ورود

View Full Version : VPN چیست؟

Rambod
چهارشنبه 12 اسفند 1383, 09:05 صبح
سلام کسی میتونه واسه من توضیح بده که VPN چیه؟! منظورم همون Virtual Private Nwtwork هست.
مرسی

ali_hadian
چهارشنبه 12 اسفند 1383, 16:00 عصر
سلام
من زیاد وارد نسیتم ولی میدونم یه نوع شبکه خصوصیه که اتصال از طریق اینترنت صورت میگیرد . یعنی به جای اینکه یه سیم کشی یا سیستم ارتباطی مستقل نیاز باشد کافیه هر یک از طرفین به اینترنت وصل بشن ( به هر طریقی) و با استفاده از یوزر و پسوردشون به شبکه لاگین کنن
مهمترین مزیت این کار کاهش هزینه ها و سهولت برپایی شبکه است
عیبش هم امکان هک شدن هست(البته با وجود رمز نگاری که روی داده ها صورت میگیرد)
موفق باشید

DAKAL
پنج شنبه 13 اسفند 1383, 01:33 صبح
شبکه خصوصی مجازی یا Virtual Private Network که به اختصار VPN نامیده می شود، امکانی است برای انتقال ترافیک خصوصی بر روی شبکه عمومی. معمولا از VPN برای اتصال دو شبکه خصوصی از طریق یک شبکه عمومی مانند اینترنت استفاده می شود.منظور از یک شبکه خصوصی شبکه ای است که بطور آزاد در اختیار و دسترس عموم نیست. VPN به این دلیل مجازی نامیده می شود که از نظر دو شبکه خصوصی ، ارتباط از طریق یک ارتباط و شبکه خصوصی بین آنها برقرار است اما در واقع شبکه عمومی این کار را انجام می دهد. پیاده سازی VPN معمولا اتصال دو یا چند شبکه خصوصی از طریق یک تونل رمزشده انجام می شود. در واقع به این وسیله اطلاعات در حال تبادل بر روی شبکه عمومی از دید سایر کاربران محفوظ می ماند. VPN را می توان بسته به شیوه پیاده سازی و اهداف پیاده سازی آن به انواع مختلفی تقسیم کرد.

::نوشتن::

البته مطالب بیشتری هم هست که فعلا :cry:

houtanal
پنج شنبه 13 اسفند 1383, 01:42 صبح
عیبش هم امکان هک شدن هست(البته با وجود رمز نگاری که روی داده ها صورت میگیرد)

<span dir=ltr>
whould u plz explain this?</span>

ali_hadian
پنج شنبه 13 اسفند 1383, 18:51 عصر
سلام

whould u plz explain this?
خوب معلومه
در شبکه خصوصی به دلیل امنیت فیزیکی(هیچ کامپیوتری بدون اجازه به شبکه وصل نمیشه) نسبت به VRN که تحت بستر اینترنت انجام میشه امنیت بالاتری داره

houtanal
پنج شنبه 13 اسفند 1383, 23:11 عصر
الته تا جایی که بنده اطلاع دارم یکی از اهداف ایجاد یک VPN می تونه مقاصد امنیتی باشه که از قضای آمده در برخی موارد بهترین راه حل هاست.
اصولا فلسفه وجودی VPN توانایی دادن به کاربر برای اتصال به شبکه ایست که برای همه در دسترس نیست و افراد خاصی با مجوز ورود می تونن از اون استفاده کنند.

Rambod
جمعه 14 اسفند 1383, 17:39 عصر
فکر کنم دوزاریم افتاد! :wise1:
هرچند الان دیگه همه‌ی تلفنها کارتی شده! :mrgreen:
از همه‌ی دوستان هم ممنونم :flower:

DAKAL
شنبه 15 اسفند 1383, 17:28 عصر
البته باید گفت که VPN زیاد مورد اعتماد نیست البته برای کار عادی مناسبه ولی اگر فکر امنیت فوق العاده تری هستید VPN دارای نشست های ضعیفی هستش و در سال گذشته 90 شبکه که بر پایه VPN بودن هک شدن... چون رمزنگاری 128 هست و از MD5 استفاده میگنه که این الگوریتم ضعیف و شکست خورده.

:reading:
بهتره از ssh2 استفاده کنید برای دو leg در برقراری Connection و همینطور اطلاعات رو تا 256 رمزنگاری میکنه البته با جای راحتی و امکانات VPN رو نمی گیره.

houtanal
شنبه 15 اسفند 1383, 18:57 عصر
از MD5 استفاده میگنه که این الگوریتم ضعیف و شکست خورده
کاملا اشتباهه

برای ایمن سازی VPN و نشت های اون می تونی از IPSEC استفاده کنی

اصولا ssh و سایر پروتکل ها و ابزار های مدیریتی از راه دور ربط چندانی به VPN ندارند

Inprise
یک شنبه 16 اسفند 1383, 14:03 عصر
در سال گذشته 90 شبکه که بر پایه VPN بودن هک شدن... چون رمزنگاری 128 هست و از MD5 استفاده میگنه که این الگوریتم ضعیف و شکست خورده.

