ورود

View Full Version : رسم یک دیاگرام شبکه با همه اجزا

hamed_f65
سه شنبه 27 مرداد 1388, 10:51 صبح
سلام
من نیاز به یه دیاگرام شبکه دارم که توش موارد زیر بکار رفته باشه :
کامپیوتر رو میزی
نوت بوک
هاب
سویچ
اکسز پوینت
پرینتر
اتصال با سیم
اتصال بی سیم

نمی دونم منظورم رو درست رسوندم یا نه که چی می خوام
ضمن اینکه قرار هستش این دیاگرام رو توی packet tracer رسم کنم و تست بزنم

keivan mousavi
سه شنبه 27 مرداد 1388, 11:52 صبح
توی طراح شبکه وسایل جانبی مثل پرینتر اکسس پوینت و ... لحظ نمیشه

بازوهایی که با خط قرمز مشخص کردم subnetmask هستن brodcast هر کدومو مشخص کن و درون جدول brodcast هر کدوم در قسمتهای توضیحات نوع اتصال نوع سخت افزار نوع نرم افزار و وسایل جانبی هرکدومو ذکر کن

hghyami
سه شنبه 27 مرداد 1388, 12:23 عصر
سلام
من نیاز به یه دیاگرام شبکه دارم که توش موارد زیر بکار رفته باشه :
کامپیوتر رو میزی
نوت بوک
هاب
سویچ
اکسز پوینت
پرینتر
اتصال با سیم
اتصال بی سیم

نمی دونم منظورم رو درست رسوندم یا نه که چی می خوام
ضمن اینکه قرار هستش این دیاگرام رو توی packet tracer رسم کنم و تست بزنم

من همين جا software پاكِت tracer رو گذشتم ميخواى دانلود كن و استفاده كن. فقط اينكه آيا قرار هست تست بشه يانه فقط عكس ميخواى. چون ميتونى از visio هم استفاده كنى اگر فقط صرفا عكس باشه

hamed_f65
سه شنبه 27 مرداد 1388, 12:44 عصر
من همين جا software پاكِت tracer رو گذشتم ميخواى دانلود كن و استفاده كن. فقط اينكه آيا قرار هست تست بشه يانه فقط عكس ميخواى. چون ميتونى از visio هم استفاده كنى اگر فقط صرفا عكس باشه

نرم افزارش رو حودم دارم
منتها یه سمپل می خوام اگه لطف کنی ممنون میشم
چون تخصص اصلی من شبکه نیست و مجبورم فایل یه چنین پروژه ای رو تحویل بدم

hamed_f65
سه شنبه 27 مرداد 1388, 12:53 عصر
بهتر اینه که مرحله به مرحله سوالاتم رو مطرح کنم
اول از همه دوستان بفرمائید که چطور می تونم بین کامپیوتر های بالا و پایین در عکس زیر ارتباط برقرار کنم
و بعد بفرمائید که تنظیمات ip , sub , getway هر یک از اجزا رو چی بذارم

hghyami
سه شنبه 27 مرداد 1388, 13:11 عصر
شوخى ميكنى :). منظورت چيه. اينا ۲ تا network jodan/Vlan متفاوت و گيره. آيا اينا از لحاظ جا يك جا هستن يا ۲ جاى مختلف

hamed_f65
سه شنبه 27 مرداد 1388, 13:15 عصر
شوخى ميكنى :). منظورت چيه. اينا ۲ تا network jodan/Vlan متفاوت و گيره. آيا اينا از لحاظ جا يك جا هستن يا ۲ جاى مختلف
ببین دوست عزیز موضوع رو انقدر سخت نگیر
شما فکر کن توی یه اتاق هستن
مهم ارتباط بینشون هستش و کار زیاد تخصصی نیستش
در حد تحویل یه فایل 2 نمره ای کمک کنید
همین

hghyami
سه شنبه 27 مرداد 1388, 13:30 عصر
پاكِت tracer ۵.۱ رو مى خواهد

hamed_f65
سه شنبه 27 مرداد 1388, 13:33 عصر
میشه راجع به اون سرور توضیح بدی دوست عزیز

hghyami
سه شنبه 27 مرداد 1388, 13:37 عصر
كارى كه ميكنه اين هست كه هم DHCP سرور روش setup هست يعنى داره به client ها در هر ۲ network ip ميده و هم DNS و HTTP سرور. فقط براى اينكه بگه هر ۲ network به هم وصل هستن و client ها توى netowrk دوم ميتونن با switch اول ارتباط داشته باشند و ازش IP بگيرن. فقط براى اينكه گفتم ثابت كنه اين ۲ network با هم صحبت ميكنند.

