ورود

View Full Version : سوال: خطا در ارتباط با پایگاه داده (SQL 2008)

m.abooei
دوشنبه 02 شهریور 1388, 15:14 عصر
با سلام

مشکل من اینه که وقتی پایگاه دادم به SQL Server متصل هست هیچ مشکلی نیست ولی وقتی پایگاه داده را Detach کرده و Connection String ام را عوض می کنم خطای زیر در هنگام اجرای دستور Cnn.open() صادر می شه

A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)

ممنون می شم اگه برای حل این مشکل و چگونگی رفع آن راهنماییم کنید

Omid_Manam
دوشنبه 02 شهریور 1388, 21:38 عصر
سلام دوست من

یه نیگاه به نام سرورت بکن ببین درسته شاید نام سرور و اشتباه نوشتی . آخه توپیام نوشته سرور پیدا نشد یا قابل دسترس نیست

موفق باشی

m.abooei
سه شنبه 03 شهریور 1388, 17:08 عصر
سلام دوست من

یه نیگاه به نام سرورت بکن ببین درسته شاید نام سرور و اشتباه نوشتی . آخه توپیام نوشته سرور پیدا نشد یا قابل دسترس نیست

موفق باشی

سلام دوست عزیز

واقعیتش من خودم هم می تونم متن را ترجمه کنم ولی من به این اشاره کردم که وقتی پایگاه داده به SQL Server متصل است مشکلی نیست پس یعنی نام سرور مشکل خاصی ندارد!!

باز هم از لطف سرشارتان تشکر می کنم و اگه چیز دیگه ای به ذهنتون می رسه ممنون می شم راهنماییم کنید؟؟؟

Omid_Manam
پنج شنبه 05 شهریور 1388, 21:06 عصر
سلام

خوب برنامه ها چیزی رو خطا میزنن که وجود داره پس متن رو ترجمه کنی و توی MSDN خود SQL جستجو کنی احتمالا جواب میگیری

البته از MIcroSoft بعید نیست جواب نگیری آخه همه برنامه هاش این روزا شیرین میزنه

موفق باشی