ورود

View Full Version : مشکل در رجیستر کردن فایل dll

be_kh
یک شنبه 01 شهریور 1388, 19:32 عصر
سلام
من فایل dll دارم که به صورت دستی رجیستر کردم ولی اسم فایل تو VS2008 نمی یاد پس از کلی کالجار رفتن تونستم با صدا زدن فایل از طریق MS Access فایل رو رجیستر کنم وتو برنامم استفاده کنم
حالا من می خوام که این فایل رو سیستم دیگه هم رجیستر کنم ولی نمی خوام از اکسس استفاده بشه با InstallShield که برنامه نصب رو میسازم رجیستر میکنه ولی نمی شناسه همچنین از Setup & Deployment V2008 هم برنامه نصب رو ساختم رجیستر میکنه ولی نمی شناسه یعنی برنامه میگه به عنوان Com Component نمیتونه اونو پیدا کنه

چــــــیـــــکــار کـنـم:گریه:

#aliyari_C
دوشنبه 02 شهریور 1388, 01:04 صبح
سلام
من توی یک کتاب انگلیسی خوندم که نمیشه dll ها رو ریجستر کرد ولی می دونم منظورت چی
برای این کا باید dll رو در این مسیر اضافه کنی C:\WINDOWS\assembly البته چگونگی اضافه کردن دیگه با خودت.

ماهی لب بسته را اندیشه قلاب نیست.

be_kh
دوشنبه 02 شهریور 1388, 02:23 صبح
مرسی تست میکنم

be_kh
دوشنبه 02 شهریور 1388, 03:05 صبح
فرمانی به نام Regasm هست ولی ایراد میگیره و میگه که این فایل به عنوان فایل Assembly نیستش

SMRAH1
دوشنبه 02 شهریور 1388, 03:25 صبح
سلام

اول باید بگی این dll ،ذاتا چی هست!

اگر اسمبلی است (توسط برنامه دات نتی تولید شده) با همون regasm میشه.
اگر ocx است باید از regsvr32 استفاده کنی(توی پوشه windows جستجو کن پیداش می کنی).
اگر dll معمولی است که کافیه توی system32 کپی کنی.

تاکید می کنم که همه این انواع دارای پسوند dll می توانند باشند.

موفق باشی

be_kh
دوشنبه 02 شهریور 1388, 04:27 صبح
Dll معمولی نیستش و باید رجیستر بشه ولی رجیستر هم که میکنم کار نمیده اگر پست اول بخونی با نرم افزار اکسس رجیستر میشه اما با regsvr32 نه. برای خودم هم سئواله،
فعلا دستی دارم رجیستر میکنم یعنی کلید های رجیستری رو دستی یکی می نویسم تا رو رجیستر ذخیره بشه جواب هم میده اما نمیخوام برای تک تک فایلها این کاروانجام بدم

فایل SmartRD.dll و SmartRLWD.Dll مربوط به سازمان حمل و نقل هستش و با C# برنامشو نوشتم

SMRAH1
دوشنبه 02 شهریور 1388, 13:20 عصر
سلام

1) دوست من دقیقا در مورد نوع این dll ننوشته بودی
2) برام جالبه که بدونم چی رو دستی تنظیم می کنی (کدام کلید ها تنظیم می شود - برای اطلاعات خودم می خوام).شاید نکته ای وجود دارد که نمی دانیم!(البته ابنجا دیگه جای ادامه این بحث نیست و اگر زحمتی نیست لطفا برام پیغام بگذار).
3) برای تنظیم رجیستری می تونی از batchFile کمک بگیری که باید از دستور Reg.exe استفاده کنی - چون اینجا جاش نیست نمی تونم بیستر بنویسم ،البته اگر جستجو کنی در اینتر نت و MSDN مطالب زیادی پیدا می کنی - و بعد در برنامه فراخوانی کنی تا نصب انجام بشه.

موفق باشی

barnamenevisforme
دوشنبه 15 اسفند 1390, 22:08 عصر
سلام
هر کی فایل smartrd.dll رو میخواد از این لینک میتونه دونلود کنه.
در مورد روش رجیستر کردنش هم از خودم بپرسه.
http://www.iranled.com/forum/thread-23013.html

barnamenevisforme
سه شنبه 16 اسفند 1390, 09:34 صبح
سلام
واسه اطمینان از سالم بودن فایل این لینک رو ببینید.
http://www.prevx.com/filenames/X3028840097985773917-X1/SMARTRD.DLL.html