View Full Version : یک سوال کلی در مورد نوع فایل نصبی ساخته شده
yeki_be_name_hich_kas
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 19:50 عصر
سلام.
دوستان و مدیران عزیز لطفا هر کی می تونه به من کمک کنه.میخواستم بدونم از چه طریق
می توان فایل نصبی را ساخت که همراه با فایلهای فشرده با پسوند bin یا cab باشد.من نرم افزار
ساخته شده ای دیدم که کلا دارای 3 تا فایل بود شامل SETUP.EXE و SETUP1.BIN و SETUP2.BIN
که فایل ستاپ اصلی در اصل فایلهای داخل اون 2 فایل بین رو استخراج میکرد.لطفا کمک کنید که
برای ساخت این نوع ستاپ با این حالت فشرده نیاز به چه برنامه ای و به چه طریق است ممنون
میشم.
منتظر الطاف شما دوستان هستم.
خدا نگهدار
Hamed.Robat
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 23:55 عصر
دوست عزیز اگه شما با نرم افزار Installshield استفاده کنید که بصورا اتوماتیک فایل cab و bin میسازه و نرم افزار دیگه ای که میتونید ازش استفاده کنید installaware هستش .
موفق باشید.
yeki_be_name_hich_kas
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 23:58 عصر
سلام.
با تشکر از شما دوست عزیز.من با نرم افزار Installshield کار می کنم اما تا حالا نتونستم به این
طریق فایل setup رو اماده کنم و معمولا فقط یک فایل setup.exe فقط ساخته میشه.اگر میتونید
کامل روش کار رو به من اموزش بدید.چون من واقعا تازه کارم تو این برنامه.
ممنون و متشکرم.
منتظر پاسخ شما هستم.
yeki_be_name_hich_kas
جمعه 30 مرداد 1388, 18:25 عصر
سلام.
از دوستان کسی نیست که در مورد این موضوع مطالبی رو بدونه و بتونه کمک کنه.ممنون میشم
تو این موضوع راهنماییم کنید.مدیران عزیز کمک کنید.راهنمایی کنید که چه امکانات یا برنامه ای
برای این موضوع مطرح شده نیاز است.متشکرم.
منتظر پاسخهای شما هستم.
Hamed.Robat
جمعه 30 مرداد 1388, 21:34 عصر
درود بر شما دوست عزیز
دوست عزیز آموزش کامل نرم افزار installshield رو می تونید از همین سایت دانلود کنید و مطالعه کنید . اما بطور خلاصه توضیح می دهم :
شما باید پروژه ای از نوع installscript projcet ساخته و در قسمت تقسیم فایل به حجم های کوچکتر حجم مورد نظر (برای مثال 700 مگا بایت) تععین نمائید .
فایل ساخته شده اصلی پسوند exe دارد و دیگر فایلها بصورت کابینت فشرده می شوند (cab)
موفق باشید .
yeki_be_name_hich_kas
جمعه 30 مرداد 1388, 21:43 عصر
سلام.
با تشکر فراوان از شما دوست عزیز به خاطر راهنمایی میشه بگید دقیقا تو چه قسمت میتونم این
تقسیم فایل که گفتین رو اعمال کنم ممنون میشم فقط این مورد رو توضیح بدین.
yeki_be_name_hich_kas
یک شنبه 01 شهریور 1388, 11:08 صبح
سلام.
آقا کسی نیست به طور کلی توضیح بده چه جوری می تونم فایل نصبی آماده کنم به این روال که
شامل یک فایل SETUP.EXE با حجم کم 900 کیلوبایت همراه با یک یا چند فایل BIN کنارش که تمام
فایل ها با حجم بالا داخل اینا ذخیره شده باشه.
تو رو خدا کمک کنید.چه جوری میشه چنین فایل SETUP رو آماده کرد
yeki_be_name_hich_kas
یک شنبه 01 شهریور 1388, 22:48 عصر
سلام.
چرا هیچ کس به پست من توجه نمیکنه جز یه نفر.مدیرای سایت اصلا به اینجور پستا سر میزنن یا
سوال من خیلی سخت و بی ربطه.ولی واقعا درخواست کمک دارم حالا هر کسی که سر رشته
داره بگه برای این کار به چه برنامه هایی نیازه یا چه امکاناتی مبخواد.
ممنون و مچکر.
Hamed.Robat
سه شنبه 03 شهریور 1388, 01:12 صبح
درود دوست عزیز
شما در قسمت Build Installeation (قسمت آخر تظیمات) تیک چک باکس گزینه ای که ستاپ را برای ذخیره بر روی CD ذخیره می کند تنظیم کنید.
