ورود

View Full Version : سوال: shabake kardan

marzban68
جمعه 30 مرداد 1388, 19:21 عصر
لطفا یکی کمک کنه
من یه لب تاپ که ویستاس رو می خوام با یک پیسی که روش ایکس پی است شبکه کنم فایروالها خاموشن همینطور آنتی ویروسها در خر دو هم آیپی رو دستی دادم
ایکس درست شد اما ویستا نه
در استاتوسش نوشته:آیپی 4 محدوده:گیج:
با تشکر:تشویق:

keivan mousavi
جمعه 30 مرداد 1388, 19:51 عصر
دوست من این کارو انجام بده

PC/Windows XP:

اول روی PC از Folder Options در Control Panel، تیک Use simple file sharing رو بردارید.

بعد تنظیمات TCP/IP مرتبط با کانکشن کارت شبکه خودتون رو انجام بدید.

تنظیمات رو از حالت پیش فرض Ayutomatically درآرین و یک IP آدرس دلخواه با یک Default Subnet Mask اتخاب کنید. مثلا 192.168.100.2 و 255.255.255.0

بعد از اعمال تغییرات اول OK و بعد Close رو بزنید.

NoteBook/Vista:

بعد از انجام این کارها روی PC سراغ لپ تاپتون که روش ویستا نصب هستش برید.

به قسمت Network and Sharing Center در Control Panel برید.

در قسمت پایین، Network Discovery و File Sharing رو فعال کنید. بقیه آپشن ها رو میتونید با توجه به نیاز خودتون فعال کنید.

بعد تنظیمات TCP/IP مرتبط با کارت شبکه رو انجام بدید.

از قسمت Network and Sharing Center سمت چپ Manage network connections رو انتخاب کنید. و بعد از رایت کلیک روی کانکشن کارت شبکه خودتون و انتخاب properties، از قسمت (Internet Proticol Version 4 (TCP/IPv4 تنظیمات IP address و subnet mask رو انجام بدید. دقت کنید که IP آدرس انتخابیتون با IP ست شده روی کارت شبکه PC در یک رنج باشه. مثلا برای مثال 192.168.100.3 و سابنت مسک 255.255.255.0 رو ست کنید.

بعد از انجام این کارها کابل Crossover رو بین کارت های شبکه این کامپیوترها متصل و از شبکه خودتون لذت ببرید!

در مورد File sharing و Internet sharing و مطالب دیگه، بقیه تاپیک ها به تفصیل صحبت شده.