View Full Version : خطای شماره 10013 با کامپوننت ایندی اف تی پی
babakmomeni
شنبه 07 شهریور 1388, 13:35 عصر
با سلام حضور اساتید معزز و مکرم
برنامه ای نوشتم با دلفی هفت که در زمان اجرا پیام خطای زیر رو دریافت می کنم
Socket error #10013, Acces Denied
بقیه اطلاعات مورد نیار اساتید از قرار زیر هستش:
Operating System : Microsoft Windows Vista: Home Premium 64 -bit Edition with SP2-Original version
Antivirus & Firewall: Eset Smart Security 4
Delphi: Borland Delphi 7 Enterprise Edition (non-original)
Indy Version=9
Used Components : Indy IdFTP and IdAntiFreeze
قابل ذکر هستش که این برنامه روی ایکس پی جواب میده و با ویستا این مشکل رو دارم. برنامه چه با اجرای عادی چه با اجرا به عنوان ادمین هم یه جور خطا میده.
تقاضای مساعدت در اسرع وقت رو دارم و پیشاپیش از راهنماییهاتون تشکر می کنم
Felony
شنبه 07 شهریور 1388, 13:54 عصر
با یه جست و جو تو گوگل موارد زیادی پیدا میکردید : لینک (http://www.google.com/search?hl=en&source=hp&q=Socket+error+%2310013+in+delphi&aq=f&oq=&aqi=)
babakmomeni
شنبه 07 شهریور 1388, 14:05 عصر
با سلام به سیلور ساقت عزیز و تشکر از پاسخ شما
این کار رو که فرمودین انجام دادم ولی جواب درستی رو نگرفتم یا شاید بهتر باشه بگم متوجه نشدم. اکثرا توی سایتهای دیگه معتقد بودن که این خطا ناشی از فایروال هستش و راه حلهایی هم ارائه شده بود که متاسفانه هیچ کدوم کار نکردن. اگه شما به این مساله برخوردین و حلش کردین ازتون ممنون میشم در اختیارم بذارینش
Felony
شنبه 07 شهریور 1388, 14:19 عصر
تو همون لینک ها لینک اولی که مربوط به سایت expert exchange هست رو ببینید ، آخرین پست اون سایت شاید کمکتون کنه .
babakmomeni
شنبه 07 شهریور 1388, 14:40 عصر
خیر متاسفانه. اون تاپیک توی expert-exchange و چند تاپیک مربوط به همین بحث رو روی اون سایت قبلا دیده بودم. اون بنده خدا روی ایکس پی مشکل داشته ولی برنامه من روی ایکس پی بدون مشکل اجرا میشه. شما قبلا همچین مشکلی داشتین؟؟ احتمال نمیدین اصولا ایندی و دلفی 7 اصولا با ویستا تو این زمینه سازگار نباشن؟؟
vcldeveloper
شنبه 07 شهریور 1388, 16:47 عصر
کاربری که در ویستا برنامه را اجرا میکنه، دسترسی Admin نداره، برای همین هم اون خطا را دریافت می کنید.
babakmomeni
شنبه 07 شهریور 1388, 16:53 عصر
کاربری که در ویستا برنامه را اجرا میکنه، دسترسی Admin نداره، برای همین هم اون خطا را دریافت می کنید.
با سلام و تشکر از پاسخ شما. اگه درست متوجه شده باشم بر اساس پاسخ حضرتعالی اجرای برنامه با Run as Administrator باید جواب باشه که متاسفانه این راه هم جوابگو نیست.
Delphi Skyline
شنبه 07 شهریور 1388, 17:00 عصر
همچین مشکلی رو یادمه یکی دیگه هم با ویندوز ویستا داشت که اگر اشتباه نکنم با استفاده از Indy 9 حل شد . که البته خواه ناخواه مجبور به تغییراتی در کدتان هستید .
babakmomeni
شنبه 07 شهریور 1388, 17:07 عصر
همچین مشکلی رو یادمه یکی دیگه هم با ویندوز ویستا داشت که اگر اشتباه نکنم با استفاده از Indy 9 حل شد . که البته خواه ناخواه مجبور به تغییراتی در کدتان هستید .
ممنون. البته در حال حاضر من هم از indy9 استفاده می کنم. این قضیه توی همین فروم بررسی شده؟؟ توی جستجو به همچین موردی بر نخوردم. اگه احیانا لینک رو داشته باشم سپاسگزار خواهم بود.
