View Full Version : این چه مشکلیه.....؟
saeedSoft
دوشنبه 09 شهریور 1388, 00:35 صبح
بعد از این که isa server 2004 رو نصب کردم وقتی وین سرور میاد بالا این ارور رو میده ....
تازه یه چیزی حدود 15 دقیقه طول می کشه بیاد بالا (3 برابر شده)...
لطفا کمکم کنید......
saeedSoft
سه شنبه 10 شهریور 1388, 00:08 صبح
یعنی کسی تا به حال با این مشکل بر نخورده ای کاش کمی بیشتر توجه بشه.......:ناراحت:
online_mansoor2007
سه شنبه 10 شهریور 1388, 01:30 صبح
ربطی به آیزا نداره . منم این مشکل رو دارم ، آیزا هم ندارم !!
mnajafi
سه شنبه 10 شهریور 1388, 09:05 صبح
بعد از نصب آیزا این طوری شده؟از متن خطا اینطوری برداشت می شه که نصب نرم افزار یا سخت افزاری بطور کامل انجام نشده .
nima_9m
چهارشنبه 18 شهریور 1388, 13:49 عصر
سلام نمم اینمشکل داشتم یکی از دلایلش مربوط به سرویسهایی که اضافه کردیم درست تنظیم نیست یکی دیگش مبوط به خرابی ویندوزه توصیه میکنم با استفاده از دستور sfc /scannow فایلهای خراب و تعمییر کنید اگه نشد از طریق riper از بایوس اقدام کنید توجه داشته باید ویندوز های ما قفل ...
موفق باشید
vahidm
چهارشنبه 18 شهریور 1388, 22:05 عصر
سلام
ببخشید در StartUp وینتون که تنظیماتی رو دستکاری نکردید که ؟
به برنامه ها و یا سرویس هایی که در آخرین مراحل نصب کردید فکر کنید به احتمال خیلی زیاد فایلی رو نمی تونی خوب در Startup لود کنه .
لیست Startup وینتون رو چک کنید .
saeedSoft
پنج شنبه 19 شهریور 1388, 15:30 عصر
من یه چیزایی رو متوجه شدم واضح تر می گم شاید به دردتون بخوره و بتونید به من کمک کنید .
من قبل از این که آیزا رو نصب کنم برای از بین بردم ویروس معروف شبکه داشتم با اون دست و پنجه نرم می کردم....
از نرم افزار Fix Generic Host 32 error استفاده کردم و پچ ماکروسافت رو نصب کردم مشکل اتصال به اینترنتم که قطع شده بود بر طرف شد اما....
سرعت سیستم آمد پایین... این پیغام که گذشتم امد ..... ارتباطم از کلاینتام قطع شد ....
ولی خدارو شکر اینترنت دارم...:تشویق:
البته قبل از این که آیزا رو نصب کنم این جوری نبود به نظر شما میشه به این نتیجه رسید که این نرم افزار با آیزا مشکل داره .....
آیا راه حلی پیشنهاد می کنید....؟؟؟؟؟
omid68
پنج شنبه 19 شهریور 1388, 18:03 عصر
دوست گرامی بهترین کار این event viewer سیستم رو نگاه کن ببین کدوم سرویس run نمی شه یا این که چه مشکلی هست .اگر چیزه مشکوکی دیدی این جا بزار یا اون ارور رو گوگل کن
Rambod
جمعه 20 شهریور 1388, 09:41 صبح
دوستمون omid68 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=29180) درست میگن. تو Event Viewer تمام Errorها و Warningها رو نگاه بندازید. بهتون سرنخ میده برای حل مشکلتون. اگر یک Error بعد از یک Warning رخ داده، بیشتر برید سمت حل Warning. چون احتمالاً اون Warning باعث اون Error شده.
saeedSoft
جمعه 20 شهریور 1388, 16:57 عصر
تا حالا کسی با این مشکلی که مطرح کردم برنخورده سراغ ایونت هم رفتم به خیلی چیزا گیر داده بود بیشتر سر در گم شدم تا مشکلم حل بشه این مشکلی که من دارم واسه کسی پیش نیومده یعنی عمومیت نداره...
pourang_us
چهارشنبه 25 شهریور 1388, 11:21 صبح
دوست عزیر
شما مطرح نکردی بعد از این که این سرویس ISA بالا میاد اینتر نت در شبکه داری یا خیر
کارت شبکه ات رو چک کن و مطمون باش هر دو تا سالم هستن به همراه کابلهاشون حتی میتونی جای کابل در هاب ور هم عوض کنی ضمنا اگه از DNS سرور جدا استفاده میکنی اون رو هم چک کن
saeedSoft
جمعه 27 شهریور 1388, 14:53 عصر
من هم کارت شبکم سالمه هم کابلام.....
وقتی سیستم بالا میاد اینترنتم دارم.....
مشکل از isa است یا باید ویندوز رو عوض کنم...؟؟؟
pourang_us
دوشنبه 30 شهریور 1388, 09:32 صبح
دوست عزیز در مورد DNS برام نگفتی؟
ضمنا Event هات رو پک کردی به چیزی برنخوردی از نوع Error؟
kusha313
دوشنبه 30 شهریور 1388, 11:52 صبح
دوست عزیز من دقیقا این ارور رو وقتی داشتم که سرورم مرتب هنگ می کرد ازاونجا که سرور اداره بود نمی تونستم از اول ویندوز عوض کنم اما وقتی از شرکت پشتیبان آنتی ویروس آمدند و آنتی ویروس جدید رو نصب کردند هم مشکل هنگ سرورم رفع شد و هم این ارور یعنی به احتمال 90 درصد مشکلت به خاطر ویروسه نه Isa
amir4_1363
دوشنبه 30 شهریور 1388, 12:21 عصر
ویندوز رو هم عوض کردند یا فقط انتی ویروس نصب کردند
kusha313
سه شنبه 31 شهریور 1388, 12:18 عصر
فقط آنتي ويروس رو عوض كردند آنتي ويروس kasper file server بود kasper enterprise ريختند چون نميشد ويندوزو عوض كرد
hraeissi
شنبه 11 مهر 1388, 15:26 عصر
بعد از این که isa server 2004 رو نصب کردم وقتی وین سرور میاد بالا این ارور رو میده ....
تازه یه چیزی حدود 15 دقیقه طول می کشه بیاد بالا (3 برابر شده)...
لطفا کمکم کنید......
سلام
من دیگه پیغام دیگر دوستان را نخواندم ولی همین را بگویم که این پیغام زمانی برایتان نمایش داده می شود که خطایی در سیستم رخ دهد و سیستم از شما بخواهد که برای بررسی بیشتر به بخش event بروید و اشکال را ردیابی کنید
همین
در خصوص ISA هم باید بگویم که امکانش است که برنامه فوق با سرویس و یا برنامه های نصبی خاصی در ویندوز مشکل داشته باشد و این پیغام را در ابتدا نمایش دهد .
حدث هم می زنم که بعد از ورود سیستم firewall برنامه ISA استارت نشده باشد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.