ورود

View Full Version : سوال: مشکل با راست به چپ در ویندوز 7

ghafarifar
جمعه 30 مرداد 1388, 18:57 عصر
سلام
بعد از نصب ویندوز 7 وقتی وی بی 6 رو روی سیستمم نصب کردم وقتی می خوام خاصیت یه کامبو بوکس رو right to left کنم اصلا بهم اجازه ی این کار رو نمیده برنامه هایی هم که نوشتم تو ویندوز ویستا و ایکس مشکل راست به چپ نداشت ولی الان در ویندوز7 به این مشکل برخورد کردم. :عصبانی++:
اگه راه حلی برای رفع این مشکل به نظرتون میرسه بهم بگید. :متفکر:

morika
شنبه 31 مرداد 1388, 00:00 صبح
دوست عزیز منم از Win7 استفاده می کنم ولی این مشکل رو ندارم شاید اشکال از Windows هستش

mmssoft
شنبه 31 مرداد 1388, 01:40 صبح
لطفا در صورت ممکن تصویر Error را آپلود کنید.

ghafarifar
شنبه 31 مرداد 1388, 11:18 صبح
با سلام ممنون از این که این قدر سریع پی گیر شدید من از windows 7 rtm استفاده می کنم هیچ خطایی نمیده فقط من نمیتونم به هیچ کنترلی خاصیت right to left رو بدم عکس زیر رو ببینید . :افسرده:
http://cnz4ja.bay.livefilestore.com/y1powNxmmKRTf0H3YSMO5wPVBKMQMOwDgDe78snAkkipksXmWj O_71rUQ2K-WWEPyYJJe4EEcOE2FfSCjCMzmNVT_izpS59zWke/vb6RTL.gif

mmssoft
شنبه 31 مرداد 1388, 11:37 صبح
احتمالا مشکل از ویندوزه. کد زیر رو وارد کنید. بعضی مواقع کار میکنه :

Private Sub Form_Load()
Combo1.RightToLeft = True
End Sub

ghafarifar
شنبه 31 مرداد 1388, 14:13 عصر
احتمالا مشکل از ویندوزه. کد زیر رو وارد کنید. بعضی مواقع کار میکنه :

Private Sub Form_Load()
Combo1.RightToLeft = True
End Sub
این کد رو قبلا هم نوشتم ولی تاثیری نداره من دنبال یه راه حل هستم که این مشکل رو رفع کنم بازم ممنون از این که این موضوع رو پیگیری می کنید

mmssoft
شنبه 31 مرداد 1388, 14:18 عصر
پس یا مشکل از ویندوزه یا از خود ویژوال بیسیک. برنامه حذف کرده و دوباره نصب کنید. اگه مشکل حل نشد مشکل از ویندوزتونه. شاید چون ویژوال بیسیک قدیمیه با ویندوز 7 خیلی سازگار نیست.

Mbt925
شنبه 31 مرداد 1388, 14:24 عصر
ویندوز Seven هنوز به طور رسمی اکران نشده. به همین دلیل نسخه های متعددی که همشون هم Beta و Alpha هستن در اینترنت موجوده.

هر نسخه ای ناسازگاری هایی داره و نسخه های معدودی هستن که مشکلتاشون خیلی کمه.

به احتمال زیاد مشکل از نسخه ویندوز Seven شما هست.

saeedzx
شنبه 31 مرداد 1388, 14:29 عصر
ببین ممکنه که این ویندوز ها با نسخه ویژوال تو سازگاری نداشته باشه و به همین دلیل که کسی برای ویندوز 7 و ویستا برنامه نمی نویسه

vahidm
شنبه 31 مرداد 1388, 16:22 عصر
سلام
مشکل هیچ یک از گفته های فوق نیست
شما باید در قسمت regional and lan.... تمام گزینه ها رو از تب آخری فارسی انتخاب کنید تا مشکل حل بشه

ghafarifar
شنبه 31 مرداد 1388, 18:15 عصر
پس یا مشکل از ویندوزه یا از خود ویژوال بیسیک. برنامه حذف کرده و دوباره نصب کنید. اگه مشکل حل نشد مشکل از ویندوزتونه. شاید چون ویژوال بیسیک قدیمیه با ویندوز 7 خیلی سازگار نیست.
مشکل از وی بی که نیست چون من خیلی وقت هست از این نسخه از وی بی استفاده می کنم که تو ویندوز ویستا هم همین نسخه از وی بی درست کار می کنه حتی برنامه هایی که نوشتم هم مشکل راست به چپ داره در صورتی که در ویندوزهای قبل این مشکل رو نداشت

ویندوز Seven هنوز به طور رسمی اکران نشده. به همین دلیل نسخه های متعددی که همشون هم Beta و Alpha هستن در اینترنت موجوده.

