ورود

View Full Version : انتخاب پایگاه داده مناسب

shahinghorbani
شنبه 31 مرداد 1388, 16:04 عصر
عذر میخام اگر این بحث قبلا مطرح شده چون من جستجو کردم ولی پیدا نکردم میخاستم ببینم من میخام برای یک مصالح فروشی یک برنامه تقریبا ساده بنویسم که دخل و خرجشو نگه داره و این جور کارها. حالا میخاستم با توجه به اینکه روی کامپیوترشون نه اکسس نصب هست نه اس کیو ال سرور کدومشون را انتخاب کنم و برنامه را به چه زبونی بنویسم؟
ملاک انتخاب یکی از این دو تا چیه؟

hozouri
شنبه 31 مرداد 1388, 16:19 عصر
Access معمولاً برای کار های کم حجم استفاده میشه اما SQL برای کارهای پر حجم و سنگین نا گفته نماند که سرعت در اس کیو ال خیلی بیشتر از اکسس است ... ولی خب نصب SQL سرور و کار کردن باهاش دردسر های خاص خودش رو داره ... زبان برنامه نویسی به خود برنامه نویس مربوط میشه اگر به من بود من با زبانی این برنامه را می نوشتم که امروزی وباشه و بر روی آن تسلط کافی را داشته باشم...

shahinghorbani
شنبه 31 مرداد 1388, 21:22 عصر
برنامه رو که میخام با سی شارپ بنویسم منتها سوال من اینه که اگر از اس کیو ال استفاده نکنم و به جاش از اکسس استفاده کنم به جز کاهش سرعت که اگر ممکنه اون رو بگید در چه حدودیه چه مشکلات دیگه ای ممکنه به وجود بیاد.؟

mustafa13
شنبه 31 مرداد 1388, 21:57 عصر
سلام
دوست عزیز شما اگه از بانک اطلاعاتی اکسس استفاده کنید هیچ مشکلی پیش نخواهد اومد چون برای یه کار اون جواب گو هست اکسس این همه هم ضعیف نیست اکسس به نظر من در کارهای شبکه ای ضعیف شما هم که سرعت نمی خواهید

shahinghorbani
یک شنبه 01 شهریور 1388, 01:46 صبح
پس انگار همون اکسس با توجه به سادگی نصبش و بقیه قضایا انتخاب بهتریه خیلی ممنون از دوستان.

mn_zandy63
یک شنبه 01 شهریور 1388, 22:36 عصر
همینطوره٬ البته به SQL CE هم فکر کن.
یک مشکلکه احتمالا بهش بر بخوری اینه که٬ اگه قبلا با SQL فقط کار کرده باشی٬ بعضی از دستوراتش و مثلا بعضی dataType هاش با SQL متفاوت هست. ممکنه سرعتت رو بیاره پایین یا گیجت کنه. همین.

shahinghorbani
چهارشنبه 18 شهریور 1388, 13:04 عصر
همینطوره٬ البته به SQL CE هم فکر کن.
یک مشکلکه احتمالا بهش بر بخوری اینه که٬ اگه قبلا با SQL فقط کار کرده باشی٬ بعضی از دستوراتش و مثلا بعضی dataType هاش با SQL متفاوت هست. ممکنه سرعتت رو بیاره پایین یا گیجت کنه. همین.

میشه یک مقدار بیشتر توضیح بدید من متوجه فرمایشتون نشدم؟!

mn_zandy63
پنج شنبه 19 شهریور 1388, 00:25 صبح
متوجه چی نشدی؟
چیز سختی نگفتم که :چشمک:
گفتم یه مقدار فرق میکنه با SQL بنابراین اگه قبلا فقط با SQL کار کرده باشی، تا دستت بیاد چی به چیه یه مقدار وقتت گرفته میشه.
SQL CE هم یه دیتابیس دیگست که مثل Access قابل حمله و نیاز به نصب Server و ... (مثل SQL Server) نداره. البته از این دست دیتابیس ها زیادن.
فقط گفتم یه جستجو کن، و دوستان هم نظر بدن در مورد کارایی و ...
موفق باشی.