ورود

View Full Version : چند شرط برای query

sinas1386
جمعه 06 شهریور 1388, 23:00 عصر
با سلام
من یک جدول دارم دارای سه رکورد به فیلدهای کد - نام - فامیلی . حال رکورد اول کد آن مساوی 100 در رکورد دوم نام آن مساوی با علی و در رکورد سوم فامیلی آن مساوی با احمدی می باشد حال میخواهم در QUERY آن سه شرط برای کد - نام و فامیلی بگذارم
یعنی اگر من در TEXTکد فقط 100 را وارد کردم رکورد مربوط در کوایری نشان دهد .در در TEXTکد 100,و در TEXTنام - علی را وارد کنم هم رکورد اول و هم رکورد دوم نشان داده شود در مورد TEXT فامیلی هم اگر در TEXTکد 100در TEXTنام علی و در TEXTفامیلی احمدی را وارد کنم باید قاعدا هر سه رکورد نشان داده شود .

با تشکر

مهدی قربانی
جمعه 06 شهریور 1388, 23:35 عصر
یعنی اگر من در TEXTکد فقط 100 را وارد کردم رکورد مربوط در کوایری نشان دهد .در در TEXTکد 100,و در TEXTنام - علی را وارد کنم هم رکورد اول و هم رکورد دوم نشان داده شود در مورد TEXT فامیلی هم اگر در TEXTکد 100در TEXTنام علی و در TEXTفامیلی احمدی را وارد کنم باید قاعدا هر سه رکورد نشان داده شود .

سلام
دوست گرامي منظورتونو متوجه نميشم ، دقيتر توضيح بديد .

sinas1386
شنبه 07 شهریور 1388, 13:12 عصر
با سلام

یعنی من میخواهم سه شرط بذارم برای کد - نام - فامیلی مثلا اگر تکست کد مثلا 100 باد
وبقیه تکستها خالی حال در جستجو رکورد های که با 100 ثبت شده اند را می آورد . حال کاربر شاید خواست هم تکست کد 100 باشد و هم تکست نام علی دارند حال هم رکوردهای 100 را می آورد هم رکورد نام که علی باشد اینطوری مد نظر من است .

با تشکر فراوان

مهدی قربانی
شنبه 07 شهریور 1388, 14:16 عصر
سلام
پس شما مي خواين كه ازشرط فصلي يا همون Or استفاده كنيد ، خوب در يك كوئري آدرس تكست باكسهاي روي فرم رو بصورت Or بنويسيد ، به نمونه و تركيباتش توجه كنيد .

sinas1386
شنبه 07 شهریور 1388, 17:14 عصر
با سلام

شما اگه در فرم دقت کنید مثلا تکست کد را 1 و کد نام را علی وارد کنیم فقط رکورد اول نشان داده میشود من میخواهم هم کدهایی که فیلد آنها 1 و فیلد نام که نام آن علی باشد را بیاورد

با تشکر

مهدی قربانی
یک شنبه 08 شهریور 1388, 06:55 صبح
سلام
من كه كد رو 1 و نام رو علي وارد كردم در گزارش 2 ركورد نمايش داده ميشه ! ضمناً ما در جدول يك كد 1 داريم در صورتي كه اين كد تكرار شده باشه در گزارش همه كدهاي 1 نمايش داده ميشه .