ورود

View Full Version : ریختن اطلاعات در فایل

samira222
شنبه 31 مرداد 1388, 11:56 صبح
سلام
یک خواهشی ازتون داشتم
من می خوام جداول sqlام رو توی vb.net توی فایل متنی بریزم
یعنی مثلا شما جدول table1 رو فرض کنید حالا من می خوام تمام این محتویات این جدول رو در فرمی با زدن یک کلید در یک فایل text بریزم
هر کاری می کنم نمی شه
البته راهی پیدا کردم که باید برای هر رکورد یک بار دکمه رو فشار بدی اما چون رکوردهای من خیلی خیلی زیاده این کار به دردم نمی خوره می خوام با زدن فقط یک کلید تمام رکوردهای اون جدول توی فایل ریخته بشه
لطفا کمکم کنین
منتظرم

Hossis
شنبه 31 مرداد 1388, 13:38 عصر
فکر کنم با استفاده از حلقه for بشه یکی یکی محتویات ستون ها رو در یک متغیر رشته ای ریخته و وقتی کامل شد در یک فایل متنی ذخیره کنی

BehzadBar
شنبه 31 مرداد 1388, 18:28 عصر
البته هم میتونی جدولتو تبدیل به فایل XML بکنی به راحتی و یا اکه فایل txt خواستی با همون حلقه for میتونی انجام بدی ولی در اواسط فیلد هات کاما ، یادت نره

alimanam
شنبه 31 مرداد 1388, 18:43 عصر
با سلام

این نمونه کد مشکلتون رو حل می کنه . یا علی

samira222
یک شنبه 01 شهریور 1388, 18:29 عصر
مرسی از همتون
واقعا از توجهتون متشکرم:چشمک:
دارم فایلی رو هم که دادین نگاه می کنم
با کمال شرمندگی :اشتباه:اگه مشکلی داشتم بازم مزاحمتون می شم :لبخندساده:
بازم ممنونم

samira222
چهارشنبه 04 شهریور 1388, 21:40 عصر
سلام
دستتون درد نکنه , تونستم فایل رو درست کنم اما حالا می خوام فایل متنی که درست کردم به صورت مرتب شده باشه یعنی مثلا تو دفترچه تلفن اگه کاربر حرف ب رو تایپ کرد تمام اسامی که با حرف ب شروع شدن رو نمایش بده , حالا من می خوام بدونم چه نوع مرتب سازی استفاده کنم بهتره !!؟ در ضمن رکوردهای من خیلی زیاده نزدیک به دوهزار و شایدم بیشتر
و اینکه چرا این مرتب سازی خوبه !!؟؟
ودیگه اینکه چطور این مرتب سازی رو توی فایلم اعمال کنم !!!!؟؟؟
ممنون می شم اگه جواب بدین

alimanam
چهارشنبه 04 شهریور 1388, 23:42 عصر
سلام
دستتون درد نکنه , تونستم فایل رو درست کنم اما حالا می خوام فایل متنی که درست کردم به صورت مرتب شده باشه یعنی مثلا تو دفترچه تلفن اگه کاربر حرف ب رو تایپ کرد تمام اسامی که با حرف ب شروع شدن رو نمایش بده , حالا من می خوام بدونم چه نوع مرتب سازی استفاده کنم بهتره !!؟ در ضمن رکوردهای من خیلی زیاده نزدیک به دوهزار و شایدم بیشتر
و اینکه چرا این مرتب سازی خوبه !!؟؟
ودیگه اینکه چطور این مرتب سازی رو توی فایلم اعمال کنم !!!!؟؟؟
ممنون می شم اگه جواب بدین

با سلام

دوست عزیز این موضوعاتی که بیان کردین خودش یه پروژه کامله ! به خاطر همین در اولین فرصت یه نمونه کد کامل واستون می نویسم که در بر گیرنده تمامی مسائل بالا باشه .

یا علی

BehzadBar
پنج شنبه 05 شهریور 1388, 10:40 صبح
البته راه پیش نهادی من برای اینکار اینه که شما به جای فایل متنی از فایل XML استفاده کنید چون کار کردن باهاش خیلی راحت تره ولی به هر حال برای مرتب سازی راه های زیادی هست که من پیشنهاد میکنم باز مرتب سازی را به فایل متنی اعمال نکنید بلکه در RunTime فایل متنی را بخونید و محتویاتشو در یک DataTable یا DataSet بنا به نیاز بریزید و سپس DataTable را مورد استفاده و مرتب سازی قرار دهید

samira222
پنج شنبه 05 شهریور 1388, 17:24 عصر
ولی من فقط باید از فایل متنی استفاده کنم
نمی تونم چیز دیگه ای جایگزین کنم
حالا چی کار کنم ؟

alimanam
پنج شنبه 05 شهریور 1388, 20:49 عصر
با سلام

دوست عزیز اینم برنامه کاملی که می خواستی . البته الان یه تغییراتی بهش دادم اگه دانلود کردی حتماً این رو هم دانلود کن .

http://img175.imageshack.us/img175/2797/488474.png

یا علی