hamidreza2007
سه شنبه 03 شهریور 1388, 00:51 صبح
سلام..من توی بانک همه فیلد ها رو برای اینکه حافظه کمتری بگیره از string های محدود گرفتم
مثلا نام string 20 تایی یا محل اقامت 15 تایی و....
حالا توی vb وقتی میخوام لیستی رو فیلتر کنم مثل زیر :
Adodc2.RecordSource = "SELECT * FROM Tbl_Faktor WHERE ID_Moshtari=" & Me.Adodc1.Recordset.Fields(0(
Me.Adodc2.Refresh
Set dg_Hesab.DataSource = Adodc2.Recordset
چون فیلد ID_Moshtari رو از string گرفتم نمیتونه فیلتر کنه و پیغام
Data type mismatch in criteria expression.
رو میده...
اگه راهی هست بگید...
اگه هم از integer یا longint بگیرم مشکل اینجا حل میشه ولی نبرا فیلتر کردن نام چی ؟؟؟ اونم از number بگیرم ؟؟؟!!!!!!!!!!!
توجه: از فیلتر خود adodc هم خوشم نمیاد...با دستورای SQL دست آدم برا گزارش و جستجو باز تره......
روش اینکه یه Move Last بکنه و بره آخرین رکورد رو بگیره و به اضافه یک کنه هم جواب نمیده چون
ممکنه کاربر لیست رو با دستور SQL فیلتر کرده باشه و یه اسمی رو پیدا کرده باشه بعد اگه ما move last
کنیم اون اسم گم شده و میره رو آخرین اسم....!!!
حالا چیکار کنم ؟؟؟؟
ممنون.:لبخندساده:
مثلا نام string 20 تایی یا محل اقامت 15 تایی و....
حالا توی vb وقتی میخوام لیستی رو فیلتر کنم مثل زیر :
Adodc2.RecordSource = "SELECT * FROM Tbl_Faktor WHERE ID_Moshtari=" & Me.Adodc1.Recordset.Fields(0(
Me.Adodc2.Refresh
Set dg_Hesab.DataSource = Adodc2.Recordset
چون فیلد ID_Moshtari رو از string گرفتم نمیتونه فیلتر کنه و پیغام
Data type mismatch in criteria expression.
رو میده...
اگه راهی هست بگید...
اگه هم از integer یا longint بگیرم مشکل اینجا حل میشه ولی نبرا فیلتر کردن نام چی ؟؟؟ اونم از number بگیرم ؟؟؟!!!!!!!!!!!
توجه: از فیلتر خود adodc هم خوشم نمیاد...با دستورای SQL دست آدم برا گزارش و جستجو باز تره......
روش اینکه یه Move Last بکنه و بره آخرین رکورد رو بگیره و به اضافه یک کنه هم جواب نمیده چون
ممکنه کاربر لیست رو با دستور SQL فیلتر کرده باشه و یه اسمی رو پیدا کرده باشه بعد اگه ما move last
کنیم اون اسم گم شده و میره رو آخرین اسم....!!!
حالا چیکار کنم ؟؟؟؟
ممنون.:لبخندساده: