PDA

View Full Version : سوال: فراخواندن يک تابع در يک TextBox فرم با استفاده از تعريف کليد ميان بر

Vahid Alikhani
یک شنبه 25 مرداد 1388, 17:03 عصر
با سلام خدمت اساتيد محترم ممنون می شم اگر به سئوال من پاسخ دهيد
چگونه می توان با کليدهای ترکيبی ميان بر در يک TextBox فرم تاريخ جاری سيستم را وارد کرد ؟
به عنوان مثال با استفاده از کليدهای ترکيبی تابع Now() را در يک TextBox فرم وارد کرد
با تشکر از دوستان .

MOR_MS
دوشنبه 26 مرداد 1388, 20:59 عصر
با سلام خدمت دوست عزیز
منظور شما زیاد واضعح نیست چرا کلید های ترکیبی؟ میان برد ؟ منظور تکسباکس روی فرم چیه آیا این اطلاعات باید در جدول خاصی ذخیره شود یانه من یک نمونه برای شما گزاشتم امید وارم منظور همین باشد

Vahid Alikhani
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 17:28 عصر
با تشکر از پاسخ گويی شما دوست عزيز
در همان مثال ارائه شده توسط شما من می خوام وقتی که مکان نما در تکست باکس DATE قرار گرفت با زدن کليدهای Ctrl+Q تاريخ جاری سيستم در آن تکست باکس ذخيره گردد و بالطبع در جدول مربوطه نيز ذخيره گردد و اين کار را نمی خوام با کامند باتن انجام دهم بلکه می خواهم در جهت تسهيل ورود اطلاعات اين کار را با ماکروی Autokeys انجام دهم .
از دوستان خواهشمندم راهنمايی نماييد .
با تشکر

nabeel
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 19:18 عصر
سلام Vahid Alikhani

جهت درج تاریخ در داخل اکسس دکمه میانبر به صورت پیش فرض وجود داره . دکمه های Ctrl + ; رو جهت انجام این کار فشار بدید

موفق باشید

Vahid Alikhani
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 15:17 عصر
با تشکر از پاسخ گويی شما دوست عزيز
در واقع هدف من از مطرح کردن اين سئوال فراخواندن توابع ديگر توسط ماکروی Autokeys می باشد . همچنين اگر کد VB مربوط به فراخواندن تابع NOW() توسط اکسس را هم داشته باشد خیلی به من کمک میکند يعنی چگونه با زدن کليدهای Ctrl+; تابع ()NOW اجرا می شود و کد مربوطه چيست ؟
با تشکر از دوستانی که به من کمک می کنند

Vahid Alikhani
یک شنبه 15 شهریور 1388, 14:06 عصر
با تشکر از پاسخ گويی همه دوستان
در ادامه مطالب بالا و در ضمن فايل ضميمه ارائه شده من می خواهم اگر دکمه ثبت تاريخ جاری در فرم مذکور را فشار دادم ، خود برنامه تکست باکس فعال را تشخيص داده و تاريخ جاری را در تکست باکس فعال ثبت نمايد نه اينکه فقط تاريخ جاری را در يک تکست باکس خاص ثبت نمايد .
خواهشمندم راهنمايی کنيد خيلی فوریه!!!!