ورود

View Full Version : سوال: چگونه آخرین کارهای انجام داده برروی فرم را reset کنم ؟

sayyadhunter1366
جمعه 06 شهریور 1388, 10:07 صبح
سلام :
من در برنامه ام که نمایش تصاویر است هرگاه در حین اجرا به فرمی که در آن تصاویرم را نمایش داده ام می روم آخرین تصاویر در picturebox وآدرس این تصاویر در list box نمایش داده می شه من می خواهم کاری کنم که هر وقت فرمم load میشه همه چیز reset بشه وآخرین کارهایی که در فرم آنجام دارم از قبیل نمایش آخرین تصویر و...نباشد وانگار که کاررا تازه می خواهم شروع کنم .
ممنون

Hossis
جمعه 06 شهریور 1388, 10:21 صبح
form1.dispose
یا بعد از هر بار بستن فرم بنویسید:
Form1=nothing

sayyadhunter1366
شنبه 07 شهریور 1388, 09:53 صبح
این کدهایی که شما نوشته اید این کاری را که من می خواهم انجام نمی دهند
این دستورها فرم را کاملا reset می کند من می خواهم picturebox وlist box در فرم resetشود وهربارکه فرم hide می گرددومجددا نمایش داده می شود آخرین کارهایی که برروی این دوانجام داده شده است دیده نشود .

arsalansalar
شنبه 07 شهریور 1388, 10:33 صبح
اگه درست منظورتو متوجه شده باشم.
listbox1.items.clear(این کد لیست باکستو پاک میکنه.)
picturebox1.image=nothing(این کد هم عکستو پاک میکنه.)

Hossis
شنبه 07 شهریور 1388, 11:40 صبح
این کدهایی که شما نوشته اید این کاری را که من می خواهم انجام نمی دهند
این دستورها فرم را کاملا reset می کند من می خواهم picturebox وlist box در فرم resetشود وهربارکه فرم hide می گرددومجددا نمایش داده می شود آخرین کارهایی که برروی این دوانجام داده شده است دیده نشود .

خودتان گفته بودید همه چیز ریست بشه،‌ حال اگه این طوره دستور آقای ارسلان رو اجرا کنید

BehzadBar
شنبه 07 شهریور 1388, 13:05 عصر
با توجه به دستور آقای ارسلان شما هر کنترلی را که میخواهید ریست بشه را در LoadForm به صورت مجزا ریست کنید

shocraneh
دوشنبه 06 مهر 1388, 10:20 صبح
فکر کنم مشکلتون اینه که فرم رو hide می کنی باید close کنی .
حالا دوست عزیز اگه بلدی به من بگو چه جوری pictuere box رو خالی کنم بدون بستن فرم

arsalansalar
دوشنبه 06 مهر 1388, 10:31 صبح
حالا دوست عزیز اگه بلدی به من بگو چه جوری pictuere box رو خالی کنم بدون بستن فرم

picturebox1.image=nothing