ورود

View Full Version : افزايش درصد بازديد كننده از سايت و افزايش رتبه در گوگل

alifiroozi
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 12:49 عصر
باسلام بچه ها خسته نباشيد كسي مي تونه ترفندي به ما بگه كه بتونيم درصد بازديد كننده از سايتمونو بيشتر كنيم و يا تو جستجوي گوگل جزء 10 جستجوي اول باشيم

a.monajati
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 15:10 عصر
با سلام من هم چنين سئوالي در مورد افزايش رنكينگ سايت داشتم. ولي من اخيرا شنديم كه مي‌گن يك فايل هست كه بروي سايت آپلود مي‌كنيد و خود به خود رنكينگ سايت رو افزايش مي‌ده. كسي از اين فيال يا از اين كار خبر داره؟

narsic
جمعه 30 مرداد 1388, 00:15 صبح
با سلام
خیر انقدر ها هم ساده نیست که تنها با کمک یک فایل شما به تونید به رنکینگ بالا برسید .
این کار به اختصار SEO نام داره و شما هم به دنبال این کلمه بگردید که البته باید بگم این یک کار حرفه ایی هستش پس انتضار یک فایل یا دو فایل نداشته باشید .
موفق باشید

DLL_DLL
جمعه 30 مرداد 1388, 11:58 صبح
هر چقدر به سایتت بیشتر لینک داده باشن ranket میره بالاتر.

yasgig
جمعه 06 شهریور 1388, 21:13 عصر
اون فایلی رو که می گفتید اینه:
http://dl.p30vel.ir/scripts/fakezila-Eh3an.rar
یه سری هم به آدرس زیر بزنید:
http://yasgig.ir/seo_fa.php

موفق باشید!

a.monajati
شنبه 14 شهریور 1388, 14:52 عصر
خيلي ممنون از راهنمايي. احتمال مي‌دم اون چيزي كه من دنبالش بودم پيدا كردم منظورم همون فايل robot.txt بود شما مي‌توانيد اين فايل را از سايت زير ايجاد كنيد:
http://www.mcanerin.com/en/search-engine/robots-txt.asp

ali.akhbary
یک شنبه 12 مهر 1388, 19:53 عصر
با سلام
خیر انقدر ها هم ساده نیست که تنها با کمک یک فایل شما به تونید به رنکینگ بالا برسید .
این کار به اختصار SEO نام داره و شما هم به دنبال این کلمه بگردید که البته باید بگم این یک کار حرفه ایی هستش پس انتضار یک فایل یا دو فایل نداشته باشید .
موفق باشید

ميشه در مورد SEO كمي توضيح بديد؟ با تشكر.

yasgig
یک شنبه 12 مهر 1388, 21:18 عصر
seo مخفف search engine optimaize یعنی بهینه سازی برای موتورهای جستجوگر می باشد.امروزه موتورهای جستجوگر به بزرگترین وسیله در اینترنت جهت جستجوی اطلاعات تبدیل شده و موتورهای جستجوگر نظیر گوگل به سایت ها رتبه می دن.مثلا شما می خواین محصولات خودتون رو توی اینترنت معرفی کنین و رقبای شما نیز محصولاتی نظیر محصولات شما را دارند.حالا برای اینکه از رقیب خود جلوتر بیفتین باید رتبه بیشتری در گوگل داشته باشین.رتبه گوگل از 0 تا 10 می باشد که هرچه قدر بیشتر باشد نشان دهنده سایتی بهینه است.حالا شرایطی وجود داره که می شه با اون رتبه سایت رو افزایش داد.حالا در زیر به توضیح برخی از این موارد می پردازم:
خیلی ها فکر می کنن فایل robots.txt چندان ارزشی نداره ولی به جرات می توان گفت وجود این فایل در شاخه اصلی سایت نشان دهنده حرفه ای بودن سایته.
پیشنهاد می شود که با سایتها تبادل لینک نداشته باشید.اگر خدماتتان خوب باشد حتما سایر سایتها به شما لینک خواهند داد.(تبادل لینک فقط در صورت نیاز صورت گیرد)
گوگل دنبال محتوا می باشد.پس اگر سایت شما دارای محتوای زیاد باشد حتما رتبه اش نیز روز به روز افزایش خواهد یافت.
سعی شود در هر صفحه ای یک تصویر کوچک با title مناسب قرار داده شود.
و در نهایت اگه از این پست استقبال بشه موارد دیگر نیز به طور کامل شرح داده خواهد شد.
جهت افزایش رتبه به آدرس زیر مراجعه فرمایید.
موفق باشید!