هر نسخه ای ناسازگاری هایی داره و نسخه های معدودی هستن که مشکلتاشون خیلی کمه.

به احتمال زیاد مشکل از نسخه ویندوز Seven شما هست.
نسخه ی ویندوز 7 من rtm هست

سلام
مشکل هیچ یک از گفته های فوق نیست
شما باید در قسمت regional and lan.... تمام گزینه ها رو از تب آخری فارسی انتخاب کنید تا مشکل حل بشه
دوست عزیز من این تنظیمات رو کاملا انجام دادم مشکل از این نیست

یکی از دوستان morika (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=58919) گفتن که تو ویندوز 7 ایشون وی بی بدرستی کار میکنه می خواستم اگه ممکن هست بگن از کدوم نسخه ی ویندوز 7 استفاده می کنند. و وی بی شون سرویس پک چند هست ؟:ناراحت:

ممنون از این که پیگیر هستید

alivafadarpour
دوشنبه 18 آبان 1388, 09:41 صبح
دوستان من هم همین مشکل دارم . لطفا نسخ ویندوز 7 را را که با vb6 سازگاری دارد معرفی نمایید

ghafarifar
دوشنبه 18 آبان 1388, 16:10 عصر
سلام
من که هر کاری کردم نتونستم کاری انجام بدم تو لینک های زیر هم این مشکل رو مطرح کردند میتونید دنبال کنید شاید به نتیجه ای برسید . اگه احیانا به نتیجه رسیدید تو همین تاپیک مطرح کنید تا مشکل ما هم حل بشه .
http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/w7itproappcompat/thread/2ff7524e-7741-49cb-a7ca-6426b8b58c07

http://www.vbcity.com/forums/topic.asp?tid=163412
http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/w7itproui/thread/39a1570c-00a1-4c25-b4f6-92756553e13e
http://social.microsoft.com/Forums/en-US/technicalqueries/thread/12d36666-6213-4edc-acba-2bd667d808e7
http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/vbgeneral/thread/c120b02d-9a46-470e-b5c4-9d6ee07ed024

من مجبور شدم برنامه هام رو با دات نت بازنویسی کنم کلی از وقتم رو گرفت .

alivafadarpour
چهارشنبه 20 آبان 1388, 11:53 صبح
کسی نیست جواب ما را بده . لطفا نسخ ویندوز 7 را را که با vb6 سازگاری دارد معرفی نمایید

amir1360
شنبه 30 آبان 1388, 12:34 عصر
سلام دوستان
من هم با اين مشكل روبرو شدم
من تو دلفي برنامه نوشتم كه حالت راست به چپ داره ولي اصلا نشون نميده يعني راست به چپ رو قبول ميكنه ولي نمايش نميده و نوشته هارو به راست نميبره

vbhamed
شنبه 30 آبان 1388, 12:50 عصر
سلام

تو فايل ضميمه يه PDF فارسي هست كه براي ويندوز Xp نوشتم اما براي Win7 هم همينه
دقيقا طبق دستورات عمل كنيد (دقت كنيد چيزي رو كم نكنيد)
اينطوري غير از اون مشكل، كيبردتون هم طبق استاندارد ايران سيستم اصلاح ميشه

amir1360
یک شنبه 01 آذر 1388, 13:11 عصر
سلام

تو فايل ضميمه يه PDF فارسي هست كه براي ويندوز Xp نوشتم اما براي Win7 هم همينه
دقيقا طبق دستورات عمل كنيد (دقت كنيد چيزي رو كم نكنيد)
اينطوري غير از اون مشكل، كيبردتون هم طبق استاندارد ايران سيستم اصلاح ميشه

با تشكر از زحمتي كه كشيده ايد.
دوست عزيز من خودم اين مراحل رو دستي طي كردم ولي جواب نداد كيبرد فارسي هست
حروف گچپژ هم اصلاح شده و سرجاي خودشون هست ولي نوشته ها در فرم هاي طراحي شده در دلفي يا VB راست چين نميشن.

