ورود

View Full Version : سوال: نحوۀ پر کردن یک جدول از یک فرم دیگر

abdolazimi
شنبه 07 شهریور 1388, 11:33 صبح
سلام

چطور میتونم با استفاده از یک فرم، اطلاعات رو به یک جدولی که به اون فرم مربوط نمیشه وارد کنم؟

amir4_1363
شنبه 07 شهریور 1388, 11:44 صبح
دقیقا منظورتو متوجه نشدم ولی میتونید در خاصیت های فرم از حالت رکورد سورس جدول مربوطه رو انتخاب کنید البته به شرط این که تمام فیلدهایی رو که میخوای در جدول مربوطه ذخیره بشه رو مطابق با فیلدهای جدو.ل در فرم داشته باشی

abdolazimi
شنبه 07 شهریور 1388, 11:59 صبح
چطور آدرس اون فیلد جدول رو تو فرم بدم؟

amirzazadeh
شنبه 07 شهریور 1388, 12:01 عصر
سلام

چطور میتونم با استفاده از یک فرم، اطلاعات رو به یک جدولی که به اون فرم مربوط نمیشه وارد کنم؟
اول يك كوئري اپند (APPEND)درست ميكنين و بعد روي فرمتون يك باتن قرار ميدين كه كوئري مذكور رو براتون اجرا ميكنه.اگر موفق نشدين نمونه خودتون رو آپلود كنين.
............................
موفق باشيد

abdolazimi
شنبه 07 شهریور 1388, 12:02 عصر
دقیقا منظورتو متوجه نشدم ولی میتونید در خاصیت های فرم از حالت رکورد سورس جدول مربوطه رو انتخاب کنید البته به شرط این که تمام فیلدهایی رو که میخوای در جدول مربوطه ذخیره بشه رو مطابق با فیلدهای جدو.ل در فرم داشته باشی

چطور آدرس اون فیلد از جدول رو تو فرم بدم؟

amir4_1363
شنبه 07 شهریور 1388, 12:36 عصر
بطور مثال یک فیلد رو در جدول دارید با مشخصات ( نامبر) خوب متناسب با اون فیلد یک تکس باکس در فرم با همان نام ایجاد میکنید وچون رکورد سورس شما یک جدول مشخص شده است منبع اون تکس باکس همان فیلد فوق الذکر قرار می گیرد

مهدی قربانی
شنبه 07 شهریور 1388, 14:52 عصر
چطور آدرس اون فیلد از جدول رو تو فرم بدم؟

سلام
يك نمونه از آدرس دهي فيلد يا تكست باكس در كوئري .
دانلود (http://www.barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=36106&d=1251540986)

abdolazimi
دوشنبه 09 شهریور 1388, 12:02 عصر
بطور مثال یک فیلد رو در جدول دارید با مشخصات ( نامبر) خوب متناسب با اون فیلد یک تکس باکس در فرم با همان نام ایجاد میکنید وچون رکورد سورس شما یک جدول مشخص شده است منبع اون تکس باکس همان فیلد فوق الذکر قرار می گیرد

امیر آقا من فایلم رو Attach کردم اگه میشه برام درستش کنید.میخوام تو فرم Form1 مقدار اضافه کار توی جدول Table1 رکورد Ezafe2 ذخیره بشه.میخوام اینکار بدون استفاده از کوئری انجام بشه.مرسی.

abdolazimi
سه شنبه 10 شهریور 1388, 08:38 صبح
آقایان اساتید لطفا کمک کنید.باید برنامه رو زود تموم کنم.از لطف همگی ممنون هستم.

abdolazimi
سه شنبه 10 شهریور 1388, 10:53 صبح
کمکککککککککککککککککککک!!!

alirezabahrami
سه شنبه 10 شهریور 1388, 14:06 عصر
سلام

با سلام
فايل اصلاح شده خودت را ببين!
موفق باشيد