PDA

View Full Version : فراهم شدن امكان محاسبه كم فروشي اينترنت

m-khorsandi
شنبه 31 مرداد 1388, 07:58 صبح
فراهم شدن امكان محاسبه كم فروشي اينترنت

رئيس سازمان تنظيم و مقررات و ارتباطات راديويي گفت : كاربراني كه فكر مي‌كنند در اينترنت كم فروشي شده است از طريق سايت itc .ir سرعت اينترنت خود را كنترل كنند.

خسروي در گفت‌وگو با خبرنگار فناوري اطلاعات باشگاه خبري فارس «توانا» در خصوص شائبه‌هاي كم‌فروشي اينترنت در كشور گفت: اگر كاربري تصور مي‌كند در اينترنت خريداري كرده كم‌فروشي صورت گرفته است بايد براي تست اينترنت خود به سايت itc .ir مراجعه كند.
رئيس رگولاتوري گفت: كساني كه در اين خصوص اعتراضي دارند نرم‌افزار سنجش و كنترل اينترنت را از سايت itc.ir دريافت كرده و به صورت آن لاين سرعت اينترنت خود را كنترل كنند.
وي ادامه داد: اگر سرعت اينترنتي كه به مشترك عرضه مي‌شود از آنچه در قرارداد ذكر شده كمتر بود اسم شركت را به رگولاتوري اطلاع دهند و رگولاتوري وظيفه دارد هرگونه اعتراض قابل قبول و مستندي را در اين زمينه پيگيري كند.
به گزارش فارس، اخيرا گزارش‌هايي از كم‌فروشي در سرويس‌هاي اينترنتي ديده شده كه بسياري از كاربران اين سرويس را با ترديد روبرو كرده و چندين نهاد متولي اين امر را به اظهار نظر در اين زمينه وادار كرده است.
بر اساس اين گزارش،بر همين اساس از سوي سازمان تنظيم مقررات و سازمان نظام صنفي رايانه‌اي نرخ پهناي باند اينترنت توضيح داده شد و اعلام شده بود با متخلفاف اينترنتي و كم‌فروشان برخورد شديد خواهد شد. همچنين از كاربران خواسته شده بود براي جلوگيري از سوءاستفاده‌هاي احتمالي قبل از عقد قرارداد از سلامت مجوز شركت‌هاي اينترنتي مطمئن شوند.

منبع : فراهم شدن امكان محاسبه كم فروشي اينترنت (http://itanalyze.com/archives/2009/08/post_6666.php)

majid325
دوشنبه 02 شهریور 1388, 03:37 صبح
نرم‌افزار سنجش و كنترل اينترنت را از سايت itc.ir دريافت كرده و به صورت آن لاين سرعت اينترنت خود را كنترل كنند.
[/URL]

من که در قسمت داتلود نرم افزار سایت چیزی ندیدم در این باره.

Parham.D
دوشنبه 02 شهریور 1388, 07:55 صبح
دیگ به دیگ میگه روت سیاه!!! خودشون خدایان کم فروشی و بد فروشی هستند، حالا میخوان برخورد شدید با ISP کنند. نه اینکه تا حالا فشار کم بوده!! کی بود که در دو ماه گذشته سرعت و کیفیت دیتا را به صورت سراسری کم کرد؟؟!!

از اینها گذشته از کجا باید بفهمم که سرعت ISP من چقدر هست؟ ISP به من یک خط 512 میده و البته میگه بین 8 نفر تقسیم شده! خب حالا معلوم نیست که در هر ساعت چند نفر شون چه کاری دارن انجام میدن!! به همین دلیل سرعت خط تقریبا تمام مدت متغیر هست!! از طرف دیگه هر وقت سرعت خیلی پایین میاد و باهاشون تماس میگیرم، با هزار قسم و آیه میگن مشکل دیتا داریم. یعنی مشکل از بالا هست!!!

