ورود

View Full Version : سوال: dhcp server

minajasmi
دوشنبه 09 شهریور 1388, 21:41 عصر
سلام همگی خسته نباشید.من یه سوال داشتم.
تو تنظیماته dhcp یه قسمت هست که یه زمانی را مشخص می کنیم که ip تو همون زمان به سیستم اختصاص داده بشه مثلا من 8 روز رو انتخاب می کنم حالا بعد از این 8 روز کلاینت دوباره از طریق پیغام broadcast درخواست ip می کنه یا سرور بدون درخواست کلاینت خودش به کلاینت ip می ده.
نمی دونم منظورمو درست رسوندم یا نه ولی اگه شما متوجه شدید لطفا فوری جواب بدین
وگرنه گرفتار چوبه استاد می شم. البته استاد خودتون جواب ندید

omid68
دوشنبه 09 شهریور 1388, 22:38 عصر
سیستم هر موقع که روشن میشه یا کارت شبکه disable و enable میشه به سرور درخواست ip میده حال سرور چک میکنه اگه قبلاً به اون سیستم ip داده و تاریخ اون تموم نشده دوباره همون ip رو بهش میده

فرزام امیرصالحی
سه شنبه 10 شهریور 1388, 08:39 صبح
اون عددی که شما تنظیم میکنی نشون دهنده زمان اجاره آی پی به کلاینت توسط سرور است البته این به ایم معنی نیست که مثلا بعد 8 روز حتما آی پی کامپیوتر کلاینت عوض میشه . کلا dhcp سعی میکنه همون آی پی رو به کلاینت بده دوباره البته در صورتیکه به کلاینت دیگه نداده باشه آی پی رو.

mnajafi
سه شنبه 10 شهریور 1388, 09:13 صبح
این یه مفهوم دیگه هم داره.اون زمانی که شما معین می کنی بدین معنیه که ip حداقل 8 روز ماله اون کامپیوتره حتی اگه اون کامپیوتر تون 8 روز روشن نشه وبه شبکه وصل نشه.بعد 8 روز اگه کامپیوتر روشن شد که مال خودشه اگه نه به اولین کامپیوتر بدون ip داده میشه.

nima_9m
چهارشنبه 18 شهریور 1388, 13:59 عصر
اشاره همه دوستان درست بود بعد از 8 روز با توجه به بازه آیپی که مشخص کردیم آیپی عوض میشن یا آیپی جدید از بازه میگره