ورود

View Full Version : سوال: حوه ايجاد فيلد هاي بدهكاري ، بستانكاري ، باقي مانده

HjSoft
دوشنبه 02 شهریور 1388, 10:10 صبح
سلام ، چه طور ما ميتوانيم ، يك سيستم ايجاد كنيم كه كاربر بدهكاري و بستانكاري را ثبت كنيد و باقي مانده در فيلد ثبت شود . توي اين ثبتش مشكلي ندارم و مشكل من اينجاست كه اگر يك ركورد در بالا ويرايش بشه بايد تا پايين جدول چه طور ويرايش كنيم . آيا استفاده از حلقه درسته يا نه ؟
در ضمن يك سوال ديگه اين كه بعضي مواقع بالاي فرم ها عبارت انتقال از قبل در بلاي گزارش ميبينيم كه اطلاعات را از قبل وارد كرده در صورتي كه ما در يك تاريخ خاص را لازم داريم . اگر متوجه نشديد ، بگين تا يك تصوير براتون بزارم.
البته اگر كسي اس كيو ال كار كرده بگه با تريگر ميشه اين كار رو انجام داد يا نه ؟

ebrahimashori
جمعه 20 شهریور 1388, 01:17 صبح
ساده ترین و وقتگیر ترین (در زمان طراحی کد) روش استفاده از خاصیت Change تکس باکس هست. البته این روش با توجه به سیستم های کنونی هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه و از سرعت برنامه هم کم نمی کنه و اگر فرض کنیم text4 بستانکار باشد:

text4.text=val(text1.tex)+val(text2.tex)+val(text3 .tex)

vahidm
جمعه 20 شهریور 1388, 05:31 صبح
سلام
اول خطاب به دوست عزیزم ebrahimashori بگم که منظور wolf-sky رو درست متوجه نشدید
منظور ایشون تمامی رکوردهای بعدی هست نه یک رکورد یا رکورد جاری
دوست عزیزم در مورد باقی مانده که من بهش می گم مانده حساب باید بگم که به نظر من میشه این کار رو در زمان اجرا انجام داد البته این روش هم مشکلات خودش رو داره هم سرعت برنامه رو پایین میاره و هم اینکه جمع زدنش زیاد با دقت نیست . حالا باید ببینیم دوستان دیگه چه نظری دارند دستور SQL برای اینکار میشه نوشت . اما یک روش دیگه هم داریم که مانده حساب کل رو میزنه یعنی جمع ستون بدهکار رو از جمع ستون بستانکار کم می کنیم و جواب رو در قسمت مانده حساب می نویسیم و اگر بدهکار از بستانکار بزرگتر بوده در قسمتی هم می تونیم مشخص کنیم که مانده بدهکار دارد و در مورد مانده بستانکار هم همین روال رو انجام می دیم .
اما من مطمئنم که این کار رو باید در زمان اجرای فرم انجام داد . براش هم دلیل دارم اگر در زمان ثبت اطلاعات این عملیات انجام بشه بعدا در زمان فیلتر کردن اطلاعات جا به جا هستند .
امیدورام که منظورم رو گرفته باشید .
باید منتظر اساتید بود تا این موضوع برای خودم هم روشن بشه .
سوال دومتون رو متوجه نشدم چی می خواین ؟

HjSoft
جمعه 20 شهریور 1388, 10:18 صبح
درسته منم فكر كنم در زمان گزارشگيري و اجرا بايد اين كار رو انجام داد . ، حالا دوستان اگر نظري دارند ، بگن تا به يك نتيجه درست و حسابي برسيم.

میلاد علوی
شنبه 21 شهریور 1388, 00:27 صبح
بهترین راه همون محاسبه مانده در زمان گزارشگیریه من خودم در یه برنامه نصفه نیمه که نوشتم همینطور عمل کردم وتا 550 تراکنش را سریع تا 3 ثانیه حساب میکرد البته برنامه من مثل هلو ستون تشخیص را داشت و بد و بس و صفر را با رنگهای مشخص میکرد
برای سوال دوم هم میتونید جمع ستونهای بد وبس را تا قبل از تاریخ گزارش بگیرید و در قسمت نقل از قبل قرار دهید