hamed_f65
سه شنبه 27 مرداد 1388, 13:40 عصر
حالا قدم بعدی :
می خوام توی این پروژه یه شبکه بیسیم هم داشته باشم
یعنی یه نوت بوک بتونه با استفاده از وایرلس عضوی ازین شبکه باشه

hghyami
سه شنبه 27 مرداد 1388, 13:53 عصر
اين هم access-point

hghyami
سه شنبه 27 مرداد 1388, 13:55 عصر
چرا خودت تو پاكِت Tracer نميكنى اين كار و. خوبى palcet tracer به rahatish هست. از تو همون خودت قدم به قدم add كن برو جلو. فكر كنم اونطورى راحت تر باشه و آسون تر. اگر مشكل دارى با پاكِت tracer بگو

hamed_f65
سه شنبه 27 مرداد 1388, 14:03 عصر
چرا خودت تو پاكِت Tracer نميكنى اين كار و. خوبى palcet tracer به rahatish هست. از تو همون خودت قدم به قدم add كن برو جلو. فكر كنم اونطورى راحت تر باشه و آسون تر. اگر مشكل دارى با پاكِت tracer بگو

خودم یه مقدار کار کردم و خوشبختانه به نتیجه هم رسیدم
منتها مشکلی که هست اینه که من میخوام IP به صورت دستی وارد بشه
میشه توی این مورد راهنمایی کنی و یکم توضیح بدی؟

hghyami
سه شنبه 27 مرداد 1388, 14:17 عصر
خوب Daasti وارد كن. شما تو setting pc ها كه meri هم option DHCP دارى و هم استاتيك. استاتيك كار كن. ولى فكر نميكنى براى network بهتر نيست DHCP استفاده شه حتى كوچك؟

hamed_f65
سه شنبه 27 مرداد 1388, 14:24 عصر
خوب Daasti وارد كن. شما تو setting pc ها كه meri هم option DHCP دارى و هم استاتيك. استاتيك كار كن. ولى فكر نميكنى براى network بهتر نيست DHCP استفاده شه حتى كوچك؟

منم با شما هم عقیده ام
منتها چون حوزه ی درس در رابطه با آی پی هستش به خاطر همین می خوام به صورت دستی وارد بشه

یه توضیح هم در این مورد بفرمائید که آیا اگر باز هم آی پی به صورت دستی وارد بشه نیاز به اون سرور هستش یا نه ؟

امیدوارم درک کنید که من چون سر رشته ای از شبکه ندارم امقدر سوالاتم در سطح پایینه

hghyami
سه شنبه 27 مرداد 1388, 15:08 عصر
در هر صورت شما به يك سرور نياز خواهيد داشت كه لااقل DNS رو به شما بده. حالا ميتونه اين يك ويندوز سرور باشه يا يك روتر. در هر صورت منظورت از سرور يك مغز كل كه يك سرى كارها رو انجام بده.

hamed_f65
سه شنبه 27 مرداد 1388, 17:00 عصر
در هر صورت شما به يك سرور نياز خواهيد داشت كه لااقل DNS رو به شما بده. حالا ميتونه اين يك ويندوز سرور باشه يا يك روتر. در هر صورت منظورت از سرور يك مغز كل كه يك سرى كارها رو انجام بده.

ممنون از راهنماییتون
بله الان چک کردم و متوجه شدم
شبکه ای که الان ایجاد شده به صورت زیر هستش که عکسش رو می بینید
1 - آیا گزینه های دیگه ای هم میشه به این شبکه اضافه کرد ؟ (برای شلوغ شدن و گرفتن نمره ی کامل منظورم هستش ) لطفا پیشنهاد بدید
2 - آیا توی وسایل این نرم افزار گزینه ی نوت بوک هم وجود داره که بشه ازش استفاده کرد ؟
چون من هرچی گشتم پیدا نکردم

hghyami
سه شنبه 27 مرداد 1388, 17:03 عصر
والا اين عكس كه خيلى قشنگ هست. بستگى به خود تون دارى من نه ميدونم دستان چيه و يا اينكه استاد شما چطورى مى خواهد نمره بده. ميتونى روتر اضافه كنى. چه ميدونم VOIP بذارى. و گيره و در ضمن نه notebook نداره ولى فكر كنم همين كافى باشه.