من مشكل رو پيدا كردم از چي هست ولي راه حل ندارم
حتما دوستاي هم كه اين مشكل رو دارن از ويندوز 7 نسخه Professional استفاده ميكنن.
من دوبار ويندوز 7 نسخه Ultimate نصب كردم و اين مشكل در اين نسخه وجود ندارد

با تشكر از دوستان

ghafarifar
یک شنبه 01 آذر 1388, 15:17 عصر
با تشكر از زحمتي كه كشيده ايد.
دوست عزيز من خودم اين مراحل رو دستي طي كردم ولي جواب نداد كيبرد فارسي هست
حروف گچپژ هم اصلاح شده و سرجاي خودشون هست ولي نوشته ها در فرم هاي طراحي شده در دلفي يا VB راست چين نميشن.

من مشكل رو پيدا كردم از چي هست ولي راه حل ندارم
حتما دوستاي هم كه اين مشكل رو دارن از ويندوز 7 نسخه Professional استفاده ميكنن.
من دوبار ويندوز 7 نسخه Ultimate نصب كردم و اين مشكل در اين نسخه وجود ندارد

با تشكر از دوستان

سیستم من هم ویندوز 7 نسخه Ultimate هست ولی بازم من این مشکل رو دارم build ویندوز7 من اینه
7600.16385
میشه بگید build ویندوز 7 شما چیه ؟

amir1360
دوشنبه 02 آذر 1388, 11:20 صبح
سیستم من هم ویندوز 7 نسخه Ultimate هست ولی بازم من این مشکل رو دارم build ویندوز7 من اینه
7600.16385
میشه بگید build ویندوز 7 شما چیه ؟

http://www.bold.ir/Capture.JPG

ghafarifar
دوشنبه 02 آذر 1388, 16:22 عصر
http://www.bold.ir/Capture.JPG
پس چرا تو سیستم من درست نیست . من رو به این فکر انداختید که شاید وی بی6 با وی بی دات نت سازگاری نداره :متفکر:
چون رو سیستم من هر دو تا کنار هم نصبن . می خواستم بدونم رو سیستم شما هم دات نت نصب هست یا نه ؟

amir1360
دوشنبه 02 آذر 1388, 21:13 عصر
پس چرا تو سیستم من درست نیست . من رو به این فکر انداختید که شاید وی بی6 با وی بی دات نت سازگاری نداره :متفکر:
چون رو سیستم من هر دو تا کنار هم نصبن . می خواستم بدونم رو سیستم شما هم دات نت نصب هست یا نه ؟

دوست عزيز
منم اول هم گفتم من اين مشكل رو تو دلفي داشتم.
كه با عوض كردن ويندوز حل شد.

رو سيستم من دات نت نصب نيست.
من در ابتداي ويندوز بعد از كه نصب شد و بدون اينكه نرم افزاري نصب كنم با برنامه نوشته شده توسط خودم راست به چپ رو كنترل ميكردم كه آخر كا تو ويندوز Ultimat جواب داد و سپس شروع به نصب نرم افزارهاي دل خواه كردم.

Hossein Moradi
سه شنبه 03 آذر 1388, 09:18 صبح
ممکن به خاطر اختلاف نسخه RTM و Final باشه چون هر دو 7600 هستند
من نسخه RTM رو دارم و همین مشکل رو داره

ghafarifar
سه شنبه 03 آذر 1388, 11:24 صبح
ممکن به خاطر اختلاف نسخه RTM و Final باشه چون هر دو 7600 هستند
من نسخه RTM رو دارم و همین مشکل رو داشت
درست فهمیدم یعنی تو نسخه ی نهایی این مشکل رو نداری ؟!
اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه خوشحالم کردی :قهقهه:

