View Full Version : عدم شناخت دو کامپیوتر با وجود سالم بودن هردو
olkamiz
یک شنبه 01 شهریور 1388, 21:51 عصر
من دو کامپیوتردارم که می خواهم آن دو را شبکه کنم.یک کابل RJ دارم که از سالم بودن آن اطمینان دارم. هر یک از کامپیوترها را که از طریق کارت شبکه شان به مدم ADSL وصل می کنم درست کار میکند.حال می خواهم دو کامپیوتر را از طریق کارت شبکه هایشان به هم وصل کرده و شبکه کنم ولی وقتی کابل را به پرت اش وصل می کنم اصلا چراغ ها کارت روشن نمی شود!ویندوز ها را عوض کردم فایده ای نداشت.
من یکی از کامپیوتر ها را به بیرون بردم و با کامپیوتر دوستان شبکه کردم که کاملا درست کار می کرد؟! به نظر شما علت چه چیزی می تواند باشد و راه حل چیست.
mustafa13
یک شنبه 01 شهریور 1388, 22:06 عصر
سلام
1-برای شبکه کردن دو تا کامپیوتر از کابل کراس باید استفاده کنید
2- گروه کاری هاتون باید یکی باشد
اگه در خصوص رنگ هاش مشکل داشتی اطلاع بده تا بگویم
bijibuji
یک شنبه 01 شهریور 1388, 22:26 عصر
اگر با آدرس دهی IP آشنایی دارید آدرس های معتبری در هر دو سمت Set کنید و فایروال ها را در هر دو سمت غیر فعال کنید و نتیجه دستور (ping (2nd-PC IP Address از روی 1st-PC رو اینجا بذارید.
olkamiz
یک شنبه 01 شهریور 1388, 22:45 عصر
فایر وال ها را غیر فعال کردم و به 192.168.0.1 ping کردم معلوم بود که تایم اوت می دهد چرا که اصلا کارت شبکه ها هنوز روشن نیست. یعنی چراغ هر دو کارت شبکه خاموش است.
من با شبکه کردن آشنایی دارم . بارنگ بندی و ... ولی این مشکل عجیبی است؟
وقتی work group درست می کنم تصویر زیر می آید.
the wizard found disconnected network hardware
bijibuji
یک شنبه 01 شهریور 1388, 22:52 عصر
آره. مشکل انگار اصولی تره و من هم یادم نمی یاد این پیغام رو قبلا دیده باشم.
این پیغام در هر دو طرف دیده می شه یا در یک طرف؟
پیشنهاد می کنم با نصب مجدد درایور کارت شبکه ادامه بدید اگر فقط در یک طرف این مشکل رو دارید.
mehrdad196
یک شنبه 01 شهریور 1388, 22:59 عصر
آیا هر دو سیستم بطور جداگانه سالم اند و کار می کنند ؟(هر دو رو تست کردی؟)
شما مطمئنی کارت شبکه اون یکی که جدا تست نکردی سالمه؟
online_mansoor2007
یک شنبه 01 شهریور 1388, 23:01 عصر
اگر توسط مودم adsl مشکل ندارید پس کارت شبکه و سیستم ها سالم هست .
کابل باید حتما کراس باشه .
حتماً با کلاس های استاندارد سوکت بزنید .
نتیجه رو اعلام کنید
behzad_dr
یک شنبه 01 شهریور 1388, 23:07 عصر
البته می دونم پاسخم شاید خیلی عالمانه و خنده داره ولی گفتم شاید حواستون نباشه .. اگه احتمالا مودمتون 2 پورت یابیشتره از خود مودم برای اتصال شبکه استفاده کنید .:متفکر:
دوم اینکه مطمئنید که ویندوزتون نسخه هوم ادیشن نیست !؟
olkamiz
یک شنبه 01 شهریور 1388, 23:21 عصر
نسخه ویندوز من:
professional 2002 sp2
است.
من دوتا کارت شبکه دیگه هم دارم که رفتم بیرون تست کردم با همان کابلی که الان دارم کارمی کنم، توسط هر دو تونستم شبکه راه بندازم ولی نمی دونم این دوتا کامپیوتر مثل این که باهم دشمنی دارند.
در ضمن مدم adsl من با usb وصل است و کارت شبکه مجازی برای آن تعریف شده که ip آن همانی است که شرکت ارائه دهنده خدمات به من گفته. جای یک پورت برای شبکه خالی است آیا می شود از آن استفاده کرد . ip کامپیوتر را باید چی بدم؟
olkamiz
یک شنبه 01 شهریور 1388, 23:33 عصر
خیلی ممنون.توسط خود مدم تونستم شبکه را راه اندازی کنم و الان دارم فایل ها را share می کنم. ولی مشکل جدید من اینه که سیستم دومی اینترنت نداره.
bijibuji
دوشنبه 02 شهریور 1388, 09:19 صبح
خیلی ممنون.توسط خود مدم تونستم شبکه را راه اندازی کنم و الان دارم فایل ها را share می کنم. ولی مشکل جدید من اینه که سیستم دومی اینترنت نداره.
لطفا پست آخرتون رو ویرایش و مشکل جدیدتون رو در یک تاپیک مجزا مطرح کنید تا دوستان دیگه ای که مشکل مشابهی دارن بتونن از راه حل ها استفاده کنند.
موفق باشید.
behzad_dr
دوشنبه 02 شهریور 1388, 10:28 صبح
ولی مشکل جدید من اینه که سیستم دومی اینترنت نداره
چرا نتونید هردو کامپیوتر میتونن از اینترنت استفاده کنند مگر اینکه شما مودمتون رو در حالت Bridge کانفیگ کرده باشید .. wan setting مودمتون رو در ppoe/ppoa تنظیم کنید و user و pass رو همونجا وارد کنید .. اونوققت هرزمان که مودمتون به برق متصل باشه شما connect این و هر دو میتونند استفاده کنند ./
bijibuji
دوشنبه 02 شهریور 1388, 10:44 صبح
چرا نتونید هردو کامپیوتر میتونن از اینترنت استفاده کنند مگر اینکه شما مودمتون رو در حالت Bridge کانفیگ کرده باشید .. wan setting مودمتون رو در ppoe/ppoa تنظیم کنید و user و pass رو همونجا وارد کنید .. اونوققت هرزمان که مودمتون به برق متصل باشه شما connect این و هر دو میتونند استفاده کنند ./
دوست عزیز.
لطفا سعی کنید وقتی پاسخ سوالی رو می دید به عنوان اون تاپیک دقت کنید.
پاسخی که شما الان به این دوستمون دادید برای کاربران دیگه ای که مشکل مشابهی دارن غیر قابل استفاده است. چون نام تاپیک فعلی عدم شناخت دو کامپیوتر با وجود سالم بودن هردو هستش و نه مشکل در اتصال به اینترنت. کاربرانی که مشکل در اتصال به اینترنت داشته باشن با دیدن عنوان این تاپیک هرگز وارد این تاپیک نمی شن و ممکنه هرگز پاسخ مفید شما به چشمشون نخوره. مشکل قبلی حل شده و باید این تاپیک بسته بشه مگر اینکه نیاز به ادامه موضوع قبلی باشه.
از شما و دوستان دیگه خواهش می کنم کمک کنید تا با رعایت قانون انجمنی خوب و قوی ایجاد کنیم.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.