ورود

View Full Version : كمك در مورد قفل نرم افزارم

Armin060
شنبه 07 شهریور 1388, 16:12 عصر
به نظر شما بهتره كه از يه قفل نرم افزاری استفاده كنم يا يه قفل سخت افزاری؟
اگر قفل سخت افزاری بهتره لطفا بگيد كه كدوم نوعش خوبه و چطوری می تونم تهيه اش كنم؟

با تشكر:لبخندساده:

دنیای دلفی
یک شنبه 08 شهریور 1388, 21:52 عصر
در اين مورد زياد بحث شده لطف كنيد يك جستجو كنيد . مطمئن باشيد مطلب پيدا مي كنيد . ممنون مي شوم

joker
یک شنبه 08 شهریور 1388, 22:52 عصر
در اين مورد زياد بحث شده لطف كنيد يك جستجو كنيد . مطمئن باشيد مطلب پيدا مي كنيد . ممنون مي شوم

چرا بچه را میپچونی ؟ خب بگو امضاتو نگاه کنه :)

اقا این هات لاک دنیای دلفی قلف خوبیه ،قبلا توی سایت تست امنیتی شده ، بچه مچه ها نتونستن بشکوننش،
لااقل خیلی خیلی بهتر از اینائی که کف بازار تبلیغات زیادی روشون میشه.
فکر کنم قیمتش حدود100چوق بود ، اگه گرونش نکرده باشه ، به نظرم ارزش خریدن را داره...

پیوست :ا خسته شدم از بس تبلیغات کردم ، پورسانت من فراموش نشه :لبخند:

Mask
یک شنبه 08 شهریور 1388, 23:33 عصر
والا ما که فقط تعریفه شو شنیدیم.
یه قرن پیش قرار بود یه دموش رو بده به ما.
کلی شماره هارد از ما گرفتن اما خبری نشد.
نمی دونم چرا این برنامه نویسا اینقد بدقولن:لبخند:

Armin060
دوشنبه 09 شهریور 1388, 05:05 صبح
امضاء ها نمی دونم چرا برای من نمايش داده نميشند. تو تنظيمات هم هر چی گشتم پيدا نكردم.

فکر کنم قیمتش حدود100چوق بود ، اگه گرونش نکرده باشه ، به نظرم ارزش خریدن را داره
با من بايد در حد 2 يا 3 چوق صحبت كنيد. فكر كنم اگر قيمت اينقدر زياده همون قفل نرم افزاری واسه من بهتر باشه :لبخندساده:

قفل ارزون تر سراغ نداريد؟؟

دنیای دلفی
دوشنبه 09 شهریور 1388, 05:12 صبح
به خدا شرمنده همه هستم پروژه HOTLOCK بسيار مستمر ادامه داده ايم و خيلي روش كار كرديم من با تيم كه صحبت كرديم قرار شد HOTLOCK به صورت سفارشي نصب بشه كه الان داره اين كار انجام ميشه كه همه هم راضي هستند ولي دارم روش كار مي كنم با امنيتي بسيار بالاتر كه به زودي نسخ تست هم UP مي شه .

والا ما که فقط تعریفه شو شنیدیم.
یه قرن پیش قرار بود یه دموش رو بده به ما.
کلی شماره هارد از ما گرفتن اما خبری نشد.
نمی دونم چرا این برنامه نویسا اینقد بدقولن

كاملا قبول دارم برنامه نويس ها مخصوصا خودم خيلي بد قول هستم

چرا بچه را میپچونی ؟ خب بگو امضاتو نگاه کنه :)

اقا این هات لاک دنیای دلفی قلف خوبیه ،قبلا توی سایت تست امنیتی شده ، بچه مچه ها نتونستن بشکوننش،
لااقل خیلی خیلی بهتر از اینائی که کف بازار تبلیغات زیادی روشون میشه.
فکر کنم قیمتش حدود100چوق بود ، اگه گرونش نکرده باشه ، به نظرم ارزش خریدن را داره...

جوكر جان من كه شما را خيلي زحمت دادم اگر توي برنامه نويس ريليسش كردم يه پورسانت خوب طلبت است .:کف:

Mahdi Salami
دوشنبه 09 شهریور 1388, 18:53 عصر
به نظر شما بهتره كه از يه قفل نرم افزاری استفاده كنم يا يه قفل سخت افزاری؟
اگر قفل سخت افزاری بهتره لطفا بگيد كه كدوم نوعش خوبه و چطوری می تونم تهيه اش كنم؟

با تشكر:لبخندساده:

در حالت كلي بهتره هم از قفل سخت افزاري استفاده كني و هم نرم افزاري.
به سايت http://www.dedj.com يه سري بزن.
قيمت قفل حدود 6000 تومان!!