Hossein Moradi
سه شنبه 03 آذر 1388, 12:42 عصر
نه من نسخه نهایی رو نصب نکردم ولی RTM که نصب کردم همین مشکل رو داشت
من گفتم ممکنه ، با توجه به این که نسخه اون دوست عزیز هم 7600 بود

amir1360
سه شنبه 03 آذر 1388, 14:02 عصر
نه من نسخه نهایی رو نصب نکردم ولی RTM که نصب کردم همین مشکل رو داشت
من گفتم ممکنه ، با توجه به این که نسخه اون دوست عزیز هم 7600 بود

نسخه من فاينال هست

400000
یک شنبه 20 دی 1388, 16:31 عصر
نسخه من فاینال هست
سلام ، آقایون من هم نسخه RTM ویندوز 7 رو نصب کردم یعنی تاریخ ساخت setup و پوشه های داخل DVD همه مربوط به ماه ژولای یعنی سه ماه قبل از نسخه فینال 22 اکتبر هستش و با راست به چپ vb6 مشکل دارم ، میخواستم بدونم که با نسخه Final همه چیز روبراهه دیگه؟!
ضمنا تو شهر ما نسخه فینال یا همون نسخه ای که تاریخ ساختش 22 اکتبر باشه گیر نمیاد ، نسخه فینال رو از کجا گیر بیارم کسی میتونه برام بفرسته؟ هزینش رو هم تقدیم میکنم:چشمک:

با تشکر از همه دوستان

Felony
یک شنبه 20 دی 1388, 16:53 عصر
سلام ، آقایون من هم نسخه RTM ویندوز 7 رو نصب کردم یعنی تاریخ ساخت setup و پوشه های داخل DVD همه مربوط به ماه ژولای یعنی سه ماه قبل از نسخه فینال 22 اکتبر هستش و با راست به چپ vb6 مشکل دارم ، میخواستم بدونم که با نسخه Final همه چیز روبراهه دیگه؟!
ضمنا تو شهر ما نسخه فینال یا همون نسخه ای که تاریخ ساختش 22 اکتبر باشه گیر نمیاد ، نسخه فینال رو از کجا گیر بیارم کسی میتونه برام بفرسته؟ هزینش رو هم تقدیم میکنم:چشمک:

با تشکر از همه دوستان

میتونید از فروشگاه سایت برنامه نویس بخرید ، با لایسنس معتبر ، بالای سایت تبلیغش هست .

pejmana
شنبه 26 دی 1388, 09:02 صبح
سلام دوستان
من تمام نسخه های ویندوز 7 را تست کردم (هم 32 و هم 64) شاید بخندید ولی 20 بار تا امروز نسخه های اصلی ویندوز 7 را نصب کردم اما باور کنید جواب نمیده. من مطمئنم که از نسخه ویندوز نیست. مشکل را باید تو vb حل کنیم. چون دلفی تو نسخه Ultimate این مشکل را نداره. من حداقل 7 ساله که vb6 کار می کنم و حداقل 10 سیستم فعال دارم که تو شرکتها و سازمانهای مختلف کار می کنن، خواهشمندم یک کمی حرفه ای تر با این مسئله برخورد کنید و راه حلهای تست نشده ندین. من کل پستها را خوندم و با کمال تاسف باید بگم که بعضی از راه حلها خیلی ... بودن. بیایم این مشکل را که مطمئنم هر چه زودتر دامن همه vb6 کارها را می گیره حل کنیم و اونایی که این مسئله را تجربه یا حل کردن کمک کنن. با تشکر

Dr.Bronx
شنبه 26 دی 1388, 09:34 صبح
Microsoft TechNet

Do you have the service packs installed?
Try to Run Vb6 under compatiblity mode / or run it as administrator and see if that resolves your problem

btw I highly suggest you to move from VB6 to VB.NET for the long run. :).

http://www.rhinocerus.net/forum

t's to do with languages. You need the relevant files on
your PC to support this property.

Do you have VBAME.DLL on the windows 7 PC?

