View Full Version : سوال: Datasource درWebConfig
dr_g
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 20:33 عصر
با سلام
من ازدیتابیسSQLExpress استفاده کردموکانکشنم توی وب کانفیگ به صورت زیر:
<connectionStrings>
<add name="ConnectionString" connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\Database.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True" providerName="System.Data.SqlClient"/>
</connectionStrings>
حالامی خوام سایتمو آپلودکنم. نام DataSource چی باید باشه؟همین SQLExpress باشه؟
silverfox
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 22:46 عصر
دیتابیس که همونطوری آپلود نمی شه روی هاست یه دونه می سازید خب بعد باید اسم اون و آیپیش و ورژنش و... رو وارد کنید...یه مثال برات می ذارم....
<add name="ConnectionStringName"
connectionString="Data Source=***.***.**.**;Initial Catalog=dbName;Persist Security Info=True;User ID=User_login;Password=132"
providerName="System.Data.SqlClient" />
dr_g
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 09:26 صبح
یعنی من باید روی هاست یه دیتابیس عین دیتابیس کنونی بسازم با همون مشخصات(جدولها،فیلدها)؟من که ازmembership استفاده کردم بایدASPNETDB روهم بسازم؟آآخه این یه روزطول می کشه تاساخته شه.لطفابیشترتوضیح بدین.این اولین upload منه.کمکم کنین
manutd1
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 09:39 صبح
یعنی من باید روی هاست یه دیتابیس عین دیتابیس کنونی بسازم با همون مشخصات(جدولها،فیلدها)؟من که ازmembership استفاده کردم بایدASPNETDB روهم بسازم؟آآخه این یه روزطول می کشه تاساخته شه.لطفابیشترتوضیح بدین.این اولین upload منه.کمکم کنین
دوست عزیز میتونی یه بکاپ از دیتابیست بگیری بعد با کنترپنل هاست اونو ریستور کن
بعدش هم باید مسیر کانکشن استرینگت تو وب کانفیگ رو تغییر بدی
مهدی کرامتی
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 11:04 صبح
اگر روی هاست SQL Server Express Edition نصب باشه همین Connection String بدون تغییر کار خواهد کرد.
aynehband
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 13:56 عصر
روی هاست من بک آپ جواب نمی داد، رفتم این کار رو کردم، فقط پایگاه داده ات را با همون اسم بساز و بعدش برو Generate SQL Script و یک فایل برات می سازه، اون را توی Query قرار بده. من خودم این کار رو کردم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.