ورود

View Full Version : سوال: مشكل با MDIForm

Morteza Manafpour
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 09:58 صبح
با سلام
من وقتي يك ابزار مثل Panel , GroupBox, textbox , ... هر چيزي كه بر روي MDIForm قرار مي‌دم موقع اجرا فرم فرزند يا ChildForm زير ابزارها مي‌مونه و ابزارها بالاتر از فرم مي‌مونن اين مشكل رو چطوري مي‌تونم حل كنم
با تشكر از دوستان

BehzadBar
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 11:24 صبح
سلام دوست عزیز من که فرم Child اضافه میکنم مشکلی تدارم شاید اگه شما فرم Child را BringToFront کنید درست بشه

Child1.BringToFront()

ebrahimv
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 15:37 عصر
من خودم هم همين مشكل رو دارم اين كدي كه نوشتين هيچ تاثيري بر رويه كار نداره و همچنان ابزارها بالاتر از فرم قرار ميگيرند ميشه يك نمونه برنامه قرار بدين حتي با SendToBack كردن ابزارها متوجه ميشين كه ابزارها محو ميشه

viper2009
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 00:21 صبح
سلام
این دستورMe.MdiParent = Form1 برای فرم Child
امیدوارم منظورتان همین باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hossein Bazyan
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 15:12 عصر
با سلام
من وقتي يك ابزار مثل Panel , GroupBox, textbox , ... هر چيزي كه بر روي MDIForm قرار مي‌دم موقع اجرا فرم فرزند يا ChildForm زير ابزارها مي‌مونه و ابزارها بالاتر از فرم مي‌مونن اين مشكل رو چطوري مي‌تونم حل كنم
با تشكر از دوستان

سلام
دوست عزیز شما در صفحه اصلی mdi هیچ کنترلی نمیتوانی بذاری!!!
فرمی که بعنوان اصلی انتخاب میشه هیچ کنترلی رو قبول نمیکنه ( البته قبول میکنه اما زیر فرم میفتند)

ebrahimv
جمعه 30 مرداد 1388, 12:02 عصر
سلام
دوست عزیز شما در صفحه اصلی mdi هیچ کنترلی نمیتوانی بذاری!!!
فرمی که بعنوان اصلی انتخاب میشه هیچ کنترلی رو قبول نمیکنه ( البته قبول میکنه اما زیر فرم میفتند)

چرا؟
كنترل كه ميشه قرار داد
فقط مشكل من اينه كه وقتي يك كنترل رو قرار دادم وقتي يك فرم cild رو نمايش ميدم اين ابزار ها بر روي اين فرم ديده ميشه

Hossein Bazyan
جمعه 30 مرداد 1388, 12:07 عصر
چرا؟
كنترل كه ميشه قرار داد
فقط مشكل من اينه كه وقتي يك كنترل رو قرار دادم وقتي يك فرم cild رو نمايش ميدم اين ابزار ها بر روي اين فرم ديده ميشه

سلام
مگه منظور من غیر این بود؟
کنترلهای روی فرم اصلی همیشه روی فرمهای child قرار میگیرند.

viper2009
جمعه 30 مرداد 1388, 12:08 عصر
چرا؟
كنترل كه ميشه قرار داد

آقا ابراهیم سلام
می شه برنامتو بزاری تو تالار تا دقیقاً مشکلت رو هم ببینیم؟

ebrahimv
جمعه 30 مرداد 1388, 13:46 عصر
آقا ابراهیم سلام
می شه برنامتو بزاری تو تالار تا دقیقاً مشکلت رو هم ببینیم؟
اينم از برنامه
من در اين برنامه ميخوام وقتي روي دكمه مشاهده فرم فرزند كليك ميشه همه ابزارها زير فرم فرزند قرار بگيرن در ضمن نمي خوام ابزار ها را مخوي كنم

viper2009
جمعه 30 مرداد 1388, 15:54 عصر
اينم از برنامه
من در اين برنامه ميخوام وقتي روي دكمه مشاهده فرم فرزند كليك ميشه همه ابزارها زير فرم فرزند قرار بگيرن در ضمن نمي خوام ابزار ها را مخوي كنم

آقا مشاهده کن ببین منظورت همین بوده؟

ebrahimv
شنبه 31 مرداد 1388, 00:13 صبح
آقا مشاهده کن ببین منظورت همین بوده؟
اين كه نشد
من مي خوام ابزارا روي فرم مادر بمونن ولي پشت فرم فرزند

viper2009
شنبه 31 مرداد 1388, 02:33 صبح
اين كه نشد
من مي خوام ابزارا روي فرم مادر بمونن ولي پشت فرم فرزند

اصولاً نباید بشه چون اون موقع فرم مادر و فرزند به چه دردی می خوره این کارو می کنند که منبع اصلی همه فرمها از یک فرم باشه مثله PhotoShop و غیره.

اما سوال خوبیه من پرس و جو خاهم کرد .

اما اینو داشته باش فعلاً ( تا یک حدودی خوبه اما اصولی نیست)

saeedr22
شنبه 31 مرداد 1388, 03:45 صبح
این بحث بارها تکرار شده بارها پرسیده شده و من هم همیشه پیگیرش بودم و لی تا حالا جواب مناسبی ندیدم.
من هم همیشه تو همه ی جوابهاش گفتم که فقط میشه از
form.showdialog و form.topmost=true برای باز کردن فرمهای فرزند استفاده کرد تا دیگه بالا بمونه.

MMMYousefMMM
دوشنبه 09 شهریور 1388, 23:40 عصر
این بحث بارها تکرار شده بارها پرسیده شده و من هم همیشه پیگیرش بودم و لی تا حالا جواب مناسبی ندیدم.
من هم همیشه تو همه ی جوابهاش گفتم که فقط میشه از
form.showdialog و form.topmost=true برای باز کردن فرمهای فرزند استفاده کرد تا دیگه بالا بمونه.

دوست گرامی form.showdialog برای فرمهای فرزند، خطا ایجاد میکند. البته اگر خاصیت MDIParent آن با فرم اصلی یا MDI تنظیم شود. اگر هم این خاصیت تنظیم نشود این دستور مشکلی ایجاد نمیکند ولی فرم را خارج از فرم MDI Parent باز میکند.