Support Statement for Visual Basic 6.0 on Windows Vista, Windows 7 (http://msdn.microsoft.com/en-us/vbrun/ms788708.aspx)

حالا جدای از این مسائل یادمه توی قسمت Regional and language توی cpanel ویندوز 7 یک قسمتی بود توی تب آخری که روی یک Button کلیک می کردیم بعد اونجا هم باید Persian رو انتخاب می کردیم . شرمنده ویندوز 7 دم دست ندارم که تست کنم.http://vadrouilles.moto.free.fr/smileys/deniedsmile.gif

موفق باشید http://www.forum.persiancoder.com/images/smilies/icon_gol.gif

M.T.P
شنبه 26 دی 1388, 14:06 عصر
با سلام
آقای بژمان اسدی شما نوشتید که تمام نسخه های windows 7 رو نصب کردید ، میخواستم بپرسم آیا نسخه Windows 7 Final Retail که در مورخه 22 اکتبر منتشر شده رو تست کردین یا نه؟
ورژن دقیق و موشکافانه ویندوز رو فقط با زدن About در Windows media player و سپس کلیک بر روی Technical support information میشه فهمید ، دقت کنید که ویندوزتون نسخه RTM نباشه چون RTM رو به اسمه Final میفروشن!

M.T.P
یک شنبه 27 دی 1388, 10:10 صبح
اساتید محترم مرگ من هرکی windows7 final retail رو نصب کرده این vb6 رو تست کنه ببینه Right to left توش جواب میده یا نه!
HHHHHHHHHHHeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllll lppppppppppp
:عصبانی++:

BPROD_ASLANI
یک شنبه 27 دی 1388, 11:07 صبح
من سی دی شو سفارش دادم ولی چهارشنبه دستم میرسه. تست می کنم و نتیجه شو میگم. این دیگه آخرین امیده . آخه من سرویس پک 6 وی بی را هم تست کردم ولی نشد.:افسرده:

M.T.P
دوشنبه 28 دی 1388, 11:27 صبح
با سلام
اگه بعضی از دوستان نیازشون به راست به چپ خیلی ضروریه این نمونه رو که دوست عزیزمون آقا صالح زحمتشو کشیده دانلود کرده استفاده کنین تا ببینیم خدا چی میخواد.

pejmana
چهارشنبه 30 دی 1388, 16:19 عصر
با تشکر از PersianLord ، خلاصه یکی پیدا شد یه راه حل عملی بده . من تست کردم هرچند که یکی دوتا اشکال داره ولی جواب میده . ایکاش بجای کد نویسی توسط برنامه نویسها ؛ مایکروسافت تو ویندوزش یا VB تغییراتی می داد.

M.T.P
شنبه 03 بهمن 1388, 19:30 عصر
از عزیزان کسی موفق شد نسخه windows 7 Final Retail رو بدست بیاره یا نه؟
من که تا حالا 6 تا ویندوز به اسم Final Retail گرفتم و همشون RTM بودند.
اگه ویندوز 7 رو دارید و نمیدونید مشخصات دقیقش چیه از پنجره About واقع در WMP روی
Technical Support information کلیک کنید ، فقط دقت کنید RTM نباشه:چشمک:
راستی مدیران بخش چرا نظری ندارن؟؟؟ :متفکر:

azarsoft
شنبه 03 بهمن 1388, 23:08 عصر
از عزیزان کسی موفق شد نسخه windows 7 Final Retail رو بدست بیاره یا نه؟
من که تا حالا 6 تا ویندوز به اسم Final Retail گرفتم و همشون RTM بودند.
اگه ویندوز 7 رو دارید و نمیدونید مشخصات دقیقش چیه از پنجره About واقع در WMP روی
Technical Support information کلیک کنید ، فقط دقت کنید RTM نباشه:چشمک:
راستی مدیران بخش چرا نظری ندارن؟؟؟ :متفکر:

دوست عزیز rtm به اون معنی که شما فکر می کنید نیست ، به هر حال این مشکل وی بی 6 روی ویندوز 7 هست ، چون محیط های دیگه همچین مشکلی رو ندارن. و تنها راحش استفاده از چندتا دستور ساده برای راست به چپ کردنه برنامه است.

