ورود

View Full Version : jess

r3z4666
چهارشنبه 04 شهریور 1388, 10:46 صبح
سلام دوستان
بنده به تازگی با زبان jess که برای طراحی سیستم های خبره میباشد اشنا شدم
و سیستم خبره ای طراحی کردم این زبان قابلیت ارتباط با جاوا را دارد و بنده البته جاوا بلد نیستم ولی در حد آموزش انگلیسی این زبان توضیحاتی داده بود ولی موقع کامپایل به مشکل میخورم .
دوتا سوال دارم یکی این که چطور میتونیم یک کلاس رو فقط یک کلاس رو در جاوا ایجاو .کامپایل کنیم منظورم برای استفاده از اون در برنامهای جاوای دیگست؟
و دوم برای استفاده از jess در جاوا با ید این شکلی

import jess.*;public class ExSquare { public static void main(String[] unused) { try { Rete r = new Rete(); r.eval("(deffunction square (?n) (return (* ?n ?n)))"); Value v = r.eval("(square 3)"); // Prints '9' System.out.println(v.intValue(r.getGlobalContext() )); } catch (JessException ex) { System.err.println(ex); } }}C:\> java ExSquare9
این یه نمونه آموزش بود.
که من وقتی انجام دادم کلی error نشون داد خواهشا بهم جواب بدین.
ممنون از همه.

handinux
چهارشنبه 04 شهریور 1388, 14:43 عصر
سلام دوست عزیز .من هم چند وقتیه دنبال jess می گردم و نمی تونم دانلودش کنم.شما چطور سیستم خبره ای طراحی کردید؟در چه زمینه ای هست؟من هم دنبال طراحی یه سیستم خبه هستم و شدیدا به jess احتیاج دارم . اگه کمکم کنید دریافتش کنم یا برام بفرستید توی برقراری ارتباط با جاوا و کلا در طراحی سیستمها با هم همکاری می کنیم . ممنوم

r3z4666
چهارشنبه 04 شهریور 1388, 15:36 عصر
سلام این لینک دریافت نسخه trial هست که البته میتونید تا 30 روز ازش استفاده کنید
http://www.jessrules.com/jess/download.shtml
بنده با مطالعه help برنامه تونستم rule , fact ,..تعریف کنم .بنده آشنای چندانی با سیستم های خبره ندارم ولی برای کاری از این برنامه استفاده کردم.لطفا نحوه ارتباط با جاوا رو در داکیومنتش مطالعه کنید و در این ضمینه به من کمک کنید.
با تشکر

manzcomputer
جمعه 26 اردیبهشت 1393, 10:08 صبح
سلام . کسی از دوستان می تونه 2 تا برنامه ساده به زبان jess بنویسه .

برنامه ای بنویسید که با استفاده از جس اعداد زوج 1 تا 100 را چاپ کند.

برنامه ای بنویسید که با استفاده از جس اعداد اول 1 تا 100 را چاپ کند.

برنامه ای بنویسید که دو عدد از کاربر دریافت کند آنها را با هم جمع و در خروجی چاپ کند.