ورود

View Full Version : سوال: NetMeeting

loads
یک شنبه 08 شهریور 1388, 03:21 صبح
سلام دوستان من دوتا کامپیوتر رو با یه کابل کراس شبکه کردم . میخوام با هدست ارتباط صوتی بین این دو سیستم برقرار کنم ، چه راهی پیشنهاد میکنید ؟ چجوری به Net Meeting این دوسیستم رو بشناسونم ؟ کجا باید IP رو وارد کنم ؟
ممنون

mehrdad196
سه شنبه 10 شهریور 1388, 00:47 صبح
می تونید بصورت دستی IP بدین و توی NetMeeting داخل یکی دیگری رو call کنید . IP دادن رو هم که بلدین.

loads
چهارشنبه 11 شهریور 1388, 02:32 صبح
وقتی میخوایم با هدست صحبت کنیم ، صدا اکو میشه و انقدر تکرار میشه که صحبت همدیگه رو نمی فهمیم . مشکل از کجاست ؟

saeedSoft
جمعه 13 شهریور 1388, 17:24 عصر
ببینید ارتباطتون کامل وصل می باشد .
توی استارت منو ران را اجرا کنید و دستور پینگ را اعمال کنید ببینید 4 بسته را کامل ارسال می کند اونوقت بیا و گزارش بده...

loads
یک شنبه 15 شهریور 1388, 01:44 صبح
کانکشن رو چک کردم مشکلی نداره ، کلاً فکر نمیکنم اون مشکلی که گفتم مربوط به کانکشن باشه

saeedSoft
یک شنبه 15 شهریور 1388, 14:04 عصر
دو کامپیوتری که با هم شبکه کردین اگر نزدیک هم باشد به گونه ای که صدای دو نفر که پشت سیستم ها هستند به صورت معمولی شنیده بشود معمولا دچار چنین مشکلی می شود چک کنید و گزارش دهید...

loads
دوشنبه 16 شهریور 1388, 00:22 صبح
دو کامپیوتر یک طبقه با هم فاصله دارن و در هیچ شرایطی صدا بطور معمول به گوش نمیرسه
هر دو کامپیوتر از هدست فراسو مدل 370 استفاده میکنن
کارت صدای هر دو کامپیوتر Realtek onboard هست
سیستم عامل هم XP
ممنون از توجه شما

saeedSoft
دوشنبه 16 شهریور 1388, 01:51 صبح
من خودم از این امکان نت میتینگ استفاده نکردم .این مشکلم بذارید پای باگ های همیشگی مایکروسافت که البته میتونه واسه غیر اورجینال بودن ویندزتونم باشه امیدوارم از ویندوز دستکاری شده مثل mrt یا دیگر ویندوزای اینچنینی استفاده نکرده باشید...حالا چرا به نت میتینگ گیر دادی برنامه قویتر با امکانات بهتر و قویتر هم وجود داره...اگه میخوای آسون باشه و بهاش راحت کار کنی (منظورم نرم افزارست) پیشنهاد می کنم از netsupport school 10.01 استفاده کنی یا ورژن های پایین ترش... در هر صورت موفق باشی و سر بلند.

loads
دوشنبه 16 شهریور 1388, 16:39 عصر
من قبلا یه مقدار با netsupport کار کرده بودم ولی نمیدونستم این امکان رو داره ممنون از اینکه گفتید .
شاداب و سلامت باشید