M.T.P
شنبه 10 بهمن 1388, 18:10 عصر
خلاصه ما که نتونستیم بصورت استاندارد کنترل ها رو تو خود vb6 راست به چپ کنیم
آخه مشکل فقط right to left نیست ، مشکل تو کد نویسی هم هست ، وقتی شما یک مقدار رشته ای رو بصورت فارسی بنویسی دیگه ویرایش کردنش با کرام الکاتبینه
یعنی باید کلا خط رو پاک کنی از نو بنویسی:عصبانی++:

M.T.P
دوشنبه 12 بهمن 1388, 11:03 صبح
از اساتید کسی میتونه هندل شی ء Printer رو بدست بیاره؟:متفکر:
بابا با API تونستیم هر بلایی که دلمون خواست سر کنترل ها بیاریم و راست به چپشون کنیم ولی فکر اینجاشو دیگه نکرده بودم! برنامه ای که دارم وقتی می خوام چاپ گزارش بگیرم همه رو چپ به راست میزنه:افسرده:
ای مایکروسافت نامرد:عصبانی::عصبانی++:

butterfly8528
یک شنبه 02 اسفند 1388, 19:32 عصر
سلام دوستان من ویندوز 7 ندارم .

این فایل رو تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید .

M.T.P
یک شنبه 02 اسفند 1388, 19:40 عصر
با تشکر از شما دوست عزیز و نهایت تاسف برای ویندوز 7 باید بگم که تاثیری نداشت.
مدیران ارجمند خواهشمندم راجع به 2 پست قبل اگه چیزی متوجه شدین به ما هم بگین ، بالاخره دیر یا زود همه میان تو 7:عصبانی++:
کمک:گریه:

M.T.P
یک شنبه 08 فروردین 1389, 12:51 عصر
بالاخره بعد از کلی پست که تو فروم ویندوز 7 گذاشته شد مایکروسافت Hotfix مربوط به این مشکل رو گذاشت.
بعد از نصب سیستم رو یک بار Restart کنید و از Right to left لذت ببرید.:قلب:
نکته: فایل نصبی فقط واسه ویندوز 7 نسخه 32 بیتیه و تو ویندوز XP قابل اجرا نخواهد بود.

ali682344
یک شنبه 08 فروردین 1389, 13:02 عصر
این فایل رو win7 64 بیتی کار نمی کنه

M.T.P
یک شنبه 08 فروردین 1389, 13:29 عصر
این فایل رو win7 64 بیتی کار نمی کنه
واسه 64 بیتی نمیدونم اما تو 32بیتی من تستش کردم و مشکل نداره.
تو لینک زیر یه پست بزن
http://blogs.msdn.com/michkap/archiv...3/9962894.aspx (http://blogs.msdn.com/michkap/archive/2010/02/13/9962894.aspx)

(سیدشریفی)
چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 08:36 صبح
براي 64 بيتي هم از فايل زير استفاده كنيد

butterfly8528
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389, 05:54 صبح
براي 64 بيتي هم از فايل زير استفاده كنيد

دوستان چطوری باید از فایل های پست بالا استفاده کرد ؟

کسی امتحانشون کرده ؟

(سیدشریفی)
یک شنبه 19 اردیبهشت 1389, 08:42 صبح
بله اين فايلها رو من امتحان كردم و درست جواب داده هم 32 بيتي و هم 64 بيتي
هم روي پي سي و هم روي نوت بوك

براي استفاده از اين فايلها پس از خارج نمودن فايلها از حالت فشرده آنها را در ويندوز 7 اجرا كنيد و سپس كامپيوتر را ريست نماييد همين

فقط دقت كنيد اين فايلها فقط براي ويندوز 7 ميباشد و در ويندوزهاي ديگر قابل اجرا نيست

:چشمک:

parselearn
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1389, 23:29 عصر
من امتحان كردن اين بروز رساني ها رو ولي عمل نكرد
و درست نشد
Seven 32 B7600

M.T.P
جمعه 24 اردیبهشت 1389, 14:59 عصر
من امتحان كردن اين بروز رساني ها رو ولي عمل نكرد
و درست نشد
Seven 32 B7600

اگه نصب Hotfix با موفقیت انجام شده و بعد از Restart مشکل شما حل نشده ، احتمالا VBAME.DLL در پوشه System32 شما نیست.

odiseh
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 12:38 عصر
اگه نصب Hotfix با موفقیت انجام شده و بعد از Restart مشکل شما حل نشده ، احتمالا VBAME.DLL در پوشه System32 شما نیست.

