View Full Version : مشكل با آدرس بانك...
tina.net
پنج شنبه 05 شهریور 1388, 09:28 صبح
سلام دوستان
من يه مشكل با كريستال دارم كه اگه لطف كنيد و كمك كنين ممنون ميشم.
من كريستالمو به بانك اكسس متصل كردم بانك اكسسم تو پوشه ي debuge حالا وقتي برنامه رو روي يه سيستم ديگه ميبرم چون آدرس بانك عوض ميشه برنامه ارور ميده.
Ali0Boy
جمعه 06 شهریور 1388, 00:44 صبح
سلام دوستان
من يه مشكل با كريستال دارم كه اگه لطف كنيد و كمك كنين ممنون ميشم.
من كريستالمو به بانك اكسس متصل كردم بانك اكسسم تو پوشه ي debuge حالا وقتي برنامه رو روي يه سيستم ديگه ميبرم چون آدرس بانك عوض ميشه برنامه ارور ميده.
دوست عزیز از من به شما توصیه که از پایگاه Access استفاده نکنید.
من خودم یه پروژه با Access دارم که در CrystalReport اون همین مشکل را دارم. در ضمن تاپیکی با این مضمون در همین بخش درست شده توصیه می کنم یکم جستجو رو هم مایه ی کارتون قرار بدهید. البته اونجاهم به من کسی جوابی نداد که بشه درستش کرد. ولی بهتره پایگاه داده ات رو به SQL server تغییر بدی.:متفکر:
اینم اون تاپیکی که می گفتم:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=175887
alimanam
جمعه 06 شهریور 1388, 12:34 عصر
دوست عزیز از من به شما توصیه که از پایگاه Access استفاده نکنید.
من خودم یه پروژه با Access دارم که در CrystalReport اون همین مشکل را دارم. در ضمن تاپیکی با این مضمون در همین بخش درست شده توصیه می کنم یکم جستجو رو هم مایه ی کارتون قرار بدهید. البته اونجاهم به من کسی جوابی نداد که بشه درستش کرد. ولی بهتره پایگاه داده ات رو به SQL server تغییر بدی.:متفکر:
اینم اون تاپیکی که می گفتم:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=175887
با سلام
دوست عزیز هر پایگاه داده ایی رو بهر کاری ساختن این درست که اکسس در مقابل sql server معایبی داره ولی در کل پایگاه داده قدرتمندیه . و در مورد سوال Tina جان :
دوست عزیز هیچ ایرادی نداره که شما برنامه اتون رو جای دیگه ایی ببرین اگه مشکلتون هنوز رفع نشده بگین تا یه نمونه کد براتون بنویسم . ( با کد نویسی خیلی راحت می تونین مشکلتون رو رفع کنین )
یا علی
alimanam
جمعه 06 شهریور 1388, 13:02 عصر
این هم برنامه نمونه . یا علی
tina.net
شنبه 07 شهریور 1388, 08:20 صبح
آقاي ali manam واقعا ازتون تشكر ميكنم چون قبل از اينم هم به يه مشكل ديگه كه كل برناممو مختل كرده بود از طريق برنامه شما حل شد (عكس در كريستال).
ولي اين يكي مثل اينكه خيلي حاده.
اين كدي كه شما گذاشتين من قبلا امتحان كردم ولي چون از SubReport استفاده ميكنم با اجرا شدنهاين دستور:
REP.CrystalReportViewer1.ReportSource = cr
SubReport هام اطلاعاتشون خالي مسشه لطفا اگه راهه ديگه اي بلدين بگين.
با تشكر...
tina.net
شنبه 07 شهریور 1388, 08:25 صبح
من چون مدت زياديه دارم با اين مشكل كلنجار ميرم به اين فكر رسيدم كه آدرس بانكو در زمان لود شدنه كريستال ر با كد نويسي عوض كنم .
اين كد رو هم از اينترنت گرفتم(3 هفته پيش) تا اونجايي كه يادمه اجرا ميشد ولي الان اجرا نميشه.
لطفا اگه ميدونيد مشكلش چيه يا همچين كدي بلدين بگين.
Dim rpt As New CrystalReport1
Dim path1 As String = My.Application.Info.DirectoryPath
rpt.DataSourceConnections.Item(0).SetConnection("", "" & path1 & "\pejvak.mdb", False)
rpt.DataSourceConnections.Item(0).SetLogon("admin", "admin")
CrystalReportViewer1.ReportSource = rpt
CrystalReportViewer1.SelectionFormula = "{gharardad.code}=" & Trim(l1.Text) & ""
CrystalReportViewer1.Refresh()
با تشكر...
Ali0Boy
شنبه 07 شهریور 1388, 17:29 عصر
:چشمک:
این هم برنامه نمونه . یا علی:چشمک:
سلام بر alimanam، بله شما درست می گید.
درضمن از تکه برنامه ای که ضمینه کردید نیز ممنون.
چون منم چندوقتی بود به این مشکل برخورده بودم برای همین پایگاه دادم رو عوض کردم(شروع به کار با sql کردم) ولی حالا از شما بخاطر این برنامه تون ممنون:تشویق:
tina.net
یک شنبه 08 شهریور 1388, 08:58 صبح
كسي نيست جوابه منو بده؟؟؟:ناراحت:
alimanam
یک شنبه 08 شهریور 1388, 16:01 عصر
آقاي ali manam واقعا ازتون تشكر ميكنم چون قبل از اينم هم به يه مشكل ديگه كه كل برناممو مختل كرده بود از طريق برنامه شما حل شد (عكس در كريستال).
ولي اين يكي مثل اينكه خيلي حاده.
اين كدي كه شما گذاشتين من قبلا امتحان كردم ولي چون از SubReport استفاده ميكنم با اجرا شدنهاين دستور:
REP.CrystalReportViewer1.ReportSource = cr
SubReport هام اطلاعاتشون خالي مسشه لطفا اگه راهه ديگه اي بلدين بگين.
با تشكر...
با سلام
دوست عزیز : من در نمونه کدی که واستون گذاشته بودم از یه select ساده برای لود کردن اطلاعات استفاده کردم . شما اگه از SubReport استفاده می کنین باید دستور select رو جوری طراحی کنین که مقادیر دلخواهتون به گزارش پاس داده بشه . خیلی آسونه من تعجب می کنم !
اگه بازم نتونستین دستور Select ی که ازش استفاده می کنین در همین تاپیک بنویسین تا بیشتر راهنمایتون کنم .
یا علی
tina.net
دوشنبه 09 شهریور 1388, 09:38 صبح
من سعي كردم ولي نشد.
اگه ميشه يه نمونه بزارين.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.