PDA

View Full Version : نحوه به اشتراک گزاری ADSL در یک شبکه

saeedSoft
دوشنبه 02 شهریور 1388, 17:13 عصر
با سلام به همه عزیزانمن یک شبکه کوچیک تو منزل ایجاد کردم (یک سرور و دو کلاینت) که به روش domain به هم متصل هستند . مودم ADSL ام رو به هاب که 5 تا پورت دارد متصل کردم . الان فقط می تونم از سرور به اینترنت از طریق ADSL وصل بشم . خواستم share کنم روی connection ADSL کلیک راست کردم گزینه Advanced فقط یک قسمت مخصوص windows firewall موجود می باشد وگزینه internet sharing آن اصلان موجود نیست . از دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند درخواست می کنم من رو راهنمایی کنند .

amironline
دوشنبه 02 شهریور 1388, 18:39 عصر
كاش اول جستجو ميكردين چو تو اين زمينه خيلي تو سايت بحث شده

نوع كانكشن ADSL تون چيه؟

رو ويندوز سرور امكان ICS مثل XP نيست

بهترين راه اينه كه مودم رو بصورت PPPOE تنظيم كنين

vahidm
دوشنبه 02 شهریور 1388, 21:31 عصر
سلام
اول بگید که در حال حاضر برای سرور اینترنت دارید یا نه ؟
ببنید در کل برای اینکه شما بتونید مودمتون رو به هاب وصل کنید ابتدا باید از شرکت ارائه دهنده اینترنتتون درخواست کنید که مودمتون رو براتون طوری ست کنند که هر جا زدید چه در هاب و چه به سیستم دیگه ای اینترنتش وصل بشه به این قضیه می گن ست کردن یا config کردن مودم . البته دوست عزیزمون ذکر کردند که مودم رو بصورت PPPOE تنظيم كنين این همون قضیه ای است که من می خوام روش تنظیم کردنش رو بهتون بگم .
خب ببینید من نمی دونم شما تا حالا Config کردن مودم رو کار کردید یا نه برای همین هست که من می گم از شرکت ارائه دهنده اینترنت کمک بگیرید ولی تنظیم کردن مودم به PPPOE خیلی راحته شما وقتی مودمتون رو به سیستم وصل کردید IE رو باز کنید و در قسمت نوار آدرس Ip مودمتون رو وارد کنید .
نکته : Ip اکثریت مودم ها به صورت پیش فرض http://192.168.1.1 می باشد
شما آدرس بالا رو وارد کنید تا وارد محیط config بشید . و بعد باید از قسمت Route و یا اگر اشتباه نکنم Adsl واقعیت یادم نیست که در کدام آیتم قرار دارد ولی خب شما می تونید از دو آیتمی که من گفتم گزینه رو پیدا کنید . تا اینجای کار برای این بود که شما اجازه داشته باشید مودمتون رو به هاب وصل کنید . مراحل رو انجام بدید تا من بقیه حرفامو بزنم .
نکته : اول بگید که در حال حاضر برای سرور اینترنت دارید یا نه ؟ اگر اینترنت دارید مشکل بالا رو ندارید .
اووووووو خیلی حرف زدم

saeedSoft
سه شنبه 03 شهریور 1388, 01:03 صبح
من هم از طریق کلاینت می تونم به اینترنت وصل بشم هم از طریق سرور adsl رو به یکی از پورت های هابم زدم ولی برای اتصال هر دو در یک زمان به مشکل بر خوردم (share) یعنی برای اتصال سرور به اینترنت باید اتصال کلاینت رو از اینترنت قطع کنم و بر عکس . باید چه کنم وقتی سرورم به اینترنت وصل شد خود کار کلاینت هم بتونه از اینترنت استفاده کنه......؟

vahidm
سه شنبه 03 شهریور 1388, 04:49 صبح
سلام
خب gatwaye دستگاه هاتو آی پی سرور دادی ؟ در ضمن اگر درست نشد بذار روی اتوماتیک و gatwaye رو آی پی سرور بده

saeedSoft
سه شنبه 03 شهریور 1388, 14:10 عصر
سلام من ip کلاینتام رو 192.168.1.3 و 4. گذاشتم و ip dns آنها را نیز ip سرور یعنی 2. گذاشتم . gatwaye رو 192.168.1.1 قرار دادم (هم سرور هم کلاینت ) و برای سرور dns تعریف نکردم .منظور شما را درست متوجه نشدم لطف می کنید و کمی بیشتر راهنماییم کنید یعنی اگر gatwaye رو ip سرور بدم قابلیت sharing به ADSL کانکشنم اضافه میشه.....؟

saeedSoft
چهارشنبه 04 شهریور 1388, 00:54 صبح
کسی نیست بخواد زکات علمش رو پس بده ....؟

