PDA

View Full Version : سوال: تو اکسس تابع نمیشه نوشت؟

antisocial
شنبه 31 مرداد 1388, 20:17 عصر
سلام.
آیا اکسس قابلیت تابع نویسی مثل sql رو داره.
آیا توابعی pivot ,Ntile Rank وغیره رو میشه تو اکسس استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟
استفاده از Trigger چه طور؟؟؟؟؟
من هر کاری کردم به نظر پشتیبانی نمیکنه و خطا میده.واقعا انقدر این بانک ضعیفه؟:متفکر:

شاپرک
چهارشنبه 04 شهریور 1388, 09:40 صبح
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=174072

maleki
چهارشنبه 04 شهریور 1388, 16:23 عصر
این اظهار نظر شما در مورد اکسس درست مثل اینه که مثلا من که اوراکل بلد نیستم بگم اوراکل Event Afterupdate نداره؟ اه پس اینقدر ضعیفه ،چون اشکال در اینجاست که چون من روش رو بلد نیستم فکر میکنم نمیتونه.
من این مشکل رو تو کلاس اوراکلی که میرفتم بهش برخوردم مدرس یه خانم مهندس بود که وقتی بهش گفتم اکسس کارم انگار بهش گفتم یه کارگر افغانیم ،وقتی در جلسات کلاس مطلبی رو تدریس میکرد و من مشابه اون در اکسس رو یادآوری میکردم با تحقیر میگفت اه مگه اکسس از این کارها میتونه انجام بده،و بسیار برای خودم متاسفم برای رفتن به اون دوره اوراکل چون اگه یه Ebook در این زمینه خونده بودم صدبرابر بهتر بودچون در حقیقت ایشون بجای اوراکل فقط SQL نوشتن رو یاد میداد نه کار با اوراکل.
دوست عزیز اکسس تا دلت بخواد واسه کارهایی که ما میخوایم انجام بدیم توانایی داره باور کن باهاش میتونی پروژه های عظیم بنویسی با یه جستجوی ساده میتونی توی گوگل به این مطلب پی ببری.
من این حرف رو نزدم که بگم اوراکل یا اینفورمیکس یا اس کیو ال سرور ایراد دارد برعکس اینها غولهای مدیریت بانک های اطلاعاتی هستن،و هرکدوم روش های خودشون رو برای رسیدن به یه راه حل دارن،فقط میخوام بگم نمیشه به چند جلسه کار با این برنامه انتظار داشته باشی که بتونی هرکار باهاش انجام بدی،اکسس برنامه Word نیست که بشه به دو جلسه همه چیزش رو فهمید باید تلاش کرد همونجور که شما تلاش کردی تا اس کیو ال سرور رو یاد بگیری.
با تشکر