View Full Version : مشورت
RaHa...
دوشنبه 02 شهریور 1388, 15:23 عصر
میخواستم یه مشورتی بکنم .من کاردانی نرم افزار دارم دارم ، شنیدم بازار کار شبکه و پایگاه داده خوبه. یه مقدار Sql Server یاد گرفتم و میخوام شبکه هم یاد بگیرم .به من گفتن نرم افزار هایی مثل Isa server 2006 و Exchange server 2007 و Active directory 2003 و windows 2000 server رو یاد بگیرم .البته شنیدم گذراندن دوره های CCNA و CCNP هم کمک میکنه .میشه منو راهنمایی کنید .
نظر شما چیه ؟ منبع یا کتاب خاصی سراغ دارید؟ یه موسسه ای به نام سایبر تک هست که این دوره ها رو آموزش میده ، کسی هست که بدونه اونها از روی کتاب خاصی آموزش میدن یا جزوه ؟
bijibuji
دوشنبه 02 شهریور 1388, 15:48 عصر
لطفا تحت هیچ شرایطی پاتون رو اونجا نذارید.
التماس می کنم.
من برای اولین و آخرین بار در عمرم اونجا رفتم.
موفق باشید.
دوره هایی که دوستانتون بهتون گفتند و شما مطرح کردید برای شروع عالی هستند.
hghyami
دوشنبه 02 شهریور 1388, 15:50 عصر
میخواستم یه مشورتی بکنم .من کاردانی نرم افزار دارم دارم ، شنیدم بازار کار شبکه و پایگاه داده خوبه. یه مقدار Sql Server یاد گرفتم و میخوام شبکه هم یاد بگیرم .به من گفتن نرم افزار هایی مثل Isa server 2006 و Exchange server 2007 و Active directory 2003 و windows 2000 server رو یاد بگیرم .البته شنیدم گذراندن دوره های CCNA و CCNP هم کمک میکنه .میشه منو راهنمایی کنید .
نظر شما چیه ؟ منبع یا کتاب خاصی سراغ دارید؟ یه موسسه ای به نام سایبر تک هست که این دوره ها رو آموزش میده ، کسی هست که بدونه اونها از روی کتاب خاصی آموزش میدن یا جزوه ؟
چقدر جالب. كى اين نظر ها رو داره. شما network ياد بگير ولى AD/Exchange/ويندوز سرور ياد نگير. در ضمن ccna/ccnp هم بد نيست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شما لطف كن به اين شخص بگو بياد اينجا تا همگى . . . .
شما اگر قرار هست شبكه ياد بگيريد بايد همه اينها رو بلد باشيد. البته exchange داستانش جداست ولى CCNA/CCNP مدارك معتبر تو دنيا هست كه مال شركت CISCO هست.
omid68
دوشنبه 02 شهریور 1388, 18:15 عصر
سلام شما ابتدا NETWORK+ رو برو بعد MCSE و بعد CCNA البته اگه وقت زیاد داری می تونی MCSE وCCNA رو با هم به صورت موازی بری
البته اگه علاقه نداری به نظر من وارد بحث شبکه نشو
manvaputra
دوشنبه 02 شهریور 1388, 21:09 عصر
البته اگه علاقه نداری به نظر من وارد بحث شبکه نشو
کاملا موافقم
online_mansoor2007
دوشنبه 02 شهریور 1388, 21:45 عصر
نظر شخصی من :
اگر می خواهید وارد دنیای شبکه بشین اول علاقه سنجی کنید . شرط اول موفقیت در هر کاری مخصوصاً شبکه علاقه هست . اگر علاقه نداشته باشین خسته می شین ! نمی تونین پیشرفت کنین . شبکه یه دنیای بسیار بسیار گسترده داره . بعضی ها فکر می کنن اگه 4 تا سیستم رو به هم وصل کردن شبکه بلدن !! قافل ازین که دنیای شبکه خیلی عظیم هست . اگر می خواهید شبکه یاد بگیرین پیشنهاد می کنم از کلاس رفتن شروع نکنید . سعی کنید ابتدا با آزمون و خطا یه مقدار شبکه رو یاد بگیرید . در همون حین علاقه به شبکه خودش رو نشون میده . اگر علاقه داشته باشین قطعاً شب و روز شما میشه شبکه !!! اگر اینطور شد باز هم به مطالعات شخصیتون ادامه بدین و اگر تونستید خودتون چیزیو یاد بیگیرین (یه چیز قابل قبول ) اونوقت می تونین کم کم به فکر رفتن به کلاس باشین . به نظر من اگر کسی بدون زمینه قبلی پا به کلاسهای شبکه بزاره نمی تونه موفق بشه یا حداقل خیلی سخت هست !!
