View Full Version : مشکل در استفاده از CrystalReports در گزارش گیری
Ali0Boy
چهارشنبه 04 شهریور 1388, 17:08 عصر
سلام دوستان، من برای چاپ اطلاعات برنامه ام از کریستال ریپورت استفاده کردم و البته از دیتای Access، اما برنامه در سیستم خودم به درستی جواب می ده و کار می کنه ولی نمی دونم چرا وقتی برنامه رو روی یه سیستم دیگه که هم Net. و هم CrystalReport را داره، وقتی برنامه رو اجرا می کنم خطایی که در تصویر زیر می بینید را بهم می ده و نمی تونه دیتا رو شناسایی کنه و آدرس دیتا رو همون آدرسی که در سیستم خودم بوده در نظر می گیره. اگر کسی می دونه مشکل کجاست و یا خبر داره که چطوری میشه درستش کرد ممنون می شم باخبرم کنه.:تشویق:
http://up.iranblog.com/2/1251388046.jpg
hasan_esfahan
پنج شنبه 05 شهریور 1388, 00:23 صبح
با عرض شرمندگی که من دقیق نمی تونم جوابتون را بدم چند وقته به خاطر کنکور وکار نگاه به برنامه ها نکردم و همه چی یادم رفته ولی
دوست عزیز احتمال داره
اینکه در سیستم مقصد دیتابیس یا همون بانک وجود ندارد مثلا در سیستم شما در درایو e هست ولی در سیستم مقصد وجود نداره که اگه این هست یا از دیتا ست استفاده کن (چند مقاله بنده ) و یا از مسیر ثابت
Ali0Boy
پنج شنبه 05 شهریور 1388, 05:13 صبح
با عرض شرمندگی که من دقیق نمی تونم جوابتون را بدم چند وقته به خاطر کنکور وکار نگاه به برنامه ها نکردم و همه چی یادم رفته ولی
دوست عزیز احتمال داره
اینکه در سیستم مقصد دیتابیس یا همون بانک وجود ندارد مثلا در سیستم شما در درایو e هست ولی در سیستم مقصد وجود نداره که اگه این هست یا از دیتا ست استفاده کن (چند مقاله بنده ) و یا از مسیر ثابت
حسن آقا، من بین تمامی تاپیک هاتون که مربوط می شد به کریستال ریپورت گشتم ولی مقاله ای پیدا نکردم. لطفا اگه مقاله ای دارید آدرس صفحه و یا آدرس خودش رو بمن بدید تا از اون استفاده کنم. در ضمن من از کدهای زیر برای اتصال استفاده می کنم ولی مطلب دوم شما که گفته بودید از Dataset استفاده کن رو متوجه نمی شم. میشه بیشتر توضیح بدید:
static string path = Application.StartupPath;
staticOleDbConnection con = newOleDbConnection("provider=microsoft.jet.oledb.4.0;" +
"data source=" + path + "\\Data\\DataBase1.mdb");
staticOleDbCommand cmd = newOleDbCommand("", con);
staticOleDbDataAdapter da1 = newOleDbDataAdapter("select * from stuParticulars1", con);
static DataSet ds1 = newDataSet();
alireza-karandish
پنج شنبه 05 شهریور 1388, 05:23 صبح
با عرض سلام و خسته نباشید.
سوال بنده در مورد اینه که چطور میتونم برای یه پروژه ساده با crystal report یه گزارش خیلی ساده بسازم.
من برای ایجاد و انتقال اطلاعاتم به دیتا گریدم از دستوراتی مثل : sqlcmd.executenonequery و هم چنین datagridview.datasource = dt (برای مثال دیتا تیبل)
سوال بنده از شما اینه که شما برای گزارش سازی بدون استفاده از دیتاست ویزاردی چه دستوری پیش نهاد میکنید
ممنون میشم اگر کمک کنید.
Open-Source
پنج شنبه 05 شهریور 1388, 13:10 عصر
با عرض سلام و خسته نباشید.
سوال بنده در مورد اینه که چطور میتونم برای یه پروژه ساده با crystal report یه گزارش خیلی ساده بسازم.
من برای ایجاد و انتقال اطلاعاتم به دیتا گریدم از دستوراتی مثل : sqlcmd.executenonequery و هم چنین datagridview.datasource = dt (برای مثال دیتا تیبل)
سوال بنده از شما اینه که شما برای گزارش سازی بدون استفاده از دیتاست ویزاردی چه دستوری پیش نهاد میکنید
ممنون میشم اگر کمک کنید.
منم همین مشکل رو دارم اگه یه کمکی بدید خیلی خوب میشه.:متفکر:
engare
شنبه 18 مهر 1388, 16:25 عصر
سلام منم همین مشکل رو دارم هر کاری میکنم درست نمیشه تو رو خدا یکی کمک کنه:گریه::گریه::گریه:
sara.f
یک شنبه 19 مهر 1388, 07:48 صبح
سلام
پست های 4و5و6، دقیقا مشکلتون با crystal چیه؟ منظورتون از dataset ویزاردی چیه؟!
sara.f
یک شنبه 19 مهر 1388, 07:54 صبح
سلام دوستان، من برای چاپ اطلاعات برنامه ام از کریستال ریپورت استفاده کردم و البته از دیتای Access، اما برنامه در سیستم خودم به درستی جواب می ده و کار می کنه ولی نمی دونم چرا وقتی برنامه رو روی یه سیستم دیگه که هم Net. و هم CrystalReport را داره، وقتی برنامه رو اجرا می کنم خطایی که در تصویر زیر می بینید را بهم می ده و نمی تونه دیتا رو شناسایی کنه و آدرس دیتا رو همون آدرسی که در سیستم خودم بوده در نظر می گیره. اگر کسی می دونه مشکل کجاست و یا خبر داره که چطوری میشه درستش کرد ممنون می شم باخبرم کنه.:تشویق:
http://up.iranblog.com/2/1251388046.jpg
سلام
میخوام بدونم الان نگه همین برنامه را روی کامپیوتر خودتون اجرا کنید، دیگه این user,pass را نمیخواد؟ یا روی کامپیوتر خودتونم در حال حاضر دچار مشکل هستید؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.