ali.akhbary
دوشنبه 13 مهر 1388, 08:17 صبح
seo سعی شود در هر صفحه ای یک تصویر کوچک با title مناسب قرار داده شود.
و در نهایت اگه از این پست استقبال بشه موارد دیگر نیز به طور کامل شرح داده خواهد شد.
جهت افزایش رتبه به آدرس زیر مراجعه فرمایید.
موفق باشید!

تصوير چه دخالتي در Search داره؟

yasgig
دوشنبه 13 مهر 1388, 08:46 صبح
موتورهای جستجو معمولا دارای دو ربات هستند که در زیر به توضیح آنها می پردازم:
spider یا عنکبوت
crawler یا خزنده
کار عنکبوت پیمایش لینک های موجود در سایت ها می باشد.حالا اگه از یه سایت به یه سایت دیگه لینک داده بشه به اون سایت می ره و توی اون سایت نیز لینک های موجود رو دنبال می کنه.حالا این لینک ها به چه دردی میخوره؟
این لینک ها توسط عنکبوت به خزنده معرفی می شه و حالا خزنده می ره به تک تک اون لینک ها و اطلاعات موجود در اون رو بایگانی می کنه.در همین مرحله هستش که بهینه سازی معنی پیدا می کنه.دلیل وجود تصویر هم به این خاطره که به موتورهای جستجوگر ثابت کنید که سایتی پیشرفته در عین حال با گرافیک بالا دارید.(نکته:می دونید موتورهای جستجوگر سایت شما را چجوری می بینند؟)و در نهایت اینو بگم که فقط تبادل لینک نکنید.چون گوگل هوشمنده و از طریق عنکبوت خودش همه چیز رو می فهمه.اگه می خوایم تبادل لینک کنید یه روش خوبی هستش که اینجا نمی تونم بگم.(یه خورده زرنگیه!)
موفق باشید!

BahmanDB
دوشنبه 13 مهر 1388, 15:29 عصر
شما می تونید از متا تگ ها هم استفاده کنید .

ali.akhbary
دوشنبه 13 مهر 1388, 17:09 عصر
.اگه می خوایم تبادل لینک کنید یه روش خوبی هستش که اینجا نمی تونم بگم.(یه خورده زرنگیه!)
موفق باشید!

ميشه لينكها رو به صورت Hidden توي صفحه اورد تا هم برا كاربرها قابل نمايش نباشه و هم گوگل اونا رو ببينه؟!!!!

ali.akhbary
دوشنبه 13 مهر 1388, 17:14 عصر
دوست عزيز من يه چند هزار ركورد دارم كه توي يه صفحه با QueryString هاي مختلف نمايش داده مي شوند.

در ضمن هيچ جا از سايتم به اونا لينك ندادم، بلكه وقتي كه Search ميكنه كلمه مورد جستجو رو كد مي كنم و Redirect مي كنم به يه صفحه ديگه.

حالا چطوري تمام محتواي سايتم رو به گوگل بشناسونم؟ :لبخند:

yasgig
دوشنبه 13 مهر 1388, 22:08 عصر
توجه:گوگل به صفحاتی رتبه بالاتری می دهد که که خودش آن صفحات را پیدا کرده باشد.در غیر این صورت شما می توانید با مراجعه به این سایت و وارد نمودن آدرس سایت خود نقشه سایت خود را ایجاد نمایید و از طریق نام کاربری خود در گوگل اونو به ربات گوگل معرفی کنید.(ولی پیشنهاد می کنم چنین کاری نکنید)

ali.akhbary
سه شنبه 14 مهر 1388, 09:55 صبح
<a href="test.com">This Is A WebSite</a>

