ورود

View Full Version : سوال: اشتراک گذاری داده در شبکه

mehran_337
سه شنبه 27 مرداد 1388, 08:12 صبح
با سلام
چنانچه دوستان یادشان باشد جناب حسین زاده (بینیاز )روشی را تشریح کرده بودند که پوشه ای از سرور را محدود به یوزر خاصی می کردیم و با استفاده از api فقط از طریق برنامه با آن پوشه اتصال برقرار می کردیم و دیتااینتری می کردیم.
این تابع 3 پارامتر می گیرد : نام کاربر - رمز - نام دومین

حال سوال این است اگر شبکه بدون دومین بود چه اتفاقی می افتد؟

در اینجا تعدادی سیستم وجود دارد که تعدادی تحت دومین هستند و تعدادی فقط با IP سرور متصل می شوند و از پوشه های مشترک در سرور استفاده می کنند(بدون دومین و تنظیم در گروهی خاص)
حال برنامه ای در این سرور قرار دادم که دیتابیس آن شیرینگ شده و محدود به یوزر a کردم و از روش فوق استفاده کردم . سیستم هایی که دومین دارند متصل می شوند و گروه دوم نمی توانند متصل شوند.
دوستان اگر راهی به ذهنشان می رسد یاری نمایند . با تشکر

binyaz2003
سه شنبه 27 مرداد 1388, 08:50 صبح
سلام
فکر کنم اگر با ip وصل نشن بايد براشون domain‌ تعريف کنيد.

mehran_337
سه شنبه 27 مرداد 1388, 09:13 صبح
با تشکر
مسئله این است که وقتی در ویندوز با سیستم بدون ip می زنیم مثلا \\server (file://\\server) کاربری و پسوورد را می گیرد و پوشه های شیرینگ سرور را نمایش می دهد . پس ویندوز بدون دومین هم به سرور دسترسی دارد پس باید راهی وجود داشته باشد.

amir.azimi2000
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 07:46 صبح
با سلام .
نمیدونم منظور شما را درست متوجه شدم یا نه .
در منوی ران فرقی نمیکنه که بعد از توتا بک اسلش "کامپیوتر نام" را بزنی یا" آی.پی" در هر صورت سرور را میبینه و در صورت دامین نبودن این سیستم که پشتش هستی ، سرور یوزر و پسوورد میخواد . اینجاست که لازم نیست این دستگاه حتما دامین باشه شما فقط اگر یوزر و پسوورد تحت دامین داشته باشی کافیه که بزنی و بری تو .
موفق باشی .