Felony
شنبه 07 شهریور 1388, 17:24 عصر
اگر مشکل از Admin نبودن باشه همون لینک سایت expert exchange هم همین مشکل رو داشته و در آخرین پست دلیل بروز این مشکل رو هم گفته .
babakmomeni
شنبه 07 شهریور 1388, 17:34 عصر
اگر مشکل از Admin نبودن باشه همون لینک سایت expert exchange هم همین مشکل رو داشته و در آخرین پست دلیل بروز این مشکل رو هم گفته .
From Expert-Exchange site: "i found error. The idIcmpClient component don't work on limited user pc. So i it removed, and my program works fine. idFtp works fine too on limited user. Thanks for help."
آخه من از کامپوننت IdIcmpClient استفاده نکردم که بخوام با حذفش این مشکل رو حل کنم. نکته باید جای دیگه ای باشه. امیدوارم بتونم با راهنماییهای شما پیداش کنم.
Delphi Skyline
شنبه 07 شهریور 1388, 17:54 عصر
عذر میخوام . منظورم Indy 10 بود که همراه دلفی 2009 موجوده .
اینم مثال هاش برای اطمینان (روی ویندوز 7 تست شد) : http://www.indyproject.org/Sockets/Demos/index.EN.aspx
babakmomeni
شنبه 07 شهریور 1388, 17:57 عصر
عذر میخوام . منظورم Indy 10 بود که همراه دلفی 2009 موجوده .
اینم مثال هاش: http://www.indyproject.org/Sockets/Demos/index.EN.aspx
ممنون. جایگزین می کنم و نتیجه رو خدمتتون خبر میدم.
babakmomeni
شنبه 07 شهریور 1388, 18:41 عصر
آقا قصه همونیه که بود. دیگه داره میره رو اعصاب. دموی خود ایندی رو هم چک کردم. اونم همین بود.
من فکر می کنم مشکل از خود ویندوزه نه ایندی و دلفی بنده خدا. نظر شما و دوستان چیه؟؟
babakmomeni
یک شنبه 08 شهریور 1388, 18:07 عصر
راهنمایی هر چه سریعتر دوستان عزیز مزید امتنان خواهد بود.
babakmomeni
شنبه 14 شهریور 1388, 16:38 عصر
بالاخره مقصر اصلی ماجرا و این جانی خطرناک و دشمن عالم بشریت کشف شد.:لبخند:
به هر حال جواب قضیه رو برای دوستانی به توصیه ها دقت می کنن و قبل از تاپیک زدن یه جستجو توی برنامه نویس انجام میدن میذارم امیدوارم که به حال یک یا چند عزیز مفید باشه.
قصه از این قرار بودش که ویندوز ویستا (حداقل در مورد ورژنی که بنده داشتم) همراه با یک نسخه آزمایشی دو یا یک ماهه از Microsoft Live OneCare ارائه میشه که یه فایروال هم داره. زمانی که کاربر یه نرم افزار شامل فایروال خارجی مثل Eset Smart Security رو نصب می کنه ازش خواسته میشه که تایید کنه فایروال قبلی توسط نرم افزار جدید uninstall بشه و مشکل همین جا شروع میشه. به این ترتیب که بخش سرویس فایروال قبلی توی سیستم می مونه و چون بخش مدیریت حذف شده دیگه این فایروال هر چی رو که خودش باهاش حال نکنه فیلتر میکنه و به علت عدم وجود مدیریت شما نمیتونین کنترلی روش داشته باشین. مابقی ماجرا هم که دیگه قاعدتا اظهر من الشمسه. راه حل من این بود که با استاپ کردن سرویس مربوطه کل مشکلات حل میشه. البته اگر فایروال جاری (مثلا در مورد من اسمارت سکوریتی) هم بنای ناسازگاری با برنامه کاربر رو بذاره به علت وجود بخش مدیریت میشه برنامه خودتون رو بهش معرفی کنین. والسلام.
آخر مطلب هم لازم می دونم از اساتید عزیز آقایان/خانمها کشاورز و Delphi Skyline و SilverSoft کمال تشکر رو داشته باشم که با راهنماییهاشون کمک کردن تا این مشکل حل بشه.:تشویق:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.