View Full Version : سوال: اضافه شدن تاريخ در ركورد ها به طور خود كار
masood-as
دوشنبه 09 شهریور 1388, 22:35 عصر
با سلام خدمت دوستان
من تازه كارم ويك سوال دارماين كه من يك فيلد تاريخ دارم مي خوام تاريخي كه روي ركورد اول زدم اتومات روي تمام ركورد ها اعمال بشه
اگر هم ركورد ها ثبت شده بود اگه تاريخ ركورد اول رو عوض كردم تمامي ركورد ها تاريخش عوض بشه
ممنون ميشم دوستان كمك كنند
morteza_lll
سه شنبه 10 شهریور 1388, 07:54 صبح
سلام - نمونه فايلتو بذار تا اصلاح كنيم
amir4_1363
سه شنبه 10 شهریور 1388, 08:09 صبح
با سلام خدمت دوستان
من تازه كارم ويك سوال دارماين كه من يك فيلد تاريخ دارم مي خوام تاريخي كه روي ركورد اول زدم اتومات روي تمام ركورد ها اعمال بشه
اگر هم ركورد ها ثبت شده بود اگه تاريخ ركورد اول رو عوض كردم تمامي ركورد ها تاريخش عوض بشه
ممنون ميشم دوستان كمك كنند
اگه فایلتو بزاری که خیلی بهتره منتها پیشنهاد من اینه که دوستان در مورد سوالاتی که مطرح میکنن ( درسته که میخوان جوابی که میگیرن در برنامه استفاده کنند اما در واقع در نهایت یک خروجی خاص رو در نظر دارند و میخوان به یک نتیجه مشخص شده برسن) دقیقا منظور اصلی خودشون رو بگن شاید جواب اصلی خیلی ساده تر از این موارد باشه وخیلی از موارد اضافی در برنامه حذف بشه و هم وقت اضافی اساتید بیهوده گرفته نمیشه وهم عزیزانی که سوال مطرح میکنن چندین گام رو به جلو وپیشرفت حرکت میکنن
masood-as
سه شنبه 10 شهریور 1388, 18:03 عصر
با تشكر والا برنامه آماده ندارم مي خواستم طراحي كنم
مثلا چند تا فيلد درست كرديم بعضي ها textهستن بعضيها نامبر وبعضي ها تاريخ مي خوام وقتي اولين ركورد
رو يك عدد مبدا باشه يكمثال درست كردم مثل تاريخ ودوره
دوستان لطفا كمك كنن يعني اگر اولين ركورد تاريخ رو وارد كردم با زدن enter بقيه ركورد ها خود به خود اون تاريخ رو درج كنن
وچون لازم دارم كه ركورد هاهميشه ويرايش شود مي خوام اولين ركورد كه شماره يا تاريخ عوض شد همه ركورد ها به طور خود كار عوض بشه
اميدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم
با تشكر از دوستان
masood-as
سه شنبه 10 شهریور 1388, 18:05 عصر
ميبخشيد اينم فايل
ali190
سه شنبه 10 شهریور 1388, 19:04 عصر
فايل اصلاح شد
masood-as
چهارشنبه 11 شهریور 1388, 00:23 صبح
باتشكر از دوست خوبم ali190
فكر مي كنم منظورم رو درست نرسونده بودم
من مي خوام تاريخ ركورد اول حالا هر تاريخي يا هر شماره اي كه وارد كرديم روي تمامي ركورد ها ثبت بشه
تاريخ روز سيستم مد نظرم نيست
يعني وقتي به ركورد بعدي براي ثبت مشخصات ميريم فقط با زدن اينتر مشخصات فيلد مورد نظر كه در ركورد اول زديم روي تمامي ركورد ها ثبت بشه
باتشكر دوباره
amir4_1363
پنج شنبه 12 شهریور 1388, 11:52 صبح
نمونه رو ببین انشاء الله که کارت راه بیفته
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.