پس خلاصه همه اين صحبت ها اين است كه :

با داشتن اون Hotfix و نصبش روي دستگاهي با سيستم عامل Win7 ورژن Final، افرادي كه با VB6.0 كار مي كنند مشكلي نخواهند داشت.

درسته؟

M.T.P
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 15:11 عصر
پس خلاصه همه اين صحبت ها اين است كه :

با داشتن اون Hotfix و نصبش روي دستگاهي با سيستم عامل Win7 ورژن Final، افرادي كه با VB6.0 كار مي كنند مشكلي نخواهند داشت.

درسته؟

همینطوره...
ملزومات Right to left ویژوال بیسیک 6 در ویندوزها:
در Windows 7:
1. Hotfix
2. نصب زبان فارسی
3. وجود VBAME.Dll در پوشه System32

سایر ویندوزها:
موارد 2 و 3

narmafzar
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 19:52 عصر
سلام دوستان
hotfix مربوط به 32 بیتی رو روی windows 7 خود اجرا ولی نصب نمیشه و پیغام
The update is not applicable to your computer
میده

فایل VBAME.Dll در پوشه System32 هم هست

narmafzar
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 22:52 عصر
كسي پاسخ نميده؟

M.T.P
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 10:34 صبح
كسي پاسخ نميده؟

تو Run تایپ کنید winver و اینتر بزنید.
Build ویندوز شما باید 7600 باشه و همچنین ویندوزتون Active باشه. و بصورت آزمایشی نباشه.

parselearn
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 17:42 عصر
فايل VBAME.Dll چه كاري انجام مي دهد؟
اگر از محصولات مايكرسافت لطفا لينك بدين...

M.T.P
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 10:41 صبح
فايل VBAME.Dll چه كاري انجام مي دهد؟
اگر از محصولات مايكرسافت لطفا لينك بدين...
با عرض پوزش لینک ندارم...
این Dll که در توضیحاتش به VBA Middle east support شناخته میشه همونطور که پیداست به معنی پشتیبانی از برنامه های کشورهای آسیای مرکزی و زبان های عربی و فارسی و کلا راست به چپ هست. اگه این دلیل تو پوشه System32 نباشه برنامه های VB6 شما قابلیت راست به چپ رو ساپورت نمیکنن.:لبخندساده:

Dr.Bronx
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 11:18 صبح
خدمت شما : فایل vbame.dll

موفق باشید ./

y.saied
دوشنبه 17 خرداد 1389, 21:33 عصر
ملزومات Right to left ویژوال بیسیک 6 در ویندوزها:
در Windows 7:
1. Hotfix
2. نصب زبان فارسی
3. وجود VBAME.Dll در پوشه System32
............
دوستان عزيز ،‌همه مراحل بالايي رو من انجام دادم ولي بازم مشكل راست به چپ وي بي من حل نشد .
در ضمن من اول سرويس پك 6 رو نصب كردم بعداً Hotfix رو .

M.T.P
سه شنبه 18 خرداد 1389, 11:31 صبح
ورژن ویندوز 7 شما چیه؟
آیا بعد از نصب Hotfix و ریستارت در صفحه Welcome ویندوز عبارت اعمال آپدیت رو نمایش داد؟

y.saied
سه شنبه 18 خرداد 1389, 14:16 عصر
Version 6.1 , build 7600
بله در صفحه wellcome نمايش داد كه سيستم در حال آپديت ميباشد و كامپيوتر را خاموش نكنيد.
در ضمن من وقتي وي بي 6 رو نصب ميكنم ويندوز 2 مورد از پيغامهاي زير رو ميده :

M.T.P
سه شنبه 18 خرداد 1389, 14:42 عصر
Version 6.1 , build 7600
بله در صفحه wellcome نمايش داد كه سيستم در حال آپديت ميباشد و كامپيوتر را خاموش نكنيد.
در ضمن من وقتي وي بي 6 رو نصب ميكنم ويندوز 2 مورد از پيغامهاي زير رو ميده :