VPN های مدرن عموما" از تکنولوژیهائی مانند IPSec و مبتنی بر روشهائی نظیر RSA با طول کلیدهای بالای 1024 بیت استفاده میکنند و میزان اعتبار بر مبانی گواهی های دیجیتال CA های داخلی و محرمانه یا CA های عمومی و قابل اعتماد ارائه سنجیده میشه . کمپانیهای بزرگ ، شرکتها و موسسات و ادارات دولتی و خصوصی تو سراسر دنیا بدون استفاده از VPN ها عملا" حیات دیجیتال ندارند . آفیسهای راه دور ، به اشتراک گذاری منابع و دسترسی به بانکهای اطلاعاتی و نرم افزارهای خصوصی ، فقط در سایهء VPN ممکن هستند . این مساله نه ربطی به SSH داره و نه اصولا" قابل مقایسه است . SSH یک Secure Shell است و نه بیشتر . ارتباط محرمانه با سایر شبکه ها ، دسترسی به IP Phone های داخل سازمانی ، اتصال به بانک اطلاعاتی و کار از راه دور با نرم افزارهای مربوطه و غیره فقط تو حیطهء VPN قابل طرح هستند .

DAKAL
پنج شنبه 27 اسفند 1383, 02:58 صبح
اصولا مطالبی که دوستان گفتن درسته و حرفی توش نیست ولی منظور من از اون توضیح چیز دیگه ای بود که البته حق میدم چون واضح نبود و بیشتر تو ذهنم بود تا اینجا ...حالا
:sorry:

فرض می کنیم که دوتا شبکه با vpn به هم ارتباط دارن که دفتر کار و یه شعبه در شهرستان یا جای دیگهء شهر و یا خارج..

خوب ما مثلا با sat ارتباط داریم و می خوایم روی ارتباط Dvb با carrier یک تونل ایجاد کنیم که امن باشه اصولا برای این امر از Ipsec استفاده میشه ولی بیشتر خطر رو (البته مسئله بیشتر امنیتی تا شبکه) ارتباط های غیر مستقیم و قابلیت استفاده از VPN برای کاربران غیر محلی رقم می زنه.
اصولا نرم افزارهایی مثل Latiuco یا امثال این که یک درگاه ارتباطی رو share می کنن برای این امر از ssh استفاده می کنن یعنی در اصل ارتباط بصورت ادغام شده در کنار هم انجام میشه .

مثلا فرض کن شما در استرالیا در یک اموزشگاه برای امتحان ccna یک ip داری خوب می شه با Vpn و با همکاری صمیمانهipsec این کار یعنی امتحان رو تو ایران انجام بدی و cisco فکر میکنه شما در استرالیا هستین(که داریم این کارو میکنیم اگه خدا بخواد) و بعد کنترل و اشتراک رو با ssh. :cry:

maryam125
دوشنبه 12 مرداد 1388, 15:40 عصر
دوست عزيز
حق با دوستان هست .تا جايي كه من ميدونم يه جور اينترنت محلي هست .مثلا ميتوني خيلي راحت نصبش كني حتي روي سيستم منزل خودت.اينجوري كمي سرعت اينترنتت ميره بالا اما معمول نيست. با استفاده از vpn ميشه خيلي راحت از منزل به شبكه موجود در محل كارت دسترسي پيدا كني.البته بايد اجازه دسترسي رو داشته باشي....

raha2020
چهارشنبه 15 دی 1389, 21:00 عصر
من در مورد sql و ddos یکم تخصص دارم.می خوام بدونم که منظور از هک از طریق vpn چیه؟چون vpn یه تونله .ما با دسترسی به اون چیکار می تونیم انجام بدیم؟

aminnnn73
پنج شنبه 07 بهمن 1389, 05:33 صبح
سلام

1. می خواستم بدونم اگر من با یک اکانت ADSL به اینترنت متصل بشم، اونوقت از یک کانکشن VPN استفاده کنم، آیا دانلود من از ترافیک اکانت ADSL من کم خواهد کرد یا نه؟

2. اصلا چرا اتصال VPN نیاز به یک زمینه ارتباطی دیگه مثل ADSL یا Dial-Up داره؟

3. آیا اگر با Dial-Up متصل بشم و بعد VPN رو فعال کنم، سرعتم بالا می ره یا در حد Dial-Up می مونه؟

لطفا به هر سه سوال پاسخ بدید. با تشکر

najmehdj
پنج شنبه 07 بهمن 1389, 09:44 صبح
- نه استفاده از کانکشن رحد برای امنیت و اگه این کانکشن سرورش مشکلی نداشته باشه سرعت رو افزایش میده

aminnnn73
پنج شنبه 07 بهمن 1389, 15:30 عصر
میشه یکم دقیق تر توضیح بدید. الان جواب سوال یک چی شد؟

razeghi_loved
پنج شنبه 07 بهمن 1389, 21:29 عصر
وقتی شما از VPN استفاده می کند شک نداشته باشید سرعت شما بسته به نوع بستر سروری داره که دارین ازش استفاده می کنید اما باز شک نکنید هیچ وقت سرعت بالاتره نمی ره بلکه پایین تر میاد.
شما وقتی دانلود می کنی از ترافیک خودتون استفاده می شه هیچ از ترافیک سرور VPN هم استفاده می شه