ورود

View Full Version : خبر: تبدیل خودکار کدهای VB6 به VB.Net

Mani_rf
شنبه 07 شهریور 1388, 17:33 عصر
باسلام خدمت همه دوستان.

من خیلی وقت پیش زبان برنامه نویسی خودم را از VB6 به VB.Net ارتقا دادم . در این بین پروژه ها و کدهای داشتم که با VB6 نوشته بودم و نیاز داشتم که از اونها از در VB.Net استفاده کنم. اما خوب همه می دانیم که تغییراتی بین این دو زبان به و جود آمده.

هدف من از ایجاد این تاپیک این بود که این امکانات را به افرادی که به آنها نیاز دارند اما از و جود آنها بی اطلاع هستند معرفی کنم. چون بعضی وقت ها دوستانی را دیدم که برای تبدیل و معادل کد های دو زبان دچار مشکل می شدند.

اولین امکانی که VB.Net در اختیار برنامه نویسان VB6 قرار داده این است که می توانند پروژه VB6 خود را مستقیما درون VB.Net باز کنند تا همه کدها و پروژه به معادل آن در زبان VB.Net تبدیل شود پروژه آنها در VB.Net باز و قابل ویرایش باشد.

نکته دوم این که در VB.Net بخشی با نام Upgrade Visual Basic 6 Code... در نظر گرفته شده که شما می توانید کد های خود را به زبان VB6 در آن تاپیپ کنید تا کد ها را برایتان به VB.Net تبدیل کند.
برای استفاده از این امکان باید به قسمت کد نویسی VB.Net رفته و از منوی Tools این گزینه را انتخاب کنید.

http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=36111&stc=1&d=1251552365

در پنجره باز شده کدهای مورد نظر را تایپ کرده و سپس دکمه Upgrade را بفشارید.

http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=36112&stc=1&d=1251552775

vb2005
شنبه 07 شهریور 1388, 22:46 عصر
سلام دوست عزیز،تایپیک خوبی رو ایجاد کردید،من خیلی وقته می خوام به دات نت کوچ کنم اما درگیر چند تا برنامه هستم و از طرف دیگه هم نگران کد نویسی در دات نت بودم...

حمید محمودی
یک شنبه 08 شهریور 1388, 02:04 صبح
ولی متاسفانه با خیلی از پروژه ها مشکل داره .مخصوصا اگه پروژ بزرگ باشه و توش از ocx استفاده کرده باشیم.

که بایستی خودمون رفعشون کنیم.

Mani_rf
دوشنبه 16 شهریور 1388, 12:12 عصر
بله خوب دوست عزیز بعضی از کارها را هم باید خودتان انجام دهید . Refrence ها را باید خودتان اضافه کنید و برخی کد ها را نیز باید خودتان تغییر دهید . در کل حدود 90% از کد ها را تبدیل می کند. به هر حال تبدیل کردن دستی 10% از کد ها خیلی ساده تر از 100% آنهاست.