388, 15:30 عصر
با تشکر از دوستان
می شه یک توضیحی درباره ایجاد sitemap بدید؟

aryaei2000
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 09:29 صبح
برای ایجاد site map میتونی از نرم افزار های تحت وب و یا سایت هایی که این کار رو انجام میدن استفاده کنید و یا خودتون برای سایتتون یه نرم افزار بسازید.

هواشناس
یک شنبه 01 شهریور 1388, 19:42 عصر
بنام خدا
این کد رو من قبلا نوشته بودم که با اجرای اون از دیتابیس منوها sitemap مخصوصو گوگل رو ایجاد میکنه و در صفحه هم نمایش میده
با هر باز اجرای اون در زمان های مختلف میتونی سایتمپ رو آپدیت کنی

aryaei2000
یک شنبه 01 شهریور 1388, 21:20 عصر
خوب فایل های کانکشن رو هم میگزاشتید.
یه فایل زبان هم براش میساختید تا کامل بشه.

هواشناس
سه شنبه 03 شهریور 1388, 18:33 عصر
بنام خدا
این هم کانکشن:

<%
set CnnDB = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
strConnection = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=d:\root\rain.mdb;" & ";Jet OLEDB:Database Password=''"
CnnDB.Open strConnection
%>