PDA

View Full Version : برنامه کوچک و نصب net fremwork2 و sql server2005

IranVisual
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 16:40 عصر
من یه برنامه دفترچه تلفن کوچیک درست کردم حالا اگه بخوام به ستاپ تبدیلش کنم و توی کامپیوتر های دیگه نصب بشه حتما باید دو تا برنامه net fremwork2 و sql server2005 هم نصب بشه و این اصلا خوب نیست راهی هست بشه این مشکل رو حل کرد

morteza271
جمعه 30 مرداد 1388, 15:56 عصر
فکر نکنم راهی داشته باشه!
منم چند تا برنامه نوشتم و ستاپ کردم که مجبور شدم اینارو همراش کنم تا نصب شن!!!
اگه راهی پیدا کردین به ما هم خبر بدین ممنون میشم...

jafari1
چهارشنبه 08 مهر 1388, 17:46 عصر
در زمان ساخت setup براي نصب برنامه اين دو مورد را ميتوانيد انتخاب تا در فايل نصب قرار گيرد

Mojtaba shabani
جمعه 17 مهر 1388, 10:01 صبح
دوستان همه این ها راه داره که از طریق یک Setup خوب بکلی حل میشه
خود Visual Studio توان ساخت Setup داره که خیلی هم درست اینگونه مشکلات رو حل میکنه
ابتدا در کنار پروژتون تو Solution یک Project ،Add کنید که باید از قسمت other project types برید و یک Setup project بسازید همهء جزئیات رو نمیتونم اینجا بگم چون این قسمت Viusal Studio خودش نزیک 100 صفحه کتاب داره

بعد روی setup تو Solution راست کلیک کنید و properties رو انتخاب کنید سپس روی prerequest کلیک کنید و از اونجا 3 تا گزینه حتما شما باید تیک بزنید و اونها اینا هستند:
Windows Installer 3.1 و .net framework 3.5 و SQL Express 2005
یادتون باشه اگه نخواهید کل SQL Server رو نصب کنید باید از SQL Express استفاده کنید .

ebnsina
سه شنبه 19 آبان 1388, 15:16 عصر
دوستان عزیز سلام

میتونید بجای Sql Server از نوع دیتابیسهایی استفاده کنید که بسیار سبک هستند و قالبا با یک فایل DLL و یک فایل برای دیتابیس کارشون رو انجام میدن و نیازی به نصب و .. ندارن.
البته منظورم Access نیست. هرچند اون هم راه حل خوبی میتونه باشه.
منظورم انواعی چون VistaDB و یا SQLite و ... است. بخصوص اینکه متن باز (OpenSource) و رایگان هم هستند .
از همین دست و قابل خرید هم میشود به ElevateDB اشاره کرد.
کمی جستجو در اینترنت شما رو به یافته های بیشتری میرسونه.

برای نصب NetFrameWork هم میشود زیاد ناراحت نباشید چون در WinXP SP3 و ویندوزهای بالاتر دیگر این FrameWork جزیی از ویندوز شده است.

ehsan_gol65
دوشنبه 26 بهمن 1388, 13:07 عصر
این فایده نداره ، خیلی ها از SQL EXPRESS استفاده نمی کنن . اگه کسی مثال بهتری دره لطف کنه ارایه کنه