وقتي گوگل لينك بالا رو پيدا ميكنه به آدرس مورد نظر ميره و اون صفحه رو ايندكس ميكنه، ولي آيا روي خود عبارت href رو هم index ميكنه؟؟؟؟

مثلا اگه test.com رو Search كنيم، خود لينك رو كه شايد در يه سايت ديگه باشد رو به عنوان نتيجه مياره؟؟؟

عبارت Text يه لينك چي؟

yasgig
سه شنبه 14 مهر 1388, 10:12 صبح
موتر جستجو صفحه رو همون جوری که شما می بینین ایندکس می کنه.حالا چون بحث باز شد اینو می گم.اگه می خوای لینکی رو به نمایش بزاری ولی موتورهای جستجوگر اونو دنبال نکنند باید مثل کد زیر عمل نمایید.
<a rel="nofollow" href="test.com">This Is A WebSite</a>

ali.akhbary
شنبه 18 مهر 1388, 14:26 عصر
توجه:گوگل به صفحاتی رتبه بالاتری می دهد که که خودش آن صفحات را پیدا کرده باشد.در غیر این صورت شما می توانید با مراجعه به این سایت و وارد نمودن آدرس سایت خود نقشه سایت خود را ایجاد نمایید و از طریق نام کاربری خود در گوگل اونو به ربات گوگل معرفی کنید.(ولی پیشنهاد می کنم چنین کاری نکنید)

چرا؟
مشكل من رو در پست هاي بالايي خونديد؟ پس چيكار كنم؟

بازم مشكلم رو ميگم،

دوست عزيز من يه چند هزار ركورد دارم كه توي يه صفحه با QueryString هاي مختلف نمايش داده مي شوند.

در ضمن هيچ جا از سايتم به اونا لينك ندادم، بلكه وقتي كه Search ميكنه كلمه مورد جستجو رو كد مي كنم و Redirect مي كنم به يه صفحه ديگه.

حالا چطوري تمام محتواي سايتم رو به گوگل بشناسونم؟ :لبخند:

emad_67
شنبه 18 مهر 1388, 17:10 عصر
رتبه گوگل از 0 تا 10 می باشد که هرچه قدر بیشتر باشد نشان دهنده سایتی بهینه است.لزوما به این شکل نیست. رتبه ی سایت ها بر اساس تعداد لینک هایی که به اون ها داده میشه و همچنین رتبه ی سایت لینک دهنده تعیین میشه. اینکه یه سایت رتبه ی بیشتری داشته دلیل بر بهینه تر بودن اونه، حرف غلطیه.

پیشنهاد می شود که با سایتها تبادل لینک نداشته باشید.اگر خدماتتان خوب باشد حتما سایر سایتها به شما لینک خواهند داد.(تبادل لینک فقط در صورت نیاز صورت گیرد)
چرا تبادل لینک نکنیم؟
مهم ترین عامل در بالا رفتن رنک صفحات همین تبادل لینک هست، اینکه سایت های دیگه یک طرفه سایت ما رو لینک کنن خوبه اما کمتر سایتی که دارای رتبه ی خوبی هم باشه این کار رو می کنه.

دلیل وجود تصویر هم به این خاطره که به موتورهای جستجوگر ثابت کنید که سایتی پیشرفته در عین حال با گرافیک بالا دارید.بر چه اساسی همچین حرفی میزنید؟ وجود تصویر از کی تا حالا دلیل بر پیشرفته بودن یک سایت شده؟!

در نهایت اینو بگم که فقط تبادل لینک نکنید.چون گوگل هوشمنده و از طریق عنکبوت خودش همه چیز رو می فهمه.دلیل حرفتون رو بفرمایید.

اگه می خوایم تبادل لینک کنید یه روش خوبی هستش که اینجا نمی تونم بگم.(یه خورده زرنگیه!)روش رو بفرمایید تا در موردش صحبت کنیم. اگر نمی تونید چیزی رو بگید بهتره اصلا حرفش رو هم نزنید نه اینکه آخرش بنویسید زرنگیه!

emad_67
شنبه 18 مهر 1388, 17:14 عصر
ميشه لينكها رو به صورت Hidden توي صفحه اورد تا هم برا كاربرها قابل نمايش نباشه و هم گوگل اونا رو ببينه؟!!!! سعی نکنید گوگل رو فریب بدید که در نهایت باعث حذف شدن کل سایت شما بشه.