سعی کنید اول مفاهیم شبکه رو درک کنید . بعد یکم تجهیزات شبکه رو بشناسین . مطمئن باشین اگر وارد دنیای شبکه بشین ، دنیای شبکه شما رو جلو می بره ، نیاز نیست شما کاری بکنید !! تنها همت کنید .
البته این نظر شخصی من هست به عنوان کسی که شبکه تدریس می کنه و با افراد مختلفی سر و کار داشته .
RaHa...
سه شنبه 03 شهریور 1388, 22:51 عصر
از همه ممنونم .من میخوام یه چیزی یاد بگیرم ، یه مدت دنبال برنامه نویسی رفتم اما نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم و گذاشتمش کنار...اما بعد با Sql Server شروع کردم و خودم از روی سی دی آموزشی و کتاب خوندمش .با Sql Server مشکلی ندارم .من بیشتر قصدم یاد گرفتنه تا بتونم یه کاری انجام بدم .بهم گفتن شبکه خوبه ، به نظر شما من برای اینکه با شبکه آشنا بشم مثلا خوبه از کتاب جعفر نژاد قمی شروع کنم تا با مفاهیم آشنا بشم و ببینم آیا بهش علاقه دارم یا نه خوبه؟
میدونم شبکه سخته و منابع فارسی درست وحسابی هم نداره اما اگه علاقه داشته باشم و مخصوصا اگه کاربردی باشه و بشه باهاش کار کرد حتما یاد میگیرمش...
نظر شما چیه؟
RaHa...
سه شنبه 03 شهریور 1388, 22:55 عصر
راستی شنیدم کار تبلیغات هم خوبه ، نمیدونم باید چیکار کنم هر کسی یه چیزی میگه و در عین حال هیچ کس اطلاعات درست و حسابی بهم نمیده .از یه طرف هم زمان خیلی برام مهمه یعنی میخوام هر چه زودتر راهمو پیدا کنم .
ممنون از لطف همگی
RaHa...
سه شنبه 03 شهریور 1388, 23:07 عصر
لطفا تحت هیچ شرایطی پاتون رو اونجا نذارید.
التماس می کنم.
من برای اولین و آخرین بار در عمرم اونجا رفتم.
.
یعنی اونجا آموزشگاه خوبی نیست ؟
online_mansoor2007
سه شنبه 03 شهریور 1388, 23:13 عصر
احساس می کنم شما دوست داری یه کاری بکنی (بیکاری اعصابتون رو خورد کرده ) اما نمی دونی چه کاری انجام بدی . درسته ؟
اگر می خواهید راهتون رو پیدا کنید چند چیز رو روی کاغذ بنویسید و بهش نگاه کنید تا به نتیجه برسید و اون این موارد هست :
1 - دنبال پول هستین ؟
2 - به چی علاقه دارین ؟! آیا علاقه خاصی دارید یا فقط می خواهید بیکار نباشید ؟؟!
اگر تنها هدف شما کار کردن هست و اینکه اون کار چی هست واستون مهم نیست ، قطعاً شبکه برای شما انتخاب مناسبی نخواهد بود .
RaHa...
چهارشنبه 04 شهریور 1388, 17:01 عصر
احساس می کنم شما دوست داری یه کاری بکنی (بیکاری اعصابتون رو خورد کرده ) اما نمی دونی چه کاری انجام بدی . درسته ؟
اگر می خواهید راهتون رو پیدا کنید چند چیز رو روی کاغذ بنویسید و بهش نگاه کنید تا به نتیجه برسید و اون این موارد هست :
1 - دنبال پول هستین ؟
2 - به چی علاقه دارین ؟! آیا علاقه خاصی دارید یا فقط می خواهید بیکار نباشید ؟؟!
اگر تنها هدف شما کار کردن هست و اینکه اون کار چی هست واستون مهم نیست ، قطعاً شبکه برای شما انتخاب مناسبی نخواهد بود .
نه بیکاری اعصاب منو خورد نکرده ، من دنبال یه تغییرم ، یه پیشرفت ...من صد در صد دنبال پول نیستم ، کامپیوتر رو هم دوست دارم چون تو این رشته درس خوندم اما از اینکه یه راهی رو یه مدتی برم و بعد ببینم بی فایده بوده بدم میاد .
در حال حاضر من میخوام یه چیزی رو که بهش علاقه دارم رو یاد بگیرم که کاربردی باشه و بشه باهاش کار کرد .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.