Armin060
دوشنبه 09 شهریور 1388, 21:06 عصر
در حالت كلي بهتره هم از قفل سخت افزاري استفاده كني و هم نرم افزاري.
به سايت http://www.dedj.com يه سري بزن.
قيمت قفل حدود 6000 تومان!!

تشكر. ولی من ترجيح ميدم اصلا از قفل استفاده نكنم تا اينكه از يه قفل Tiny استفاده كنم.:ناراحت:

nouri2015
پنج شنبه 12 شهریور 1388, 10:53 صبح
تشكر. ولی من ترجيح ميدم اصلا از قفل استفاده نكنم تا اينكه از يه قفل Tiny استفاده كنم.:ناراحت:
سوال شما در پست اولتون با این جواب اصلا مطابقت نداره:متعجب:

Nima NT
پنج شنبه 12 شهریور 1388, 12:26 عصر
شاید به این علت هست که قفل Tiny اگر Dongle نباشه راحت کرک میشه.

Parseinfo
دوشنبه 16 شهریور 1388, 14:55 عصر
سلام. بايد ببينيد آيا اون نرم افزار ارزش قفل گرون قيمت رو داره يا نه. ميشه بنويسيد برنامتون چيه؟

Armin060
دوشنبه 16 شهریور 1388, 15:29 عصر
يه برنامه واسه مديريت مدارس هست. البته دارم رو قفل نرم افزاری ( تقريبا از 3 هفته پيش ) كار می كنم و به نتايج خوبی هم رسيدم ( البته بيشتر برای ياد گرفتن نه قفل واسه نرم افزار ) ولی می خوام بدونم كه قفل سخت افزاری استفاده كنم بهتره يا همين نرم افزاری؟؟؟

Nima NT
دوشنبه 16 شهریور 1388, 17:38 عصر
سخت افزاری اگر بخواد بشکنه خیلی ضایع تر میشکنه , بهتره در مورد Emulator ها تحقیق کنید.

Armin060
دوشنبه 16 شهریور 1388, 20:29 عصر
Emulator ؟؟!!

Nima NT
دوشنبه 16 شهریور 1388, 21:22 عصر
Emulator ها برنامه هایی هستن که میتونن حضور قفل سخت افزاری رو شبیه سازی کنن , حال آنکه قفل به سیستم شما وصل نیست.

onlymaj
دوشنبه 16 شهریور 1388, 23:41 عصر
نیما جان اگه قسمتی از برنامه در قفل ذخیره شده باشه باز هم این emulator ها به نظر شما کار ساز هستند ؟؟

Armin060
سه شنبه 17 شهریور 1388, 03:12 صبح
گفتند كه قفل سخت افزاری رو شبيه سازی ميكنه. يعنی اون قسمتی كه توی قفل بوده توی اين شبيه سازی هم وجود داره. احتمالا

Parseinfo
سه شنبه 17 شهریور 1388, 12:02 عصر
اينو از من بشنو و سريع كارت رو شروع كن. من خودم از تركيب قفل نرم افزاري با شماره سريال هارد و قفل سخت افزار Tiny HID USB Dongle شركت منشور سيمين استفاده مي كنم. خيلي هم قوي و خوبه . مردد نباش. موفق باشي.:لبخندساده:

Nima NT
سه شنبه 17 شهریور 1388, 20:26 عصر
نیما جان اگه قسمتی از برنامه در قفل ذخیره شده باشه باز هم این emulator ها به نظر شما کار ساز هستند ؟؟
فکر نمیکنم در این مورد جواب بده.
البته مطمئن نیستم ولی خوب این روش هم راه کار خودش رو داره.

onlymaj
سه شنبه 17 شهریور 1388, 23:11 عصر
چون الان بعضی از قفلها هستن که می شه قسمتی از برنامه رو در اون قرار داد و در صورتی می شه به اونا دست رسی پیدا کرد که رمز رو وارد کرده باشیم .اما ایا می شه رمز رو دور زد ؟؟؟؟؟؟ منظورم رمز دسترسی به اطلاعات قفل هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه بشه که .....

Nima NT
سه شنبه 17 شهریور 1388, 23:16 عصر
فکر میکنم بشه.