ورود

View Full Version : چگونگی ارسال اطلاعات دوجدول برای چاپ

a3mooneabi22
شنبه 07 شهریور 1388, 01:50 صبح
باسلام واحترام خدمت دوستان محترم
در فرم1 اطلاعات یک دانشجو راوارد کرده ایم ودرپایین همان فرم یک سطراز گریدویو(یک درس ازجدول دروس)رانیز انتخاب کرده ایم حال میخواهیم بافشردن دکمه ای به فرم2 برود تا مشخصات دانشجوودرسی راکه انتخاب کرده است چاپ کند.دررویدادکلیک دکمه بایدچه کدی رابنویسم که هم اطلاعات واردشده راذخیره کند(چدول دانشجووجدول درس)وهم اطلاعات لازم برای چاپ رابفرستد؟اگرواضح عنوان نکرده ام لطفابگوئید
باتشکرفراوان ازتمام دوستان برنامه نویس

viper2009
شنبه 07 شهریور 1388, 01:52 صبح
باسلام واحترام خدمت دوستان محترم
در فرم1 اطلاعات یک دانشجو راوارد کرده ایم ودرپایین همان فرم یک سطراز گریدویو(یک درس ازجدول دروس)رانیز انتخاب کرده ایم حال میخواهیم بافشردن دکمه ای به فرم2 برود تا مشخصات دانشجوودرسی راکه انتخاب کرده است چاپ کند.دررویدادکلیک دکمه بایدچه کدی رابنویسم که هم اطلاعات واردشده راذخیره کند(چدول دانشجووجدول درس)وهم اطلاعات لازم برای چاپ رابفرستد؟اگرواضح عنوان نکرده ام لطفابگوئید
باتشکرفراوان ازتمام دوستان برنامه نویس

سلام
فکر کنم باید یک Veiw از دو تا Table بسازی
یعنی در هم ادغام شوند.

a3mooneabi22
شنبه 07 شهریور 1388, 01:59 صبح
سلام
فکر کنم باید یک Veiw از دو تا Table بسازی
یعنی در هم ادغام شوند.

منظورتون اینه که بااستفاده از کدنویسی دررویدادکلیک دکمه چاپ ،اطلاعات واردشده به جدول دانشجو وسطرانتخاب شده ازگریدویورا به یک ویوتبدیل کنم؟

میشه یک مثال بزنید؟

بخشیدمن تازه کارم

viper2009
شنبه 07 شهریور 1388, 02:03 صبح
منظورتون اینه که بااستفاده از کدنویسی دررویدادکلیک دکمه چاپ ،اطلاعات واردشده به جدول دانشجو وسطرانتخاب شده ازگریدویورا به یک ویوتبدیل کنم؟

میشه یک مثال بزنید؟

بخشیدمن تازه کارم

اونم شاید بشه
ولی منظورم این بود که یک Query از دوتا Table بسازی و بعد از اون استفاده کنی
برات می فرستم.

a3mooneabi22
شنبه 07 شهریور 1388, 09:41 صبح
اونم شاید بشه
ولی منظورم این بود که یک Query از دوتا Table بسازی و بعد از اون استفاده کنی
الان نمی تونم مثال بزنم ولی برات می فرستم.

ممنون میشم اگربرام مثال بذارید
درموردتوضیح فوق : میخواهم اطلاعات واردشده درمورددانشجوودرس درجداول مربوطه ذخیره شود...باQuery این کارامکان پذیراست؟!!

viper2009
یک شنبه 08 شهریور 1388, 00:46 صبح
ممنون میشم اگربرام مثال بذارید
درموردتوضیح فوق : میخواهم اطلاعات واردشده درمورددانشجوودرس درجداول مربوطه ذخیره شود...باQuery این کارامکان پذیراست؟!!

سلام
امیدوارم این کمکت کنه.