ورود

View Full Version : مقاله: کامپوننت : مسج بوکس فارسی

Hossis
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 16:31 عصر
این کامپوننت که خودم نوشتم یک مسج باکس فارسی هست
مزیتش اینه که همون مسج باکس عمومی ویژوال بیسیک هست که نوشته دکمه های آن را فارسی کرده و راست به چپ نمایش می‌ده و شاید همین مقدار خیلی برای برخی مهم باشه.
نکته دیگر این که این کامپوننت، دو جعبه دیالوگ دیگر هم دارد :

Inputbox که می تونید چند خط متن وارد کنید و راست به چپ و فارسی هست.
OptionBox که کاملا ابداع و اختراع خودم هست و شما می تونید به کاربر چند گزینه بدید و بخواهید یکی رو انتخاب کنه، خروجی این فرمان،‌ یک مقدار عددی هست که نشانگر شماره گزینه‌ای است که کاربر انتخاب کرده است. به این ترتیب خوانائی برنامه بالا می رود.
سورس این برنامه چون بی ارتباط به این انجمن است (به زبان وی بی 6 نوشته شده) ،‌در این آدرس (http://vb2008.mihanbb.com/thread-14.html) آپلود کردم

Hossis
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 16:33 عصر
بعد از رفرنس باید این کد ها رو بنویسید که البته همه آشنا هستند

Imports BoxinOut
Module myMsg
Dim mss As New Msg
Public Function MsgBox(ByVal Prompt As String, Optional ByVal style As MsgBoxStyle = MsgBoxStyle.OkOnly, Optional ByVal Title As String = "") As MsgBoxResult
Return mss.MsgFox(FrmMain.Handle.ToInt32, Prompt, style, Title)
End Function
Public Function InputBox(ByVal Prompt As String, Optional ByVal Title As String = "", Optional ByVal DefualtStr As String = "") As String
Return mss.InputBox(Prompt, Title, DefualtStr)
End Function
Public Function OptionBox(ByVal Prompt As String, ByVal Items() As String, Optional ByVal Title As String = "", Optional ByVal DefaultIndex As Integer = 0, Optional ByVal ListMode As BoxinOut.OptionStyle = OptionStyle.ComboMod) As Integer
Return mss.OptionBox(Prompt, Items, Title, DefaultIndex, ListMode)
End Function
End Module

Ilove you mahsa
جمعه 17 اردیبهشت 1389, 11:13 صبح
دوست عزیز کامپوننت رو دانلود کردم ولی این ارور رو به من دادhttp://barnamenevis.org/forum/E:\1.JPG

Hossis
شنبه 18 اردیبهشت 1389, 07:49 صبح
تصوير واضح نيست ، اصل متنش رو بنويسيد.
فکر کنم نسخه جديدش رو که با وي بي دات نت نوشتم تو همين سايت بود يک جستجو بکنيد
من جديدترين ويرايشش رو اين جا مي ذارم اين رو امتحان کنيد