View Full Version : برنامه ای شبیه به دیکشنری pmd
shytonak
جمعه 30 مرداد 1388, 15:56 عصر
سلام دوستان من می خوام برنامه ای شبیه به دیکشنری pmd درست کنم میشه راهنمایی کنید
mic_r_c
دوشنبه 02 شهریور 1388, 22:03 عصر
سلام،
خیلی راحته، فقط باید از یه روش ساده که خوده PMD هم استفاده کرده و در واقع یه طور ایندکسینگ هست استفاده کنی.
یک فایل ایندکس به وجود بیار به نام index
حالا باید n تا فایل به وجود بیاری و اطلاعاتت رو توش بریزی. فقط باید یادت باشه در JVM همه فایل ها یک جا تو حافظه لود میشن، پس هر فایلت ار 300 کیلو بیشتر نشه.
حالا توی فایل 1، 80 تا کلمه و معنی رو که بین، مثلا کلمات a تا abreact هستن رو درج کن.
حالا در فایل index کلمه a و abreact رو درج کن. در فایل 2 که اولین کلمه abreact هست، 80 تایه دیگه رو ثبت کن. باز در فایل بعدی که ولین کلمه BOY هست 80 تایه دیگه اضافه کن.
این طوری n فایل به وجود میاد که در فایل index ، کلمات اول هر فایل اومده، حالا وقتی که یک کلمه رو دریافت میکنی توی فایل Index همه کلمات رو با اون کلمه دریافتی مقایسه کن. با استفاده از دستور String.CompareTo. به هر کدوم که رسیدی و کلمه دریافتی از کلمه ایندکس شده کمتر بود، برو به فایل مربوط به کلمه ایندکس شده قبلی.
ترجمه کلمات هم که باید فارسی باشه که از وبلاگی که پایین آدرسش اومده میتونی استفاده کنی و فارسی نویس رو دریافت کنی.
موفق باشی
Mohammad.amin
دوشنبه 09 شهریور 1388, 23:32 عصر
سلام،
خیلی راحته، فقط باید از یه روش ساده که خوده PMD هم استفاده کرده و در واقع یه طور ایندکسینگ هست استفاده کنی.
یک فایل ایندکس به وجود بیار به نام index
حالا باید n تا فایل به وجود بیاری و اطلاعاتت رو توش بریزی. فقط باید یادت باشه در JVM همه فایل ها یک جا تو حافظه لود میشن، پس هر فایلت ار 300 کیلو بیشتر نشه.
حالا توی فایل 1، 80 تا کلمه و معنی رو که بین، مثلا کلمات a تا abreact هستن رو درج کن.
حالا در فایل index کلمه a و abreact رو درج کن. در فایل 2 که اولین کلمه abreact هست، 80 تایه دیگه رو ثبت کن. باز در فایل بعدی که ولین کلمه BOY هست 80 تایه دیگه اضافه کن.
این طوری n فایل به وجود میاد که در فایل index ، کلمات اول هر فایل اومده، حالا وقتی که یک کلمه رو دریافت میکنی توی فایل Index همه کلمات رو با اون کلمه دریافتی مقایسه کن. با استفاده از دستور String.CompareTo. به هر کدوم که رسیدی و کلمه دریافتی از کلمه ایندکس شده کمتر بود، برو به فایل مربوط به کلمه ایندکس شده قبلی.
ترجمه کلمات هم که باید فارسی باشه که از وبلاگی که پایین آدرسش اومده میتونی استفاده کنی و فارسی نویس رو دریافت کنی.
موفق باشی
با سلام دوست عزیز
شما خیلی کلی توضیح دادین، من الآن یک ماه که دارم در این مورد تو اینترنت میکردم ولی چیزی پیدا نکردم
من می خواهم یه دیکشنری برای موبایل بسازم به خاطر اینکه PMD کلماتش کمه به 700هم نمیرسه
با زبانJ2ME آشنایی زیادی ندارم
میخواستم اگه شما یا هرکس دیگه نحوه برنامه نویسی PMD رو میدونه اینجا مطرح کنه
فقط مطالبی رو بگید که در مورد طراحی دیکشنری موبایل باشه مثل PMD
یعنی بگید باید از اول برای ساخت یک دیکشنری باید چیکار کنیم با کدام برنامه کار کنیم و حتی اگه سورس کدی دارین اینجا بزارین تا استفاده کنیم
یا اینکه اگه فایل آموزشی دارین برای من به این آدرس ایمیل کنید
Mohammad_amiiin4u@yahoo.com
اگه بتونید کمک کنید ازتون ممنون میشم چون خیلی ها به دیکشنری قوی موبایل نیاز دارن ولی چون نیست به ناچار از PMD استفاده مکنن
با تشکر از شما منتظر پاسختون هستم
mic_r_c
سه شنبه 10 شهریور 1388, 21:55 عصر
سلام،
من خودم دوست دارم بسازم، ولی با جاوا نمیشه، چون جاوا تو خوندن فایل ها خیلی اذیت میکنه. همه فایل رو یک جا میخونه.
البته من به شما دوست عزیز پیشنهاد میکنم اول با J2ME آشنا بشین، بعد روی دیکشنری کار کنید. یا اینکه روی هردو کار کنید، ولی باید یه دوره خیلی سریع ببینید و ترفندها رو بشناسید.
بعد میتونید با J2ME هم یه دیکشنری بنویسید که اولا از PMD کم حجم تر و بعد هم قوی تر بسازید.
