ورود

View Full Version : سوال درمورد فرمها

masoud_z_65
سه شنبه 10 شهریور 1388, 07:21 صبح
سلام
میدونم شاید این مشکل هم ابتدایی باشه هم اینکه قبلا کسی پرسیده باشه همه هرچی سرچ کردم پیدا نکردم
ممنون میشم کمکم کنید
توی پروژم چندتا فرم دارم که با دگمه های مختلف بین فرمها سوییچ میکنم اما هر سری یک صفحه جدید باز میشه...میخوام که صفحه جدید باز نشه و وقتی هم باز برمیگردم صفحه
قبل صفحه جدید باز نشه
کلا با قالب بندی فرمها خیلی مشکل دارم همیکنه دوست دارم سایز فرمها یکی باشه و یک فرم هم بیشتر نباشه
من از این کدها استفاده کردم:

procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
begin
Form2.Show
end;

Mr_Mahmoud
سه شنبه 10 شهریور 1388, 09:30 صبح
بايد از فرمهاي پدر و فرزند استفاده كني.تو جدول خاصيت هاي فرم دنبال خاصيت FormStyle بگرد

farzane_fn
سه شنبه 10 شهریور 1388, 18:19 عصر
دوست عزیز سلام
از دستور hide استفاده کنید مشکلتون حل می شه.مثلا وقتی می خواهید فرم2 مخفی شود می نویسید form2.hide;

masoud_z_65
چهارشنبه 11 شهریور 1388, 01:42 صبح
مرسی از راهنماییتون
1 سوال دیگه:
چطور میشه که فرمها روی همدیگه باز بشن
منظورم ایمه که طوری که کاربر احساس کنه داره با یک فرم کار میکنه
اندازه فرمها مثل هم باشه و روی هم باز بشن

masoud_z_65
پنج شنبه 12 شهریور 1388, 03:35 صبح
بچه ها خواهشا اگه میشه 1مثال بنویسید تا بهتر متوجه شم
اونایی که گفتید نتونستم!!

vcldeveloper
پنج شنبه 12 شهریور 1388, 06:10 صبح
چطور میشه که فرمها روی همدیگه باز بشن
منظورم ایمه که طوری که کاربر احساس کنه داره با یک فرم کار میکنه
اندازه فرمها مثل هم باشه و روی هم باز بشن اگر هدفتون این هست، بهتره از Frame استفاده کنید. درباره Frame حداقل خودم قبلا نمونه کد گذاشتم.

در ضمن، آواتارتان هم، به دلیل مرتبط بودن با مباحث انتخابات، حذف شد.

mafazel
پنج شنبه 12 شهریور 1388, 08:49 صبح
با سلام
پیشنهاد من اینه که استاندارد کار کنید. چند نمونه نرم افزار را ببینید و مثل اونا کار کنید.
رفتن از هر فرمی به هر فرم دیگه درست نیست. وقتی شما یک ساختمان رو طراحی می کنید از هر اتاق به هر اتاق راهرویی طراحی نمی کنید. اتاقها رو به طبقات مختلف تقسیم می کنیدو مثلا با یک آسانسور به اون طبقه دسترسی پیدا میکنید و با استفاده از راهرو اصلی اون طبقه به اتاق مورد نظر دسترسی پیدا می کنید. برای رفتن به اتاق دیگر ابتدا به راهرو همان طبقه بر می گردید بعد از راهرو و در صورت لزوم از آسانسور یا پله استفاده می کنید.
اینکه اندازه و محل فرمها کاملا یکسان باشه و کاربر حس کنه با یک فرم داره کار میکنه در خیلی موارد کار درستی نیست. یکنواختی دقت کاربر رو کم می کنه. مگر اینکه بعد از کسب مهارت در برنامه نویسی از Frame آنهم در موارد خاص استفاده کنید که این کار برنامه رو حرفه ای نشون میده.
خیلی از فرمها باید بصورت دیالوگ باشند یعنی وارد اونها شوید، یک انتخاب انجام دهید و به فرم اصلی بر می گردید.
استفاده از Page Control را هم مد نظر داشته باشید.

masoud_z_65
شنبه 14 شهریور 1388, 02:58 صبح
در مورد فریمها چیزی سر در نیووردم
میشه لینک بهم بدید یا همینجا در حد ابندایی آموزش بدید؟؟