به نظر میاد که قبل از نصب vb6 شما برنامه ای رو نصب کردید که احتمالا با نسخه های پایین تر vb6 نوشته شده و در حال اجرا هم هست و وقتی میخوای vb6 رو نصب کنی vb6 میخواهد این فایل ها رو که تصویرشون رو ضمیمه کردی Remove و جدیدش رو نصب کنه که این امکان نیست.
موقع نصب vb6 ازت نپرسید که فلان برنامه در حال احراست ، برای ادامه نصب ببندش؟ :متفکر:
....
...
..
.
اگه میتونی یه ویندوز جدید نصب کن و اول از هرچیزی vb6 رو نصب کن بعد Hotfix . به احتمال زیاد مشکلتون رفع میشه.

y.saied
سه شنبه 18 خرداد 1389, 16:29 عصر
ممنون كه جواب دادين
اول ويندوز رو نصب ميكنم ، بعد راه اندزها رو ، بعد وي بي 6 ،‌ بعداً Hotfix رو
ولي بارم مشكلم حل نشد

M.T.P
سه شنبه 18 خرداد 1389, 17:15 عصر
ممنون كه جواب دادين
اول ويندوز رو نصب ميكنم ، بعد راه اندزها رو ، بعد وي بي 6 ،‌ بعداً Hotfix رو
ولي بارم مشكلم حل نشد

در حین نصب ویندوز 7 اون دو قسمت مربوط به زبان رو Persian انتخاب کردین؟
ویژوال بیسیک تون شاید ایراد داشته باشه!!!:متفکر:
فایل VBAME.DLL رو هم که گفتین تو پوشه Windows\System32 هست. :متفکر:
من که دیگه چیزی به ذهنم خطور نمیکنه!:متعجب: :ناراحت:

ساران سافت
چهارشنبه 18 خرداد 1390, 10:29 صبح
با تشکر هز همه مشکل من با نصب اون patch حل شد :)

m674978
یک شنبه 16 مرداد 1390, 11:37 صبح
با تشکر هز همه مشکل من با نصب اون patch حل شد :)

دوست عزیز مشکل شما بالاخره با نصب کدوم patch حل شد؟ اگه ممکنه مراحل نصبتون رو به ترتیب لطف کنین بگین
ممنون

محسن واژدی
یک شنبه 16 مرداد 1390, 12:21 عصر
دوست عزیز مشکل شما بالاخره با نصب کدوم patch حل شد؟ اگه ممکنه مراحل نصبتون رو به ترتیب لطف کنین بگین
ممنون
سلام علیکم
بری تعمیر مشکل RTL ، فایل زیر را دانلود و در system32 کپی کنید:
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=49309&d=1274339899

موفق باشید

M.T.P
یک شنبه 16 مرداد 1390, 16:50 عصر
ممنون

از مدیران محترم خواهشمنم این تاپیک رو پاکسازی کنند تا دوستانی مثل ایشون زودتر به جواب برسند.
پچ برطرف کننده این مشکل در صفحات قبل این تاپیک هست و دوستان همچنان دارن دنبالش می گردند.

m674978
دوشنبه 17 مرداد 1390, 09:10 صبح
از مدیران محترم خواهشمنم این تاپیک رو پاکسازی کنند تا دوستانی مثل ایشون زودتر به جواب برسند.
پچ برطرف کننده این مشکل در صفحات قبل این تاپیک هست و دوستان همچنان دارن دنبالش می گردند.

با سپاس از توجه شما، من کل این تاپیک رو با دقت خوندم و مشکل من هم حل شد.

M.T.P
چهارشنبه 13 مهر 1390, 22:15 عصر
... :متفکر:

SabzRayaneh
جمعه 28 مرداد 1401, 11:54 صبح
دوستان عزیز بنده با نصب آفیس2007 تونستم مشکل رو توی ویندوز 7و8.1و10 حل کنم و تمام فرمهام راست چین شد. توجه داشته باشید که فقط آفیس 2007 این مشکل رو برام حل کرد نه هیچ آفیس دیگه.