ورود

View Full Version : سوال: چطور از سورس کد خود محافظت کنیم

mir555
دوشنبه 09 شهریور 1388, 16:34 عصر
بهترین ابزار برای محافظت از کد asp.net چیه؟ یعنی چیکار کنیم که سورس دسته مشتری ندیم؟

fazel-d
دوشنبه 09 شهریور 1388, 18:14 عصر
یکی از مشکلات عامه برنامه نویسان وب هم همینه. راه کارهای متعددی وجود داره. یکیش اینه که سایت رو خودت روی هاست بزاری و نون پشتیبانی از سایت رو بخوری

mskarimi
دوشنبه 09 شهریور 1388, 18:29 عصر
خود هاست رو چه می کنید. اگه دوستان هاست یکم زیرک باشن همه کار شما دود میشه میره تو جیب اونا!

mir555
دوشنبه 09 شهریور 1388, 19:01 عصر
من که سعی می کنم متد های مهم خودمو تو dll بزارم و اونو تو سورس فراخوانی کنم ولی بازم طرف می تونی از dllتو یک برنامه دیگه استفاده کنه

behnam-s
دوشنبه 09 شهریور 1388, 23:59 عصر
البته سورس سایتی که طراحی می کنید قانوناً مال کار فرماست و هیچ کاریش نمی شه کرد. تنها راه اینه که برای وبسایت اولیه ورژن 1 رو تعریف کنید و این ورژن رو به اونها بفروشید.بعد با کمی تغییر می تونید ورژن 1.1 اون رو طراحی کنید که قانوناً مال خودتونه

aynehband
سه شنبه 10 شهریور 1388, 02:19 صبح
توی publish گزینه َAllow this pre... را غیر فعال کن ، تمام فایل هات dll میشن، عمرا هم سورسش به دست هیچ کس نمی افته، راحت و بی دردسر

princoo
سه شنبه 10 شهریور 1388, 06:53 صبح
سلام دوست عزیز

برای ما که تازه کاریم میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟؟
این گزینه که گفتی کجاست؟ اصلا چطوری سایت هوا میکنی؟

mir555
سه شنبه 10 شهریور 1388, 16:01 عصر
درود بر aynehband (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=11038)
روش خیلی خوبی هست اصلا سورس دست طرف نمی ره از اون دوستی هم که گفت ورژن عوض کن هم ممنونم خیلی جالب بود
اما این publishکه شما گفتین کجاست از منوی build گزینه publish (solution name)x انتخاب می کنیم و از فرم باز شده تیک پایین صفحه رو بردارید بالا یک مسیر بدین که می تونه IIS کامپیوتر خودتون باشه بعد publish انتخاب کنید حالا همه چی حله تموم سورس کد ها تبدیل به dll می شه
ولی راهی نیست سورس aspx هم محافظت کرد؟
-----
اگه خوب گفتم تشکر یادت نره :خجالت:

آریوس1985
سه شنبه 10 شهریور 1388, 16:06 عصر
دوستان ظاهرا خیلی به DLL اطمینان دارید
خوب اگه یه مقدار بگردین، راحت می تونین کلی برنامه گیر بیارید که می تونن DLL رو به کد برگردونن
مگر اینکه به روش خاصی DLL ساخته بشه. تو حالت معمولی، برگردان کردن DLL خیلی هم سخت نیست

peymannaji
سه شنبه 10 شهریور 1388, 16:19 عصر
شما دیگه خیلی محافظه کار هستی !
در مورد کدهای مربوط به خود صفحه Design یه کارایی میشه کرد . اما من بشخصه با مشکل بر خورد کردم ... و بهتره اینکار رو انجام ندید ... به هر حال بالا برین پائین بیاین قالب وب سایت شما با یه سری برنامه کاملا قالب بازیابی هست ... مهم کدها هستن که دوستمون یه روش رو گفتن که همرو Dll میکنه ... اما از اونجایی که ایران بی حساب کتاب هست و به کارفرما هم هیچ اعتمادی نیست که پولتون رو بده یا نده ! من خودم تمام پروژه ها رو تا مرحله تصویه حساب به یه وب سرویس وصل کردم . که از اونجا کنترل میکنه سایت کی Down بشه سایت کی کار کنه :لبخند:

در کل زیاد حساسیت ایجاد نکن برای خودت مهم کدهایی هست که مینویسی نه قالب و کدهای جاوا اسکریپت /...

موفق باشید ...

jafaripur
سه شنبه 10 شهریور 1388, 16:33 عصر
شما وقتی سورس خود رو کامپایل می کنید سورس که دیده نمیشه . . . !

mir555
سه شنبه 10 شهریور 1388, 17:01 عصر
شما وقتی سورس خود رو کامپایل می کنید سورس که دیده نمیشه . . . !
ظاهرا ما داریم asp.net می نویسیسم؟؟؟

behnam-s
سه شنبه 10 شهریور 1388, 17:08 عصر
شما دارید زیاد سخت می گیرید ! کارو با سورسش تحویل بدین برین سراغ بعدی ! حالا سر قبلی چی میاد ....:لبخندساده: .

m.hamidreza
سه شنبه 10 شهریور 1388, 17:51 عصر
توی publish گزینه َAllow this pre... را غیر فعال کن ، تمام فایل هات dll میشن، عمرا هم سورسش به دست هیچ کس نمی افته، راحت و بی دردسر

با استفاده از یه سری نرم افراز تحت عنوان Reflector ها، این dll ها قابل دیکامپایل هستن و این روش قابل اعتماد نیست.
یه سری نرم افزار هستن که عموما هم تجاری هستن اگه بتونی ک.ر.ک شدشونو پیدا کنی خوبن. جهت کسب اطلاعات بیشتر NET Obfuscate. رو جستجو کنید.
موفق باشد.

aynehband
پنج شنبه 19 شهریور 1388, 02:02 صبح
شما دیگه خیلی محافظه کار هستی !
... اما از اونجایی که ایران بی حساب کتاب هست و به کارفرما هم هیچ اعتمادی نیست که پولتون رو بده یا نده ! من خودم تمام پروژه ها رو تا مرحله تصویه حساب به یه وب سرویس وصل کردم . که از اونجا کنترل میکنه سایت کی Down بشه سایت کی کار کنه :لبخند:

موفق باشید ...

جالبه ، اما خوب طرف اون قسمت را حذف میکنه.