امیدوارم دیگه مشکلی نداشته باشید!
پیروز باشید.
Mask
پنج شنبه 12 شهریور 1388, 15:16 عصر
دوست عزیز مواردی از این قبیل رو باید خودتون جستجو کنید در سایت و منتظر راهنمایی 100 درصد از طرف هیچ کس نباشد.
در ضمن اگه به سایت گوگل مراجعه و نحوه کار کرد این برنامه رو سرچ کنید بیش از 100000000 تا سایت برات میاره.
این سایت برای راهنمایی و جواب کلی به سوالات در نظر گرفته شده. بماند که گاهی دوستان لطف می کنند که حتی برنامه رو می نویسند و سورسشو میزارن اینجا.
و در مورد سوالتون:
اول بفرمایید با چی برنامه می نویسید.
دوم : من با دلفی برنامه می نویسم. که با خود دلفی می تونم فایلهام رو زیپ کنم و با یه فایل exe دیگه از این حالت خارج و به قول معروف نصبش کنم.
البته بر می گرده به نوع برنامتون. که چیه؟
برنامه حسابداری.... ماشین حسابه.... بازیه یا....
ممنون
gattuso
جمعه 13 شهریور 1388, 03:20 صبح
سلام
من یک پروژه با c#نوشتم (visual stdio 2005) میشه بگید چطوری فایل نصب یعنی همون setup vرو آماده کنم البته با همون visual stdio 2005.خیلی فوریه
yeki_be_name_hich_kas
جمعه 13 شهریور 1388, 05:12 صبح
دوست عزیز مواردی از این قبیل رو باید خودتون جستجو کنید در سایت و منتظر راهنمایی 100 درصد از طرف هیچ کس نباشد.
در ضمن اگه به سایت گوگل مراجعه و نحوه کار کرد این برنامه رو سرچ کنید بیش از 100000000 تا سایت برات میاره.
این سایت برای راهنمایی و جواب کلی به سوالات در نظر گرفته شده. بماند که گاهی دوستان لطف می کنند که حتی برنامه رو می نویسند و سورسشو میزارن اینجا.
و در مورد سوالتون:
اول بفرمایید با چی برنامه می نویسید.
دوم : من با دلفی برنامه می نویسم. که با خود دلفی می تونم فایلهام رو زیپ کنم و با یه فایل exe دیگه از این حالت خارج و به قول معروف نصبش کنم.
البته بر می گرده به نوع برنامتون. که چیه؟
برنامه حسابداری.... ماشین حسابه.... بازیه یا....
ممنون
سلام.
ممنون از اینکه پاسخ دادید دوست عزیز.من میخوام یه بازی رو به این صورت درست کنم.به
همون شکلی که توضیح دادم.میخواستم بدونم کلا نیاز به چه امکاناتی هست برای ساخت
چنین ستاپی که همراه با 2 فایل فشرده شده bin می باشد و فایل ستاپ اصلی کم حجم
است.ممنون و مچکر
amin fear
جمعه 20 شهریور 1388, 17:37 عصر
سلام دوست عزيز !
اين نوع ستاپ كه شما ازش حرف مي زني با كامپايلر Inno Setup
ساخته شده كه يكي از بهترين و ساده ترين برنامه هاي ساخت Setup در دنياست !
ابتدا مشخصات برنامه نصب رو به صورت اسكريپت خاص برنامه مي نويسي و بعد اونو
كامپايل مي كني ....
اين برنامه قابليت فشرده سازي بسيار قوي با الگوي LZMA رو هم داره !!!
http://www.jrsoftware.org/
yeki_be_name_hich_kas
پنج شنبه 26 شهریور 1388, 17:21 عصر
ممنون و مچکر جناب امین فیر از جوابتون.
میتونم ازتون یه درخواست کنم.من با زبان اسکریپت خیلی آشنا نیستم.اگه میشه اسکریپت این
روش رو در اختیارم بگذارید یا آموزش این روش رو با نرم افزار اینو ستاپ برای ما تازه کارا قرار بدید.
ممنون و مچکر.
shocraneh
یک شنبه 12 مهر 1388, 11:21 صبح
من تو تهیه ست آپ مشکل ندارم .اما قضیه اینه که نمی خامdllو گزارشات و عکس هایی که تو گزارش لازم بوده کاربر ببینه .vb.net2008 application
اون دوستی که گفته installshield و قست CDROMرو تیک بزار درسته فایل ها به صورت کابینت درست میشه اما بعد از نصب تو programfile همه رو نشون میده .این که فایده ای نداره
کمک کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.