حالا چطوري تمام محتواي سايتم رو به گوگل بشناسونم؟ :لبخند:در این مورد بهترین راه ایجاد site map برای سایت خودتون هست. اگر در هیچ جا به صفحات دیگه لینک ندادید site map generator ها هم نمی تونن کاری کنن چون اون ها هم بر اساس لینک های داخل صفحات این کار رو انجام میدن. باید خودتون برنامه نویسی رو انجام بدید.
موفق باشید

yasgig
شنبه 18 مهر 1388, 17:46 عصر
لزوما به این شکل نیست. رتبه ی سایت ها بر اساس تعداد لینک هایی که به اون ها داده میشه و همچنین رتبه ی سایت لینک دهنده تعیین میشه. اینکه یه سایت رتبه ی بیشتری داشته دلیل بر بهینه تر بودن اونه، حرف غلطیه.
شما خودتون قضاوت کنین که از سایت ها به رادکام (http://radcom.ir) بیشتر لینک دادن یا پارس تولز (http://parstools.com)؟(مثلما به سایت پارستولز بیشتر لینک دادن ولی رتبه سایت رادکام 6 هستش که این خودش عالیه.)

چرا تبادل لینک نکنیم؟
مهم ترین عامل در بالا رفتن رنک صفحات همین تبادل لینک هست، اینکه سایت های دیگه یک طرفه سایت ما رو لینک کنن خوبه اما کمتر سایتی که دارای رتبه ی خوبی هم باشه این کار رو می کنه.
گوگل اگه بیاد و ببینه از این سایت به اون سایت و از اون سایت به این سایت لینک داده شده متوجه خواهد شد که یه کلکی توی کاره.اگه بخش قوانین سایت گوگل رو بخونین متوجه همه چیز می شین.

بر چه اساسی همچین حرفی میزنید؟ وجود تصویر از کی تا حالا دلیل بر پیشرفته بودن یک سایت شده؟!
کمتر کسانی مثل شما این حرفا رو می زنن.وجود تصاویر با حجم کم با یک alt که توی کلمات کلیدی صفحه هستش خیلی به رتبه سایت کمک خواهد کرد.

دلیل حرفتون رو بفرمایید.
توی نقل قول دوم دلیلم رو به طور واضح گفتم.

روش رو بفرمایید تا در موردش صحبت کنیم. اگر نمی تونید چیزی رو بگید بهتره اصلا حرفش رو هم نزنید نه اینکه آخرش بنویسید زرنگیه!
آره بازم می گم زرنگیه.چون من با همه سایت ها تبادل لینک می کنم و لینکاشون رو توی سایتم قرار می دم ولی نمی دونم چرا گوگل لینک اونا رو توی سایت من نمی بینه ولی لینک منو توی سایت اونا می بینه.خوب شما می تونید اسمشو تقلب هم بزارید.(بابا بی خیال)

سعی نکنید گوگل رو فریب بدید که در نهایت باعث حذف شدن کل سایت شما بشه.
موافقم.ولی خود googlebot این امکان رو می ده که لینک هاتون رو دنبال نکنه.
در نهایت روش های doorway پیشنهاد می شه.
حتما توی فایل robots.txt متن زیر رو قرار بدین.اگر چه فایل یا پوشه ای رو هم محدود نکرده باشید.