ولی من از فردا یه سری روش هایی رو همینجا پست میکنم.
Mohammad.amin
چهارشنبه 11 شهریور 1388, 02:06 صبح
سلام،
من خودم دوست دارم بسازم، ولی با جاوا نمیشه، چون جاوا تو خوندن فایل ها خیلی اذیت میکنه. همه فایل رو یک جا میخونه.
البته من به شما دوست عزیز پیشنهاد میکنم اول با J2ME آشنا بشین، بعد روی دیکشنری کار کنید. یا اینکه روی هردو کار کنید، ولی باید یه دوره خیلی سریع ببینید و ترفندها رو بشناسید.
بعد میتونید با J2ME هم یه دیکشنری بنویسید که اولا از PMD کم حجم تر و بعد هم قوی تر بسازید.
ولی من از فردا یه سری روش هایی رو همینجا پست میکنم.
از اینکه جواب منو دادین خیلی ممنونم
من میگم بیایید یه کاری کنیم
اگه باهم هم فکری کنیم میتونیم یه دیکشنری قوی در این زمینه درست کنیم که خیلی خیلی بهتر از PMD باشه
اگه بتونم باشما مکاتبه داشته باشم بهتره چون این شهریور بهترین فرصت برای این کاره
من تووی شیراز زندگی میکنم اگه خواستین به من ایمل بدین
یه چیزه دیگه اینکه PMD دیکشنری قوی نیست همون طور که گفتم شاید در حدود 700 واژه داشته باشه ولی چون تکه و چیزی نیست که بهتر از اون باشه فعلا بچه ها ازش استفاده میکنن
من همه جوره هستم میتونیم با کمک هم یه دیکشنری بسیار بسیار قوی تر از PMD بسازیم
که کاره خیلی ها رو را بندازه
این هم ایمیل من Mohammad_amiiin4u@yahoo.com
با تشکر از شما
mic_r_c
جمعه 13 شهریور 1388, 08:54 صبح
سلام،
منم خیلی دوست دارم روی دیکشنری کار کنم، ولی الان روی یک پروژه واسه پایان نامم دارم کار میکنم که کلا وقت و زندگیم رو درگیر کرده.
برای جستجو کردن لغات در داخل پایگاههای داده دیکشنری، مسلما باید از روش های ایندکسینگ استفاده کنی. حالا میخوای از Btree استفاده کن یا از hashing یا هرچیز دیگه.
ولی نرم افزار وقتی میخواد روی گوشی نصب بشه، هیچ لغتی رو با خودش به سمت گوشی نمی بره، چرا؟ چون 10% از گوشی ها با فایل های jar بیشتر از 800 کیلو مشکل خانوادگی دارن و اصلا اجرا نمیکنن.
ولی، نرم افزار بعد از نصب شدنش میتونه تمامی اطلاعاتش رو از 3 روش، فایل، بلوتوث، اینترنت دریافت کنه و در یک RMS ذخیره کنه. یک RMS دیگه هم باید به وجود بیاد که هر 20 رکورد رو ایندکس میکنه.
این یک ایده خیلی خوبه که با استفاده از اون میتونی تا n لغت بدون مشکل ذخیره کنی.
جستجو هم خیلی سریعه. تازه اگر ایندکس هم نکنی، چون داده هات مرتب سرعت جستجوت برای 1000 داده فقط 10 تا بررسی وجود داره، پس اصلا نیازی به ایندکسینگ هم نداری.
شما کارت رو شروع کن، منم کمکت میکنم. ولی نمیتونم باهات همکاری کنم چون بدجوری درگیر پروژه ام. :چشمک:
canvas_for
جمعه 13 شهریور 1388, 22:23 عصر
[QUOTE=mic_r_c;796686]ولی، نرم افزار بعد از نصب شدنش میتونه تمامی اطلاعاتش رو از 3 روش، فایل، بلوتوث، اینترنت دریافت کنه و در یک RMS ذخیره کنه. یک RMS دیگه هم باید به وجود بیاد که هر 20 رکورد رو ایندکس میکنه.
این یک ایده خیلی خوبه که با استفاده از اون میتونی تا n لغت بدون مشکل ذخیره کنی.
جستجو هم خیلی سریعه. تازه اگر ایندکس هم نکنی، چون داده هات مرتب سرعت جستجوت برای 1000 داده فقط 10 تا بررسی وجود داره، پس اصلا نیازی به ایندکسینگ هم نداری.
QUOTE]
RMI هم محدودیت حجم داره هم سرعت و اگر از اون استفاده کنه بعد از اینکه تعداد دادهاش یک کم زیاد بشه دیگه به بنبست می رسه
قبلا هم یادم نیست کدوم یک از بچه ها این کار را کرده بود و ....
mic_r_c
شنبه 14 شهریور 1388, 10:38 صبح
سلام،
والا نمیدونم، شاید شما درست بگی.
ولی من که سه ساله کارم برنامه نویسی موبایل و پروژه هایی نوشتم که بابای RMS رو در آورده، تا حالا ازش کم حجمی ندیدم.
ولی در مورد سرعت حق با شماست، ولی در روش جستجوی دودویی، اونقدرا هم اذیت نمیکنه.
اونقدرا هم دیگه بد نیست.
rashid1368
پنج شنبه 19 شهریور 1388, 15:55 عصر
سلام دوست عزيز
به اين تاپيك سر بزن. اميدوارم جوابتو بگيري
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=801993#post801993
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.