View Full Version : سوال: گريد و اضافه نمودن ركورد
هادی-محمد
سه شنبه 27 مرداد 1388, 18:01 عصر
با سلام
من در يك فرم چند تكس باكس و يك گريد مرتبط با يك بانك دارم مي خواهم از گريد فقط در نمايش اطلاعات استفاده كنم ولي هر بار كه مي خواهم ركوردي به بانك اضافه نمايم پيغام زير ضاهر مي شود آيا راهي هست كه در موقع اضافه نمودن يك ركورد اين پيغام ظاهر نشود؟
the fields relating the parent and child tables not the same data typ. do you just want to add a new record to the parent table?:ناراحت::متفکر:
arashkhaan2002
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 03:46 صبح
اول فرمت set safe off گذاشتی؟
هادی-محمد
شنبه 31 مرداد 1388, 13:15 عصر
خير لطفاً راهنمائي كنيد كجاي فرم بايد قرار بدهم .:اشتباه:
jalal morevaj
شنبه 31 مرداد 1388, 15:10 عصر
با سلام - ببخشید که تو کار استاد arashkhaan2002 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=34731) دخالت میکنم - فقط برای سرعت بخشیدن به کار شما میباشد.
این گونه setting ها را میتوانی در هر جا که بخواهی ست کنی از فرم اولیه گرفته تا valid های تکست باکس فقط یادتون باشه که همیشه آخرین تنظیمات ملاک عمل قرار خواهد گرفت. به هر حال بهترین جائی که میتوان این Setting را انجام داد ، اگر از PRG استفاده میکنی در Main PRG بوده و اگر از فرم استفاده میکنی در Load فرم میباشد.
با تشکر - جلال
هادی-محمد
یک شنبه 01 شهریور 1388, 18:34 عصر
با تشكر من در load فرم set safe off را گذاشتم ولي مشكل همچنان باقي است:اشتباه:؟
rezaTavak
دوشنبه 02 شهریور 1388, 08:01 صبح
شما احتمالا از کلاسهای آماده فاکس استفاده کرده اید باید آنها را ویرایش کنید. فکر کنم btntxt باشد.
mehran_337
دوشنبه 02 شهریور 1388, 08:17 صبح
پیغام می گه دو فیلدی که با هم ارتباط برقرار کرده اید از یک نوع نیستند.
در ابتدا هنگام اضافه کردن ببینید نوع داده چیست ؟ مثلا ممکنه parent از نوع عددی باشه و مقداری را در child در حال اضافه کردن هستید که از نوع رشته هست
هادی-محمد
دوشنبه 02 شهریور 1388, 16:25 عصر
با تشكر از همه دوستان بله صحيح است من از كلاسهاي خود فاكس پرو استفاده ميكنم درواقع هيچ كاري نكردم فقط يك بانك ايجاد كرده فيلدهاي آن را دريك فرم قراردادم بعد يك گريد به فرم اضافه نموده و متصل به همان بانك كردم(فقط جهت نمايش فيلدها بصورت brows ) حال وقتي مي خواهم ركوردي را از طريق اين فرم وارد كنم پيغامي كه گفتم نمايش داده مي شود.:متفکر:
mehran_337
سه شنبه 03 شهریور 1388, 11:04 صبح
فرمتون و اینجا بذارید مطمئنا مشکل از چیدمان خودتونه
هادی-محمد
سه شنبه 03 شهریور 1388, 12:01 عصر
اينهم فرم مورد نظر :متفکر:
هادی-محمد
جمعه 06 شهریور 1388, 07:46 صبح
دوستان چي شد؟:گریه::گریه:
هادی-محمد
دوشنبه 09 شهریور 1388, 11:50 صبح
جناب مهران عزيز من همچنان منتظر هستم :گریه:
reza_iu
دوشنبه 09 شهریور 1388, 15:43 عصر
سلام من هم مثل شما یک مبتدی در VFP هستم .
پیغام فاکس زمانی ظاهر میشود که شما بیش از یک Table داشته باشی و یک ارتباط بین آنها موجود باشد در حالی که چنین نیست . در اصل فاکس دچار یک خطاست . فایل های ارسالی شما را بیشتر بررسی خواهم کرد هم درسی است برای خودم و شاید پاسخی یافتم . پیشنهاد میکنم نام فیلدها را لاتین انتخاب کنی ودوباره فرم را ایجاد کنی . بنظر میرسد فاکس با نامگذاری فارسی میانه ای ندارد.
farhad_shiri_ex
دوشنبه 09 شهریور 1388, 18:38 عصر
دوست عزیز من هم از این کلاس قبلا در چند پروژه استفاده کر ده ام خیلی تکمیل است و کار راه انداز و تمام سورس آن را مطالعه نموده ام شما دو تا راه دارید.
اول اینکه در یک فرم نمی توانید از گرید به همراه txtbtn استفاده نمایید در صورتی که بخواهید از گزینه add استفاده نمایید به این دلیل که دستور افزودن رکورد در گرید به همراه txtbtn کار نمیکند برای رفع اشکال بهتر این است که مقادیر ورودی اطلاعات را دریک فرم دیگری کپی نمایید وبه محض زدن کلید add فرم را فراخوانی کنید و در حالت اضافه کردن رکورد باشد و بعد از بستن فرم گرید را refresh نمایید البته فراموش نکنید که باید کنترل سورس های txtbtn هایتان را تنظیم نمایید.
دومین راه این است که دو بانک ایجاد کنید و بین فیلد key تون ارتباط برقرار نمایید و بعد از بانک Parent مقادیر را به کنترل سورس Txtbtn هایتان نسبت دهید در یک فرم فراموش نکنید که بافرینگ را هم مستقیم روی بانک انجام ندهید از تنظیمات خود فرم استفاده نمایید بهتر است.
mehran_337
سه شنبه 10 شهریور 1388, 09:18 صبح
بنده تا به حال از این وایزارد ها استفاده نکرده ام و توصیه می کنم که شما هم استفاده نکنید و زمانی می توانید استفاده کنید که به کدنویسی تسلط پیدا کردید و گرنه عادت می کنید با همین منوال جلو بروید و هیچوقت برنامه نویس نخواهید شد چون اگر این مشکل را حل کنید جلوتر مشکل دیگر و ...
اول تحلیل کنید برای درج یک رکورد در فرمهای متنوع چع اتفاقاتی باید بیفتد به دنبال یافتن آن مراحل بروید
reza_iu
سه شنبه 10 شهریور 1388, 09:49 صبح
موقع تهیه فرم از طریق ویزارد 2 گزینه رامیتوانید انتخاب کنید: Form wizard و One to many form wizard و شما چون یک جدول دارید بنابرین فقط مجازید از گزینه اول استفاده کنید و شما ظاهرا دومی را انتخاب نموده اید.
راه حل برای امکان استفاده از گرید همراه یک جدول:
از طریق ویزارد یک Database بسازد ابتدا جدول تان را به ان اضافه کنید سپس یک View بسازید حالا از در تهیه فرم از ویزارد One to many form wizard را انتخاب کنید و ادامه دهید.
* با آقای Mehran_337 کاملا موافقم ویزاردها قادر به نمایش قدرت واقعی فاکس نیستند و کسانی که با فاکس خداحافظی می کنند معمولا با ویزاردها کار کرده اند . توصیه به کدنویسی و کلنجار رفتن با مشکلات (استاد واقعی برای برنامه نویسی)
farhad_shiri_ex
سه شنبه 10 شهریور 1388, 17:04 عصر
ااحتمالا مشکل شما در فرمتان با توضیحاتی که دوستان بیان کردند رفع خواهد شد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.