View Full Version : ارتباط دادن بین DBGrid و StringGrid
ELABAA
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 21:19 عصر
سلام دوستان
من یه دی بی گرید دارم و یه استرینق گرید
می خواهم وقتی که روی سطر خاصی ازاسترینق گرید اینتر کردم کنترل به روی دی بی گریدم رفته بعدوقتی که بر روی سطر خاصی از دی بی گریدم اینتر کردم اطلاعات اون سطر به استرینق گرید منتقل بشه :متفکر:
مثلا اون سطر خاصم در دی بی گرید شامل دوفیلد نام و کد هست می خوام اون دو فیلد هر کدام در سلول خاصش در استرینق گرید قرار بگیره ولی هرچه تلاش کردم راه به جایی نبردم :عصبانی++::عصبانی++:
ghabil
پنج شنبه 29 مرداد 1388, 21:44 عصر
خب چرا حالا استرینگ گرید از همون دیبی گرید استفاده کن هر دو جا دیگه! استرینگ گرید چی داره که دیبی گرید نداره؟!
استیرینق؟!
ELABAA
جمعه 30 مرداد 1388, 20:20 عصر
خب چرا حالا استرینگ گرید از همون دیبی گرید استفاده کن هر دو جا دیگه! استرینگ گرید چی داره که دیبی گرید نداره؟!
استیرینق؟!
سلام دوست عزیز
ممنون از توجهتون
کار کردن با استرینگ گرید برام راحتره و راحتر می تونم به هر سلولی که ازش خواستم دسترسی پیدا کنم ولی در دیبی گرید به اون راحتی نمی تونم به هر سلولی دسترسی پیدا کنم ...........:عصبانی:
ghabil
سه شنبه 03 شهریور 1388, 20:31 عصر
خب فکر نمیکنی یاد بگیری که چطوری دسترسی پیدا کنی ، خیلی زندگیت شیرین تر میشه و کلا امکانات اضافه تر پیدا میکنی؟
برای دسترسی به سلولهای دیبی گرید لازم نیست مستقیم بری سراغش! برو سراغ دیتا ست و فیلد معادل ، خیلی راحت بهش دسترسی پیدا میکنی.
ELABAA
چهارشنبه 04 شهریور 1388, 09:44 صبح
خب فکر نمیکنی یاد بگیری که چطوری دسترسی پیدا کنی ، خیلی زندگیت شیرین تر میشه و کلا امکانات اضافه تر پیدا میکنی؟
برای دسترسی به سلولهای دیبی گرید لازم نیست مستقیم بری سراغش! برو سراغ دیتا ست و فیلد معادل ، خیلی راحت بهش دسترسی پیدا میکنی.
ghabil با سلام به دوست عزیزمون
میشه لطفا با یه تیکه کد کوچیک بیشتر راهنمایی کنین:خجالت:
ممنونم:متفکر:
ghabil
جمعه 06 شهریور 1388, 01:54 صبح
مثلا دیبی گریدت رو وصل کردی به Dataset1 و میخوای مقدار فیلد آیدی رکورد فعلی رو بدست بیاری که الان توی دیبگیرد روش هستی
dataset1.FieldByName("ID").asInteger
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.