AZERILA
یک شنبه 08 شهریور 1388, 22:40 عصر
جک گفته . کم فروشی ماله مخابراته کی می خواد جلوشو بگیره !!!

Mahmood_M
سه شنبه 10 شهریور 1388, 04:27 صبح
وي ادامه داد: اگر سرعت اينترنتي كه به مشترك عرضه مي‌شود از آنچه در قرارداد ذكر شده كمتر بود اسم شركت را به رگولاتوري اطلاع دهند و رگولاتوري وظيفه دارد هرگونه اعتراض قابل قبول و مستندي را در اين زمينه پيگيري كند.
قولیست خلاف ، دل در آن نتوان بست ... !
اعتماد به نفسشون قابل تحصینه ... !

موفق باشید ...

foe007
سه شنبه 10 شهریور 1388, 14:25 عصر
فراهم شدن امكان محاسبه كم فروشي اينترنت

رئيس سازمان تنظيم و مقررات و ارتباطات راديويي گفت : كاربراني كه فكر مي‌كنند در اينترنت كم فروشي شده است از طريق سايت itc .ir سرعت اينترنت خود را كنترل كنند.

خسروي در گفت‌وگو با خبرنگار فناوري اطلاعات باشگاه خبري فارس «توانا» در خصوص شائبه‌هاي كم‌فروشي اينترنت در كشور گفت: اگر كاربري تصور مي‌كند در اينترنت خريداري كرده كم‌فروشي صورت گرفته است بايد براي تست اينترنت خود به سايت itc .ir مراجعه كند.
رئيس رگولاتوري گفت: كساني كه در اين خصوص اعتراضي دارند نرم‌افزار سنجش و كنترل اينترنت را از سايت itc.ir دريافت كرده و به صورت آن لاين سرعت اينترنت خود را كنترل كنند.
به گزارش فارس، اخيرا گزارش‌هايي از كم‌فروشي در سرويس‌هاي اينترنتي ديده شده كه بسياري از كاربران اين سرويس را با ترديد روبرو كرده و چندين نهاد متولي اين امر را به اظهار نظر در اين زمينه وادار كرده است.
بر اساس اين گزارش،بر همين اساس از سوي سازمان تنظيم مقررات و سازمان نظام صنفي رايانه‌اي نرخ پهناي باند اينترنت توضيح داده شد و اعلام شده بود با متخلفاف اينترنتي و كم‌فروشان برخورد شديد خواهد شد. همچنين از كاربران خواسته شده بود براي جلوگيري از سوءاستفاده‌هاي احتمالي قبل از عقد قرارداد از سلامت مجوز شركت‌هاي اينترنتي مطمئن شوند.

منبع : فراهم شدن امكان محاسبه كم فروشي اينترنت (http://itanalyze.com/archives/2009/08/post_6666.php)

با سلام
برای خودم یه نمونه از این کم فروشی ها اتفاق افتاد که مقصر ISP بود چند وقت پیش تو یکی از کارهای شبکه که داشتم انجام میدادم یه سرویس مثلا 512 برای یه شبکه با چند تا سیستم گرفتیم
بعد چند وقت متوجه شدم که جریان کم فروشی یعنی چی چون به اقتضای کارم معمولا با چند تا شرکت ISP هم زمان کار میکنم دیدم که این شرکت به بهانه های مختلف از ارائه پهنای باند مورد نظر شونه خالی می کنه و مسائل فنی و غیر فنی عجیب غریبی را به عنوان توجیه ذکر میکنه
خلاصه یه برنامه اندازه گیری و گزارش عملکرد پهنای باند مچ اونا رو باز کرد
بعد کلی کلنجار با بخش پشتیبانی اون شرکت خدمات مناسب را دادن
من که از بعضی شرکت ها صداقت ندیدم حالا کاری به مخابرات ندارم ولی دیدم که تا بتونن کاربر بدبختو می پچونن و دنبال سود حســــابی برای خودشون هستن.
موفق و پیروز باشید