User-agent: *
اصلا هم از رفتارتون خوشم نیومد.چون انجمن جای انتقاد نیست.می تونستین یه پیام خصوصی بفرستین تا با احترام هرچه کامل پست رو حذف می کردم!

emad_67
شنبه 18 مهر 1388, 19:28 عصر
شما خودتون قضاوت کنین که از سایت ها به رادکام (http://radcom.ir/) بیشتر لینک دادن یا پارس تولز (http://parstools.com/)؟(مثلما به سایت پارستولز بیشتر لینک دادن ولی رتبه سایت رادکام 6 هستش که این خودش عالیه.)تعداد لینک هایی که به پارس تولز داده شده حدود 381 لینک، و لینک های رادکام حدودا 2050 تا هست.
رتبه پارس تولز 4 و راد کام هم 6 هست. شما چطور میگی به پارس تولز بیشتر لینک داده شده؟

ببینید من نگفتم صرفا تعداد لینک های بیشتر برابر رنک بیشتر هست، عرض کردم که:

رتبه ی سایت ها بر اساس تعداد لینک هایی که به اون ها داده میشه و همچنین رتبه ی سایت لینک دهنده تعیین میشه.ممکنه سایتی از 50 تا سایت دیگه با رتبه ی 1 لینک بگیره اما سایت دیگه ای از 2 تا سایت با رتبه 6-7 لینک دریافت کنه. مسلمه وضعیت سایت دوم بهتر خواهد بود. بنابراین سایتی که لینک میده خیلی مهمه رتبش چند باشه.

گوگل اگه بیاد و ببینه از این سایت به اون سایت و از اون سایت به این سایت لینک داده شده متوجه خواهد شد که یه کلکی توی کاره.اگه بخش قوانین سایت گوگل رو بخونین متوجه همه چیز می شین.لینک اون بخش رو بدید.
به هیچ وجه به این شکل نیست. پایه ترین چیزی که برای افزایش رنک در همه جا گفته میشه اینه که تبادل لینک کنید. این که 2 تا سایت به هم لینک بدن کلکه؟

کمتر کسانی مثل شما این حرفا رو می زنن.وجود تصاویر با حجم کم با یک alt که توی کلمات کلیدی صفحه هستش خیلی به رتبه سایت کمک خواهد کرد.منبعی هم دارید؟ بنده که تا حالا همچین چیزی نشنیدم.

آره بازم می گم زرنگیه.چون من با همه سایت ها تبادل لینک می کنم و لینکاشون رو توی سایتم قرار می دم ولی نمی دونم چرا گوگل لینک اونا رو توی سایت من نمی بینه ولی لینک منو توی سایت اونا می بینه.خوب شما می تونید اسمشو تقلب هم بزارید.(بابا بی خیال)ممکنه لینک ها رو به صورت nofollow قرار بدید، لینک ریدایرکتی باشه، رنک صفحه ای که لینک درش قرار داره این قدر پایینه که گوگل اونو در نظر نمیگیره و ...
بر فرض هم که همچین کاری کردید؟ چه سودی برای شما داره؟
اگه به دلیلتون نقل قول دومتون هست که باز هم می گم اشتباهه، چون میلیون ها سایت دارن با هم تبادل لینک می کنن. اگه قرار باشه تبادل لینک کلک محسوب بشه الان تمام سایت ها توسط گوگل بلاک شده بودند.

موافقم.ولی خود googlebot این امکان رو می ده که لینک هاتون رو دنبال نکنه.nofollow یا استفاده از robots.txt قضیش فرق می کنه با فریب دادن!

اصلا هم از رفتارتون خوشم نیومد.چون انجمن جای انتقاد نیست.می تونستین یه پیام خصوصی بفرستین تا با احترام هرچه کامل پست رو حذف می کردم!انجمن جای سوال، جواب و تبادل نظره، در کنار تبادل نظر ها می تونه انتقاد هم صورت بگیره. انتظار ندارید جواب خودتون اولین و آخرین جواب تاپیک باشه که؟
بنده هم از رفتار کسی که میاد جمله ای رو بیان می کنه تا به اصطلاح زرنگی (که من بهش به چیز دیگه میگم!) خودش رو نشون بده خوشم نمیاد، تنها در آخرین نقل قول دو پست قبلیم هم تند صحبت کردم. ضمنا نیازی نیست پستتون رو پاک کنید، شما پاسخ هایی دادید که من هم در مقابل اون ها جواب هایی رو بهتون دادم.

yasgig
شنبه 18 مهر 1388, 21:20 عصر
منبعی هم دارید؟ بنده که تا حالا همچین چیزی نشنیدم.
کتاب یک یا دو هزارو یک
اگه بخونین به نتایج خوبی می رسین.
موفق باشید!