View Full Version : سوال: حذف سوال اکسس در اول باز کردن فرم
esafb52
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 14:06 عصر
با سلام به همه دوستان و اساتید سایت
چطور میشود از شر سوال اکسس در اول باز کردن فرم که نکته امنیتی را گوشزد میکند برای همیشه خلاص شد یعنی به محض اجرای شورتکات برنامه فرم اجرا شود البته دوستان یک نمونه ارائه کرده بودند که باز هم سوال تکرار میشدو مفید واقع نشد
morteza_lll
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 15:23 عصر
اين موردو كه ميگين فكر كنم تو اكسس 2003 باشه كه مربوط يه levele امنيتي (seurity) مي باشد
از منوي tools - بعد macro - بعد level cecurity رو به low تغيير دهيد حل ميشه
esafb52
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 15:30 عصر
دوست عزیز تشکرامادر سیستم کاربران برنامه باید چور حل شود بدون دستکاری اون یوزر
MOR_MS
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 15:39 عصر
طبق نمونه عمل کنید
البته اگر زحمت بکشید و در تایپیکها بگردید جوابش داده شده
MOR_MS
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 15:45 عصر
سلام مثل اینکه دوستان زود تر جواب دادن
برای این کار نیاز نیست که حتما از همان برنامه وارد بشین همین که اکسس را باز می کنید این کار را انجام بدین
esafb52
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 16:50 عصر
تشکر دوست عزیزامااین پاسخ در بالا توسط دوستمون هم بیان شده بود اما ظاهرا متوجه منظور من نشدید من میخواهم در سیستم کاربر بدون انجام این تنظیمات توسط کاربر این کار انجام شود
اگر در سیستم ما این تنظیم انجام بشه در سیتم کاربر این سوال تکرار میشود یا نه؟
morteza_lll
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 17:00 عصر
آره تمام دستگاه كاربران بايدانجام بشه
چون مربوط ميشه به خود اكسس
ولي يه برنامه اجرايي با vb دارم كه بطور خودكار اينكارو انجام ميده اگه خواستين بگين تا براتون بذارم
ميشه كد استفاده شده در آن را در load فرم اول برنامت دراكسس بزاري آنوقت كافيه يه بار اين برنامه اجرا بشه اونوقتمشكلحل ميشه و نيازي هم تنظيم توسط كاربر نداره
esafb52
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 17:29 عصر
morteza_lll
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 17:50 عصر
سلام
بفرما دوست عزيز
nabeel
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 18:15 عصر
سلام
این کار رو از طریق برنامه های SetUp ساز و در هنگام نصب برنامه انجام بدید . در این حالت بدون درخواست از کاربر و بدون نیاز به انجام علمیاتی خاص از طرف اون , کار به انجام میرسه و جتی با اولین اجرای برنامه هم هیچ پیغامی به نمایش در نمیاد
موفق باشید
esafb52
جمعه 30 مرداد 1388, 14:06 عصر
با سلام به شما دوست عزیز
من با install sheld2008 کار کردم فقط چند تا سوال ازمحیط این برنامه دارم :
من میخوام آیکن شورتاکتی که برنامه میسازه رو من تعیین کنم امابرنامه از آیکن خود فایل اکسس استفاده میکنه چون من برای برنامه تعریف میکنم که از این فایل شورتکات بسازه
چطور میشود یک برنامه بصورت مخفی در کنار این برنامه نصب شود مثل ران تایم اکسس
موردایکه فرمودید مربوط به سطح امنیت رو چطور باید ست کنم و از کدوم قسمت این برنامه
یک شنبه 22 شهریور 1388, 23:26 عصر
جناب NABEEL لطفآ بیشتر توضیح دهید.
مشکلات اینچنینی و نیز در 2007 وقتی فایلم رو به کامپیوتر دیگر میبرم , مجبورم MASSEGEBAR که نمایش داده میشود ( SECURITY ) از طیق OPTION و بعد انتخاب ENABLE THIS CONTENT تنظیم نمایم. لطفا راهنمائی کنید چطور میشود از قبل این تنظیم رو انجام داد؟
Appolo
دوشنبه 30 شهریور 1388, 00:58 صبح
این راهها اصولی نیست. بهتره به مشتری بگید که چجوری اکسسش رو تنظیم کنه که پیام نده.
ali190
جمعه 09 بهمن 1388, 10:19 صبح
بچه ها دوسئوا داشتم:
آیا این برنامه msl که به راحتی روی اکسس 2003 جواب میده روی اکسس 2007 هعم عمل میکنه؟
آیا یک همچین برنامه ای سراغ دارید که روی اکسل هم جواب بده؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.