nima6321
چهارشنبه 04 شهریور 1388, 11:05 صبح
سلام دوست عزیز. این طور که من فهمیدم شما یک سرور داری و دو کلاینت
و هر سه با یک سوئیچ به هم متصلند و همه همدیگر رو پینگ میکنند
البته بدون وصل کردن مودم به سوئیچ
حالا به هر سه آی پی های 192.168.1.2 و 192.168.1.3 و 192.168.1.4 رو بده و به صورت سریالی گیت وی را عوض کن و پینگ بگیر
اگر این قضیه جواب داد
حالا مودم رو که وصل کنی
با گیت وی 192.168.1.1 باید جواب بگیری
البته تو این مدل دیگه شبکه ای در کار نیست و کاملا حرکت آماتوری هست که به درد سه تا سیستم کلاینت میخوره
در حالت دوم شما مودمت دو با یه کارت شبکه به سرورت وصل میکنی و حالا اینترنت موجود در سرور رو در شبکه ی داخلی خودت شیر میکنی
این مورد رو اگه دوست داشتی بگو تا برات توضیح بدم

nima6321
چهارشنبه 04 شهریور 1388, 11:10 صبح
البته این رو هم بگم که با کابل یو اس پی هم کانکشن ایجاد میشه اما من شخصا این نوع کانکشن رو دوست ندارم. چون سیستم با برنامه کانکشن یو اس پی رو میشناسه و کمی گیر میده

saeedSoft
چهارشنبه 04 شهریور 1388, 14:22 عصر
سلام من مودم adsl رو به هاب وصل کردم هاب من 5 تا پورت داره هر کدوم از کلاینتام می تونند از طریق adsl به اینترنت وصل بشند ای قضیه هم برای سرور هم صادقه من می خوام هم زمان هر 3 pc از طریق adsl به اینترنت متصل بشوند نوع دومی که شما می فرمایید لازمش داشتنه یک کارت شبکه دیگست البته این کار صحیح تره وسرعت باند هم بیشتره من در این زمینه هم اطلاع ندارم و دوست دارم اطلاع کسب کنم برام بی زحمت شرح بدید . ولی اگه بتونید تو بخش اول راهنماییم کنید بیشتر ممنون میشم . اگه روی اینترنت کانکشن Adsl کلیک راست کنید قسمت advanced یک گزینه داره به نام firewall و زیرش فضای خالیه این در حالیست که یاید گزینه اینترنت شیرینگ باشه ولی مال وین سرور 2003 من نیست چه کار کنم فعال شه آیا راه دیگه ای واسه شیرینگ اینترنت است...؟

saeedSoft
جمعه 06 شهریور 1388, 11:57 صبح
من در این زمینه توی سایت یه جستجوی مختصری کردم ولی بدرد مشکلم نخورد و حل نکرد .
یعنی تو این سایت به این بزرگی با این همه اساتید کسی نیست که من رو راهنمایی کنه .....؟

saeedSoft
جمعه 06 شهریور 1388, 15:21 عصر
یعنی برای حل مشکلم باید به یک سایت دیگه مراجعه کنم ....؟

saeedSoft
جمعه 06 شهریور 1388, 15:28 عصر
چرا همه تو این سایت خوابند مثل این که روزه گی بدجوری فشار آورده.....

manvaputra
جمعه 06 شهریور 1388, 20:20 عصر
دوست عزیز سلام روی لوکال کانکشن سرورت برو و اون SHARE کن بعدشم GATEWAY همه کلانت هاتو بذار سرورت

saeedSoft
شنبه 07 شهریور 1388, 17:57 عصر
با سلام ایکاش قبل از این که جواب بدی یه سری به صحبت های قبلی می زدی .
گزینه ی کانکشن شیرینگ غیر فعاله .
با این حال ممنون.

saeedSoft
شنبه 07 شهریور 1388, 17:58 عصر
در ضمن روی سرور غیر فعاله ...

saeedSoft
شنبه 07 شهریور 1388, 18:00 عصر
یعنی روی کلاینت ها فعله ولی وقتی شیر می کنم ارتباط با کلاینت ها قطع میشه.....

manvaputra
شنبه 07 شهریور 1388, 18:25 عصر
با سلام ایکاش قبل از این که جواب بدی یه سری به صحبت های قبلی می زدی .سلام دوست عزیز اولا من خودم تا کامل یه موضوعی رو نخونم نمی پرم وسط بعدشم شما گفتی گزینه SHARE روی کانکشن ADSL شما غیر فعاله و من به شما گفتم کانکشن کارت شبکه سرور رو SHARE کن نه ADSL رو ! این کجا و آن کجا......
ارادت

saeedSoft
شنبه 07 شهریور 1388, 19:23 عصر
حق باشماست ممنون از تذکرتون...
قابل عرض این که اونم غیر فعله....

amirparsaa
سه شنبه 10 شهریور 1388, 13:53 عصر
سلام
اگر بخواهيم ..net رو روي سرور نصب كنيم شبكه سرعتش پايين مي اد و مشكي روي سيستم هاي ديگه بوجود مي اد يا نه

saeedSoft
جمعه 13 شهریور 1388, 17:46 عصر
اگه میخواهید تو این ضمینه بیشتر اطلاعات کسب کنید پیشنهاد میکنم یه سری به آدرس زیر بزنید....البته قسمت شبکش...
http://www.pca.ir/forum