View Full Version : سوال: مشکل با AccessDeveloperExtension
esafb52
پنج شنبه 05 شهریور 1388, 13:33 عصر
با سلام به دوستان من در تایپیک ها گشتم و بحث های مربوط به exe کردن اکسس رو خواندم و بعد برنامه AccessDeveloperExtension را دانلود کردم و البته نصب، اما هیچ آیکنی به به هیچ جا اضافه نشد و من نتونستم اون رو حتی از پوشه آفیس هم اجرا کنم حجم این نسخه هم حدود 2mb بود حال چندتا سوال دارم که :
آیا این برنامه ناقصه (ورژن کاملش حجمش بیشتره ؟)
در مورد من ایراد باید از چی باشد احتمالا؟
آیا آفیس2003 نسخه حرفه ای هم دارد که با نسخه عادی تفاوت داشته باشدو تفاوتوشون؟
اگر لینک ورژن بدون مشکل و کامل نرم افزارAccessDeveloperExtension را دوستان دارند لطف کنند بذارند ممنون میشویم
یک شنبه 08 شهریور 1388, 16:30 عصر
سلام
يادمه دوستان قبلاً در اين خصوص مطالب زيادي نوشته بودن كه با جستجو قابل دسترسي هستن
بايد در منوي Start گروهي با عنوان Microsoft Office Access Developer ايجاد كرده باشه اگه نيست !!؟
تنها باري كه با اين پكيج كار كردم در نسخه 2000 بود ، حجم اون زياد بود شايد نزديك به 100 مگابايت ( البته با تمام Extension هاش ) كه من اون رو در قالب يك CD تهيه كرده بودم ( توي بازار رضاي تهران - چهار راه ولي عصر ) .
گذر زمان باعث شد به طور كامل از اون دست بكشم و اون رو فراموش كنم .
ولي در جواب سئوالهاي شما :
1 -نسخه Compact فكر ميكنم چيزي نزديك به 5 مگابايت باشه ، نسخه 2 مگابايتي رو نميدونم !
2 - ؟
3 - در ايران به لطف مفت و مجاني بودن نرم افزارها ، معمولاً بالاترين ويرايشهاي يك نرم افزار مورد استفاده قرار ميگيرن . مطمئناً نسخه آفيس شما همون نسخه Professional ( حرفه اي )هستش ( در بخش Help > About ملاحظه كنيد )
4 -متاسفانه دسترسي ندارم و دنبالش هم نبودم ( چون كلاً عقيده اي به استفاده از Developer ندارم !؟ )
بهتره مابقي سئوال و جوابهاي احتمالي رو در همين جا مطرح كنيد ، چرا كه پاسخگويي از طريق پيغام خصوصي براي خود شما زمان بره
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.