ورود

View Full Version : کار اصلی پچ پنل

click.1387
دوشنبه 02 شهریور 1388, 05:14 صبح
سلام کار اصلی پچ پنل چیه ؟

online_mansoor2007
دوشنبه 02 شهریور 1388, 09:06 صبح
نضر شخصی و تجربی من :
در تعریف ها اومده که برای سازماندهی کابل های داخل رک از پچ پنل استفاده می کنند . اما طبق این تعریف پچ پنل یه چیز بیهوده هست !! چرا که کلی وقت میگیره و تازه رک شلوغ تر هم شده !!
اما به صورت تجربی به این نتیجه رسیدم که زدن سوکت بسیار سخت و آزار دهندس ، سخت ازین جهت که زمان می بره و حوصله آدم سر میره ! فرض کنید شبکه شما 1000 تا نود داره !! حداقل 1000 تا سوکت باید بزنید ! پوست آدم کنده میشه ! اما با پتچ پنل به راحتی کابل ها را پتچ می کنید بعد هم از کابل های آماده (patch cord ) برای اتصال به سوئیچ استفاده می کنید . خیلی سریع و راحت

vahidm
دوشنبه 02 شهریور 1388, 21:36 عصر
سلام
یکی از فواید مهم پچ پنل اینه که سوکت های کابل اصلی ما مشکلی براشون پیش نمیاد یعنی اگر بخوایم که تغییراتی در ارتباط بدیم می تونیم به راحتی توسط یک سیم 20 سانتی این کار رو بکنیم و به مرور زمان برای سوکت های اصلی که بر سر کابل هایی شاید به 60 متر مشکلی پیش نمیاد . و اینکه وقتی شبکه تموم شد خیلی راحت میشه کابل ها رو عیب یابی کرد .
دوست عزیزم online_mansoor2007 نظر نه نضر . ببخشید

cybercoder
سه شنبه 03 شهریور 1388, 09:21 صبح
اما طبق این تعریف پچ پنل یه چیز بیهوده هست !! چرا که کلی وقت میگیره و تازه رک شلوغ تر هم شده !!

اگر با حوصله و طبق اصول و با ظرافت کار کنید در نتیجه خواهید دید که بیهوده نیست.

esafb52
جمعه 13 آذر 1388, 23:39 عصر
دوست عزیز یک از فواید پچ پنل اینه که اتفاقی بیفته ،سویچت چیزیش نمیشه و فقط پچ پنل آسیب می بینه

online_mansoor2007
شنبه 14 آذر 1388, 10:31 صبح
دوست عزیز یک از فواید پچ پنل اینه که اتفاقی بیفته ،سویچت چیزیش نمیشه و فقط پچ پنل آسیب می بینه

:متعجب::متعجب::متعجب: مثلاً چه اتفاقي ؟!

*unos*
شنبه 14 آذر 1388, 22:41 عصر
پچ پنل به نظر من فقط برای مرتب کردنه .حداقل تا جایی که من دیدم اینطور بوده

واضح تر بگم ، اگر یک طرف کابل پریز بزنیم و بخواهیم سر دیگر سوکت بزنیم ، معلوم نیست باید چه کلاسی بزنیم ! حداقل من که نفهمیدم !!!!
اگه یه طرف پریز یا همون کیستون باشه و طرف دیگه سوکت. اگه اشتباه نکنم هر دو طرف رو B بزنی مشکلی پیش نمی یاد