ورود

View Full Version : trace & debug

ashkan209
سه شنبه 27 مرداد 1388, 23:21 عصر
دوستان سلام
نرم افزاری دارم که در محیط دات نت نوشته شده و به دیتابیس اوراکل کانکت میشود و تعداد زیادی پروسیجر و پکیج و ... در سطح دیتابیس برای این نرم افزار طراحی شده است
حال فرض کنید که کاربر کلیدی را در نرم افزار کلیک میکند و توسط آن پروسیجری صدا زده و اجرا میگردد. (فرض بر این است که پروسیجر درست طراحی شده و دقیق عمل میکند)
در این پروسیجر یک حلقه for با تعداد زیادی تکرار موجود است که در هر بار تکرار دیتا های متفاوتی را در یک تیبل insert میکند . حال فرض کنید در یکی از این تکرارها یکی از مقادیر که قرار است در تیبل insert گردد دارای دیتای نامعتبری است و بنابراین کاربر در محیط برنامه (و نه pl/sql) با خطا مواجه میگردد
(مثلا can not insert null in to ...)
حال سوال من این است که با توجه به این اتفاق چطور میتوانم دیتاها را ردیابی کرده و دیتای نامعتبر را پیدا کنم (trace &debug)
---------
با تشکر

babila
شنبه 31 مرداد 1388, 10:59 صبح
می تونین داخل پروسیجرخاتون هم از exception استفاده کنید و موقع اتفاق افتادن این Exception شماره رکورد دارای اطلاعات نا معتبر و یا هر اطلاعات دیگری را در یک جدول Log بکنید.
حتی می تونین شماره خطا و متن پیغام خطای اوزاکل را نیز در جدول فوق Log بکنید.

ashkan209
شنبه 31 مرداد 1388, 13:25 عصر
ممنون از شما دوست عزیز که جواب دادید
ولی اگه ممکنه واضحتر و یا با یک مثال کوچولو بیان بفرمایید
منظورم نوشتن اون exeption و log گیری هست
اکه چند خط کد فرضی در یک پراسیجر فرضی بنویسید که کمک زیادی بهم کرده اید
بازم سپاس

babila
یک شنبه 01 شهریور 1388, 12:09 عصر
لین یک پروسیجراست که یک رکورد را در جدول Customer وارد می کنه و در صورت بروز مشکل به قسمت Exception وارد می شه و کد خطای اوراکل و متن پیغام خطا و تاریخ و زمان بروز خطا رو در یک جدول به نام ERROR_LOG ثبت میکنه.