View Full Version : آیا امکان ارسال 2 تصویر مجزا از یک کامپیوتر به 2 مانیتور هست
Ali_Prodes
سه شنبه 27 مرداد 1388, 17:28 عصر
سلام به دوستان
آیا امکان ارسال 2 تصویر مجزا از یک کامپیوتر به 2 مانیتور هست،(نرم افزاری و بدون استفاده ازسوئچ یک کیس به 2 مانیتور)
مثال یک برنامه که بر روی مانیتور کاربر فرم ورود اطلاعات رو نشون بده و با تنظیماتی که وی از قبل انجام داده یک جلوی دیگری از یک فرم گرافیکال نرم افزار برای مشتری ها در یک سالن دیگر نمایش داده بشه.
vbhamed
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 00:12 صبح
سلام
تا جايي كه من مي دونم سوئيچ يك كيس به 2 مانيتور كارش نشون دادن يك تصوير در 2 مانيتور هست نه دو تصوير از يك كيس در 2 مانتيتور
اما يك سؤال
اين 2 مانيتور شما به كجا وصل هستند ؟ به يك كيس با مثلا 2 كارت گرافيك يا يك كارت گرافيك 2 خروجي يا 2 كيس مختلف ؟
Felony
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 05:34 صبح
ببینید اگر منظور شما فرستادن تصویر مجزا از یک کارت گرافیک 2 خروجی هست که فکر کنم همینه ، میشه ولی نمیدونم تو VB چطوری میشه این کار رو کرد ، رو این حساب گفتم میشه چون اگر با 2 مانیتور کار کرده باشید میبینید که اشاره گر موس رو میتونید از مانیتور اول به دوم ببرید یا یک فرم رو درگ کنید و مانیتور دوم ببیرید ، پس نتیجه میگیریم که مانیتور دوم به مختصات و اندازه ی مانیتور اول اضافه میشه .
تو اینترنت دنبال نرم افزار Ultra Monitor بگردید ، خیلی بهتون کمک میکنه .
mpmsoft
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 07:19 صبح
بنده به شما TC رو جای PC معرفی می کنم
به این صورت هست که دیگر کلاینتها کیس ندارند و تنهای یک دستگاه TC دارند و به کامپیوتر مرکزی وصل می شوند و تمامی رویدادهای بصورت Server base می شه . درضمن این تی سی ها از طریق Hub به کامپیوتر مرکزی وصل می شوند و همچینین می توانیم کاربراهای رو با تعریف کردن Domain محدود کنیم
با این حال دیگر کلاینتها CD-Rom - Usb و ... ندارند. بنده خودم با این سیستم کار کردم و خیلی راضی هستم
الان کل دادگستری ها از این سیستم استفاده می کنند
از دست ویروس و ویندوز عوض کردن راحت می شید :لبخند:
Ali_Prodes
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 12:16 عصر
سلام
با تشکر از پاسختون،
بنده گمان می کنم با همون سوئیچ (اسم دقیقشو نمی دونم) بتونم این کار رو انجام بدم(ترجیحا یک کیس در گیر باشه،نه چندتا تین کلایئنت)
چون خودم یک موقعی دیدم که یک کیس وجود داره و فرضا 3 تا مانیتور به کیس مورد نظر وصل
شدن و هر کدوم دارن کار خودشونو انجام میدن،
و فکر کنم باید در نمای گرافیکی مانیتور دوم برنامه رو یکبار دیگه ران کنم و به نمای گرافیکال برم و بعد اون نما هر از چند گاهی خودشو از DB به روز کنه و برنامه مشابه دیگه ای که اپراتور داره باش کار می کنه هم ورود اطلاعات می کنه ، فقط باید تستش کنم، مجدد از همه ممنونم ، راستی در مورد برنامه Hyper Terminal و سورس مشابه کسی می تونه کمک کنه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.